Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 + 13 yaş sevgili arayanlar Kız erkek farketmezz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz küçükken kendi aramızda sacmalıyorduk muhtelemelen de bunlar global sıcıyorlar cok deil 10-15 sene sonra iş görüşmesinde cat die önüne atacan fotoları aglayıp kacacak gerzekler
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi benim anamadigim
ben 12 yasimda voltran felan izliyodum
doom 2 feln oynuyodum
nerden cikti lan bu kurtlar vadsi hesabi seversek tam severiz felan yazilar

çocuklara özendirilen şeyler önemli ya
12 yaşında çocuğa kurtlar vadisi özendiriliyor demke ki, gitmiş fotoğrafını koyup altına aşkım ölümüm sıçım bokum falan yazıyor, eskiden yoktu böyle şeyler
bu nesilden nesile mallaşmanın artması nerde durucak merak ediyorum
Mesaj tarihi:
abi bizim zamanımızda yoktu demeyin

her zaman vardı bunlar ama farkında değilmişiniz demekki, facebook sayesinde farketmiş oldunuz.

benim orta okulda falan böyle tonla arkadaşım vardı(10 yıl önce falana tekabül ediyor)
Mesaj tarihi:
elesso said:

her zaman vardı bunlar ama farkında değilmişiniz demekki, facebook sayesinde farketmiş oldunuz.

la ben ilkokulda muhtemelen meyhane ne demek onu bilmiyodum şuna bak bi de sanki hayatında meyhaneye gittin ak

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198838_164899480232080_100001360873987_328378_6236135_n.jpg
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

elesso said:

la ben ilkokulda muhtemelen meyhane ne demek onu bilmiyodum şuna bak bi de sanki hayatında meyhaneye gittin ak

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198838_164899480232080_100001360873987_328378_6236135_n.jpg

BU NE BE!
abi evladım o zamanın kurtlar vadisi muadili, toplum aptallaştırıcı dizisini seyretmeye kalkarsa eğer o zahmet edip 5senede aptallaşmasın diye 1sene boyunca kafasına vururum.

daha hızlı olur
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

ani gerçek değil herhalde bu ya troll olsa gerek

abi ilk gordugumde bende oyle dedim 4-5 account gezdim bildigin troll adamin kasmiyacagi kadar arkadas fotograf ivir zivir vardi. troll elbet vardir da gercek de var yani icinde azimsanmayacak kadar.
Mesaj tarihi:
neler neler war ya :D

kızın biri bi cocukla cıkıo işte xx kişi yi çok seviorum diyo 3 gun sonra ayrılıo başkasıyla cıkıyor Altta o yazı aşkım yyy diyor :D len bari alttaki yazıyı silde öyle yaz ne spastik ruhlu veletler var amegü
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

elesso said:

ya allah korusun böyle bi evladım olsa direk sokağa salarım sonra kapının kilidini değiştiririm. niye besliyeyim ki böyle bir şey evimde. topluma sırf zarar
Mesaj tarihi:
ya bence bu sayfayı açan kişi +12, +13 yaş sevgili arayan demek istemiş sanırım. Yani kendinden 12-13 yaş büyük sevgili arayan demek istemiş. Yoksa bu ne lan, bayağı sapıklık, içeri alırlar bu salağı eğer bu başlığı düzeltmezse.
  • Yeni Oluştur...