Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ben 2 aylık oyun süresi aldım, şimdi de annual pass alıcam. Şeker gibi çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 pm atacagima buraya yazmisim heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sonunda baska birinin yardimiyla ulke degistirme problemini cozebildim cok sukur.. annual pass olayini da sorunsuzca hallettik oguz'la.. tesekkurler tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ülke değişebiliyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 müşteri hizmetlerini arayın diyo sitede, katakulliye getirip değiştirebiliyosundur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 değişmiyo, arama işlerine de girmeyin uyanırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Değiştiren biri var, hatta Spyro'nunkini de değiştirdi ama ileride sorun çıkar mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 IP'nizi backtrace edip cyber polise vermesinler aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ahmedinejad said: ülke değişebiliyor mu hala? almanya'da yasayip customer supportu arayarak cozebilen birine yaptirdim ben.. pyro'nun da dedigi gibi su an bir sorun yok ama ilerde durumu cakarlarsa problem olabilir.. riskli bir yontem biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 75 liramı verdim, annual pass ile mountumu aldım. Biniyorum üstüne, vuruyorum kırbacı. normal ödeme ile 3 aylık oyun parası lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bende almış bulunmaktayım 1 senelik wow süresi, diablo 3, roket ıvır zıvır... Saolsun baya ilgilendi teşekkür ederim şimdi biraz meşkülum bir ss koyucam en kısa zamanda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bu sekilde acaba yeni account açsamda onun locationunu almanya filan ayarlasam bu işi yapabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 serjuhan said: Bu sekilde acaba yeni account açsamda onun locationunu almanya filan ayarlasam bu işi yapabiliyormuyuz? Evet yeni bir battlenet accountu açıyorsun, united kingdom veya almanyadan, adrese londranın manchester semtindeki chealsea mahallesindeki liverpool sokak yazıyorsun (zaten okunduğunu sanmıyorum yoksa banlanırdım herhalde) sonra pyro battlenetine cataclysmli wow yüklüyor ve raf dalgasıyla bedava level 80 yapıyorsun bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 cataclysmli wow kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kaerFegaR_ said: serjuhan said: Bu sekilde acaba yeni account açsamda onun locationunu almanya filan ayarlasam bu işi yapabiliyormuyuz? Evet yeni bir battlenet accountu açıyorsun, united kingdom veya almanyadan, adrese londranın manchester semtindeki chealsea mahallesindeki liverpool sokak yazıyorsun (zaten okunduğunu sanmıyorum yoksa banlanırdım herhalde) sonra pyro battlenetine cataclysmli wow yüklüyor ve raf dalgasıyla bedava level 80 yapıyorsun bir tane. raf dalgasi degil, SoR dalgasiyla bedava lvl 80 karakter yapiliyor.. SoR da 4 Mart 2012'den sonra acilan hesaplarda kullanilamiyor.. daha eski tarihli bir account olmasi lazim.. ona dikkat edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahmedinejad said: cataclysmli wow kaç para? bi de şey. aynı bnet hesabındaki iki wow accountu arasında heirloom yollanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 rof değil sor doğru dedin, ama sor yapılabilen eski inaktif account atacaktı pyro benim accounta, yapamazsa eğer içer içer hesabı da ona kitlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Spyro said: raf dalgasi degil, SoR dalgasiyla bedava lvl 80 karakter yapiliyor.. SoR da 4 Mart 2012'den sonra acilan hesaplarda kullanilamiyor.. daha eski tarihli bir account olmasi lazim.. ona dikkat edin.. SoR ve Annual Pass'a uygun acclar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kusura bakmayin yanlis anlasildiysam bu arada.. genel olarak soyledim ben.. pyro'nun elindeki accountlar eski tarihli ve bu kosullara uygun.. sifirdan alacaksaniz buradan alin direkt.. ama yeni actiginiz acc. ile SoR yapamazsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahmedinejad said: ahmedinejad said: cataclysmli wow kaç para? bi de şey. aynı bnet hesabındaki iki wow accountu arasında heirloom yollanıyor mu Yollanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Arkadaştan biraz önce Unmerged WoW acc ve bunun yanında 12 aylık oyun süresi ile birlikte Diablo 3 ve onun yanında gelen ıvır zıvırdan aldım. Saolsun çok yardımcı oldu, hızlıca halletti işlemleri. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim Oğuzhan arkadaşımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Pyro supersin, hizli ve temiz bi sekilde Wow uzattik, Diablo III aldik, mount geldi vs vs. Hizli ve temiz islemdi, gayet te yardimci oldu, eline saglik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar