Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şaka gibi bir ligimiz var artık herkese hayırlı olsun daha neler görücez acaba.

Gerçi bir bakımdan da iyi olmuş en azından şike soruşturmasında fener suçlu bulunursa uefa'dan 5 senelik bir men söz konusu olabilirdi yanlış bilmiyorsam belki de bunun önüne geçmek adına alınmış bir kararda olabilir.
Mesaj tarihi:
Ben bugün olanlardan sonra baya haklı çıktım yalnız.

mail atsan nolcek lol, UEFA bişey diyemez el atamaz dediler, aksini söylediğimde güldüler. Ben haklı çıktım.

komikli title verip mastürbasyonlarını yapabilirler problem yok
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

hala olayın fenerle alakası var sanıyorsunuz abi.

milan neden zamanında şl'den men edilmedi -30 puan alırken.

olay tamamen türk futboluna karşı.

Milan neden gitti CL'ye...

Sotto said:

Şimdi Milan-Lazio'ya bakıyorum
Wiki link:
http://en.wikipedia.org/wiki/2005%E2%80%9306_Serie_A

İlk karar paragrafında şöyle diyor;

"After an initial trial, Juventus, Fiorentina and Lazio were relegated to Serie B for the 2006/2007 season with additional points penalties for the following Serie B season, whilst Milan were deducted 44 points from their 2005/06 tally, leaving them with a mid-table finish for the 2005/2006 season. The initial trial also stripped the last two Serie A championships from Juventus while Milan, Fiorentina and Lazio were all removed from entry to all European competition for the 2006/2007 (due to their new Serie A standing in the 2005/2006 not being high enough for European qualification)."

Yani demekki ilk kararda Lazio'nun suçu daha ağır (lig düşme, Milan ise sadece puan kaybı), ve tüm takımlar avrupadan men.

Sonra itiraz geliyor, cezalar hafifliyor;

Ekşideki yanlış bilgi ise şurada;

"Fiorentina and Lazio played in Serie A after the appeal, each with 19 and 11 points deducted from the campaign. Milan's points penalty for 2005-06 was reduced from 44 to 30, putting Milan in third place and provisionally making them eligible for the third qualifying round of the Champions League (they eventually won it). (UEFA would later confirm Milan's place in the Champions League competition.) Milan's points penalty for 2006-07 was reduced to only 8. Fiorentina and Lazio also had 30 points deducted from their 2005-06 season campaign."

Demekki Lazio'nun puanı, bir sonraki sezon için 11 puan düşerken, Milan 8 düşmüş. Yani Milan'ın olayı daha ağır diye birşey yok.
Bunun dışında, Lazio ve Milan bir önceki sezon için -30'ar aldıklarından Milan ŞL'ye katılabilirken, Lazio'nun puanı yetmediğinden katılamıyor...

Sanırım İtalya olayı bu şekilde..

Tabloya dikkat edersen eğer, Milan -30 alınca bir sezon öncesi için, hala ŞL'ye gidebilecek konumda, ancak Lazio -30 alınca neredeyse küme düşecek, UEFA hakkını kaybediyor. (6. sıradan girecekti öbür türlü).

tl;dr;

Milan'ın kayırıldığı yok aslında.
Mesaj tarihi:
hayır nihat özdemir yargının sonucunu beklemeliydi diyor, e zaten aydınlarda yargıyı bekliycez dedi yani farklı bi şey yapmıyor ki, düne kadar yaptığı hersey doğruydu , ama işin içne uefa girince feneri şl göndermedi, neye carlıyor ki şimdi nihat özdemir.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

mail atsan nolcek lol, UEFA bişey diyemez el atamaz dediler, aksini söylediğimde güldüler. Ben haklı çıktım.

komikli title oldugunu kim soyledi? sike sorusturması acıldıgından beri mehmet baransu dan fenaydın, sonuna kadar hakediyorsun title i, masturbasyonun kralını MAA acıklama yapınca yapmıssındır sen nilep, işine bak.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

mail durumunda çarşıda kampanya düzenlemişti forzada
Mesaj tarihi:

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin vermeyen TFF'nin Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın grup başkanlığını yaptığı Acıbadem Sağlık Grubu ile Bayan Voleybol Takımının sözleşmesini fesh etti..

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

'Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Bayan Voleybol Takımımızın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu ile yeni sezon için sponsorluk anlaşmasının yenilenmemesi kararı yönetimimiz tarafından alınmıştır.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü'

Kaynak: Ajansspor
Mesaj tarihi:
toggie said:

Kulup uyeleri seciyor abi, ne fark eder? MAA'nın hangi lafında FB'ye dusmanlık sezdin onu sormustum ben.

Canlı yayında, FB Başkanvekili'ne ikiyüzlü damgası yapıştırdı.
Nihat Özdemir'in konuşmalarını dinleyemedim, büyük bir ihtimalle olayın şoku ile yapılmıştır, hatalıdır ama sen TFF başkanı olarak böyle konuşmayacaksın, hele "FB'liyim, senelerce hizmet ettim, ama başkanvekili şu an ikiyüzlülük yapıyor" demeyeceksin.

Hadi dedin sonra kalkıp "şu an olayın sıcaklığı nedeniyle böyle konuşuyor, anlıyorum" demenin ne anlamı var?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...