Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

poopla said:

cavanagh said:

ts'nin alınması niye saçma olsun ki
ligi fb den sonra en üst sırada bitiren takım sonuçta
karar doğru bence

iyide 3 maç şike teşebbüsü var aynı davanın içinde. madem oyle niye şampiyon değiller şuanda

birkaç sayfa evvel slöedim
ben şöyle düşünüyorum
fb'nin suçlu olduğuna karar verdi tff, ama gizliliz iddaaname fln derken cezayı veremedi
diğer klüpler de suçsuz bulundu gibi bir sonuç çıkıyor
ha belki ileride trabzon da suçlu bulunur o yüzden daha fena ceza gelir?
Sosyal ağlarda paylaş

Tam bir rezillik oldu. En baştan çatır çatır onu bunu düşürseydi yada çeşitli cezalar verseydi ahanda delliller bu deseydi kimse gıkını çıkaramazdı.

Ama sen TFF çıkıp karar alıcak kadar delilimiz yok mahkeme sonucu beklemek zorundayız de. Savunma almadan karar alamayız de. Sonra elin gavuru gelsin ben senin yerine karar veririm desin.... Tam bir rezillik

Fenerbahçe "belki" hatalı "belki" suçlu iken bu son olaydan sonra mağdur ve haklı konumuna geçmiştir. Türk Futbolunun da adının lekelenmesi ile beraber Fenerbahçe'nin verceği her tepki haklı karşılanacak. Basının ve yazarların desteği ile Fenerbahçe şike şampiyon olan bir takım değil. Haksızlık ve zorbalıkla şampiyonluk hakkı elinden alınan mağdur takım olacak.

Kaosu yönetmek bir kenara olduğundan da kötü bir duruma sokan TFF'ye ve buna mahal veren Yargı organlarına büyük bir alkış gönderiyorum.

Türk mercilerinin kestği parmak bugun acırdı ama yarın unutulurdu. Ama UEFA'nın bu haksız yersiz tutumu tarih boyunca unutulmayacaktır.

ZnZ
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...