cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 galatasaray yönetim kurulundan da sedat doğan bağlandı karşı çıkmamızın sebeblerini söyledi, daha doğrusu kişisel görüşüm budur diye anlattı playoff maçlarına bağlı olarak ekstra bir ödeme yapılmayacakmış klüplere, en azından böyle bir bilgilendirme yapılmamış federasyondan reklam ve sponsorluklardan bir de maç hasılatından kazanıcakmış takımlar. bizim yönetici de zaten reklam ve sponsorluklar yıllık oluyor ve anlaşmalar zaten yapıldı dedi. hasılat olayı için de zaten kombine ve vip olarak yapıyoruz ve ileride tamamen buna yönlenmeyi düşünüyoruz yine bir getirisi olmaz dedi oyunculara ödenen ücretin %80i peşin %20 civarı maç başına dedi. ileride bu oranı %50-60'lara çekmeyi planlıyoruz dedi. maç başına ücret arttığında takım içi rekabetin de buna orantılı artacağını düşünüyoruz dedi ayrıca playoff sisteminde atıyorum 1. takım beşiktaş oldu ve 6 maç sonunda 4. sıraya düştü 8. olan takım da örneğin manisaspor olsun, diğer playoff maçlarında 5. liğe yükseldi bu iki takım avrupa ligine gitmek için maç yapacaklar ve mersin beşiktaşı elerse 34 hafta sonunda 1. olan beşiktaş avrupaya gidemicek şampiyonluk parasını alamicak, cl'ye giriş parasını fln alamicak. bir de havuzdaki her sene alacağı şampiyonluk hissesini de kaçırmış olacak bu da yaklaşık 30-40 milyon euro civarındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 adam olsun elenmesin o durumda olan takim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu açıklamaların üstüne de aydınlar bağlandı, ne diyosunuz bu açıklamalara sorusuna ben bildiğimi okurum dedi güldüm ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 aydınlar şey dedi bir de bu sene yapıcak bu sistemi denicez dedi olmassa diğer sene kaldırabilirler yani ama baya bi olay çıkacak benim kendi görüşüm mahkemeye gider bu olay iptal edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 iptal edilmezse digiturk zarar eder ki. Gerizekalı mı adamlar yani? Kim para verir ki 1. olan takımın avrupaya bile gidememe şansı varken normal lig izlemek için? Yıl sonunda gider kahvede ya da digiturke vereceği paranın toplamıyla maça direk gider öyle izler dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 saçma sapan bi sistem işte 1. olan takımın avrupaya gitmeme şansı var 8. olan takımın 4.lük pozisyonundaymış gibi avrupaya gitme şansı var playoff'u garantileyen takımın maçlara asılmama buna bağlı olarak düşme hattındaki takımları ciddi bir şekilde etkilemesi ihtimal dahilinde oldu olacak son 8'de bişiler oynasın ordan da 3 tane düşen takımı belirlesinler e o zaman 9. ve 10. sıradaki takımlar boş kalıyor. onlarda sonradan kendi araların 3-5 maç yaparlar ona göre sıraları belirlenir 12 ay futbol izleriz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yalnız bu tamamen gündem dağıtmak için ortaya atılmış birşey, diğer türlü bu kadar tepki varken yapacaz diye inat etmek aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ha bir de galatasaray ve trabzon dışında desteleniyor dediler zaten 18 takımın 5 tanesi şampiyonluk görmüş kaç senelik lig tarihinde geriye kalan 13 takım da bir umut şampiyonluk gelir diye desteleyecek doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya gündem değiştirme olabilir tabi ama en azından böyle futbolun ve takımların kaderi ile oynayarak da olmaz fikri öne atarsın tartışılır, bu sezon değil de seneye düşünüyoruz dersin, ihtimal dahilinde dersin vs. yine gündem değişir de ben bildiği yaparım arkadaş diyip şöyle bir sistemi zart diye getirirsen olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şaka mı bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yok be noyan ben de düşünülüyor, planlanıyor fln diye tahmin ediyordum bugün adam kendi ağzıyla söyledi işte programa bağlanıp bu sene uygulayacaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 zaten 2 inci sınıf ligtik hepten o yönde ilerliyoruz süper . suç bu adama destek verip oraya koyanlarda gerçi . cüneyt tanman dan istifa bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 aslında bank asyada iptal edilebilir,tek lig oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu olursa direk lig tvyi iptal ediyorum. playoffları kordonda bira eşliğinde izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 o zaman neden kassın takımlar ligde. 4. olsak yetiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 basketbolda playoff ne kadar sart ise futbolda bir o kadar gerekesiz hele hele böyle sacma bir durumda sen bu sene normal oyna seneye söyle söyle olacak de bu sırada kamuoyu tartıssın baktın cok tepki var kimse desteklemiyor vazgecersin yada söyle olursa daha iyi olur diyenleri dinler editlersin ama herkesin dedigi gibi sikeden baska birsey konusulsun die ortaya attılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Birçok güzel yorum var ama benim de çok takıldığım noktaya değinmiş ekşide bir arkadaş, link vereyim dedim... http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25053045 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 biri şey yazmış twitterda ilk 2 sıradaki takımın nkaptanları top sektirsin fazla sektiren şampiyon olsun diye iyi güldüm lan buna ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cava başlığı plıyıf diye degiştir ya böyle olmuyor dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahahaha plıyıf sistimi giliyir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 şu piliyıf muhabbeti ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 4 büyüklerin her sene yapacağı bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mehmet ali aydınların sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Uefa'dan adam geliyor, şikeye yayın yasağı başlıyor, lig sisteminin değişeceği çok tartışılacak bir şey ortaya atılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar