OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Daha önce kendi sitesinde satışa çıkan oyun Steame gelmiş ve sadece8.99$ Spiderwebi bilenler için oynanış exile&Avernum gibi. İzometrik sıra tabanlı bol diyalog içerikli eski toprak bir RPG isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Ben direk Spiderweb yapıyor diye aldım 95-96 yıllarında exile oynamıştım sonra korsanını bulmuştum falan filan bir borç bildim kendime :D http://store.steampowered.com/app/112100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Baya iyi ya bu oyun, ios icinde portlamislar olede iyi baya kontroller kitap gibi okuyorum yatakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ios versiyonuna bakayım ben de , merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben aldım baya gaza geldim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oyun cok cooook iyi said: "Anybody who pines for the days of the older, massive classics and decries the state of the new streamlined, big-budget RPGs needs to put their money where their mouth is and buy this game. 90%" RPGFan cidden eskilere gittim oynarken, hikayede baya baya detayli bu oyunu oynamassaniz RPG faniyim diye gezmeyin hic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 2.5$ olsun alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben dün gece book of eschalon denedim mesala o da fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Denicem ben de gözlerinden öperim topic acanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Abi spiderweb.. Bilmiyorum nesini sevmediğimi ama bi sevemiyorum şu oyunları. Codex hivemindla uyuşmadığım ender noktalardan biri. Gerçi avadonu denememiştim, hazır indirim var ayağına jeff kardeşimize bi güzellik yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ios surumu cok iyi mutlaka deneyin derim uzun zamandir boyle birsey ariyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/e/exile_ii-_crystal_souls-243599-1243928090.jpeg 20 senedir aynı oyunu yapıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Deathblade said: http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/e/exile_ii-_crystal_souls-243599-1243928090.jpeg 20 senedir aynı oyunu yapıyor adamlar. :D aynen öyle kısayol tuşları 20 senedir değişmedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Allah bilir oyun "new game" e tıklayınca başlıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 9 dolarsa alalim bakalim nasi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya aldim oynuyorumda su inventory olayini cozemedim yane yerdeki cogu trash degersiz onu anladim ama sey nedir abi bu yerdkei itemlari gormek icin bi kolaylik yok mu surekli elim inventorye mi gitcem yerde armor silah felan war diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gözüküyo yerde, görünce i ye bas. yada en temizi i ye bas. ctrl click ile junkbag e yolla hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Silphatos said: 2.5$ olsun alırık sonra da interplay niye battı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fallout 2'nin 3 tane farkli versiyon orijinali var abi ben de, onlar casit oldugu icin batti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fallout haklarinida gidip simdiki oyunlari yapan les sirket aldi allah belalarini vesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Oynamaya başladım Linux versiyonuyla. Süper. Oynayın. Epeydir böyle güzel yeni bir CRPG oynamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 grimrockı bitireyim buna başlayacam ben de humble bundledan çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 O mesajı attığımdan beri 5 saat uykuyla deli gibi oynuyorum. Devam ediyorum şimdi. CRPG tadını nasıl özlemişim ya. Üçlemeymiş hem, iki oyun daha gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Oyun süper! Risen ve Witcher son yılların en iyi CRPG'si diyordum ama Avadon'un yanında halt etmişler. Masaüstü tasını veriyor, eski RPG'lerin tadını veriyor. Karakterler, öykü, narrative her açıdan günümüzdeki oyunlardan üstün. Grafikler de iyi oldu Avadon.ini ile çözünürlük ayarlayınca (Windows'u bilmiyorum ama Linux'da çözünürlük ayarı çıkmıyor, elle ayarladım). Uzun oyun, dünyasına öyle bir çekti ki, başka hiç bir şey yapmak istemiyorum şu anda oynamaktan başka. Avadon dünyasının atmosferi imba. Chrone Trigger'ın pizel grafiklerle yaptığına yakın bir şey yapmışlar. Dialoglar arası Planescape tarzı tasvirler var, mekanlara girdiğinde de dialog kutusu açılıp ortamı tasvir ediyor, çok yetenekli bir GM yazmış gibi tam. Süper. Farklı NPC parti elemanlarıyla tekrar oynayacağım biter bitmez. RPGFan'dan da 90 üstü almış zaten: http://www.rpgfan.com/reviews/Avadon_The_Black_Fortress/index.html "Classic old school tactical gameplay, magnificent plot" demişler, tamamen katılıyorum. Dövüşler çok düşündürüyor, ayılamasına dalamıyorsun karşına fare filan çıkmadığı zamanlarda. Hala oynamıyorsanız alıp hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Planescape ve Chrono Trigger'ın adı sayılabilecek kadar iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bu oyunun yapanların gene aynı tür ismi değişik avernum mu ne öle bi oyunları vardı 1-2-3-4-5 falan diye gidiyor hatta seri halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar