Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 esasında kurinaxxtan düşen bi robe vardı onunla beraber full erotik set dizmek lazım unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/925/4c5/bdc/306/00b/784/ac8/cc2/209/5fe/68_450xNULL.jpg Mısır koçanı staff ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/220838.jpg Görüyorum ve arttırıyorum, Black Mageweave! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.thedailyblink.com/comics/2011-08-19-193.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 GEBERSIN dicemde zaten olu adsfafds check ettim listemi paladinde bullwark, t6 bot bide t5 chest eksik, t8 chest eksik hersey full onun disinda (quel serrar farmlamak lazim 80 onyden, hilt olsa oda uyar quel delar daha guzel) priestte t6 shoulder ile kemer eksik bi, t5 full ama BT den dusen staff lazim, t1 shoulder eksik, KJ staff bulsam biyerden EPIC olur hunterda t3 favori setim ama orjinali imkansiz artik t7 ile idare etcez, t6 bi chestim eksik, t2 bi shoulder var ve 1.5 den beri ragnaros kestigim halde bi kere dusmedi namussuz bacaklik, patchwerk 25 den 3232 killde dusmeyen arrowsong veya ayni sekil benden nefret eden illidan bowu duserse mukkemmel olcak, twin eradar bowunada tavim sunlari topliyana kadar kac senedir aci cektim, raid yaparken t6 kasmam paladinle lvl80 de pugla toplamamdan daha kolaydi, millete ehr egce yalvarmaktan biktim "hadi old skuul rait" diye t6 lari tamamlasam mutlu olcam zaten asdf spark yetosuda iyiki oynamio, zaten tipsiz bi chari vardi Q_Q ile kazandigi cursed vision of sargeras haric bisi giymezdi artik kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 millet cildirmis gibi farmlamaya basladi bile. random saatte /who naxx, black temple, blackwing lair, molten core falan çekince bi sürü adam var içerde ahahha. garibim nefin kelle eksik olmuyo orgrimmardaki kazıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu gece denicem direk, sunwell lazim ya muramasa ile caster shieldinida istiyorum sanirim HEPSINI istiyorum heueheue, bankamda oldschool set haric bisi yoktu, satsamda zaten her tier in omuzlugu ile weaponlari sakladim hep gunun birinde gelicek bu diye senelerce bana aptal dediler! manyakmisin bankani niye cople dolduruyorsun dediler! patchler beraber recolourlar dahil her seti biriktiricem NIHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Viktor said: BonePART said: http://images.wikia.com/wowwiki/images/2/25/Shaman_Tier_Sets.jpg Acikli olan te sey en guzel setin tier 0 elements seti olmasi. Bide tier 1 set var cat woman dillere destan auhahua t6 da baya guzel shamanin abi t6 dedigin skyshatterersa bildigin mage seti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bu yeni çıkacak naneyi kullanmak için setin orjinaline mi sahip olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 peki pvp için durum nasıl olacak. yani bi t2 bf rogue setini o sıradaki pvp item ile transform edebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Viktor said: bu gece denicem direk, sunwell lazim ya muramasa ile caster shieldinida istiyorum sanirim HEPSINI istiyorum heueheue, bankamda oldschool set haric bisi yoktu, satsamda zaten her tier in omuzlugu ile weaponlari sakladim hep gunun birinde gelicek bu diye senelerce bana aptal dediler! manyakmisin bankani niye cople dolduruyorsun dediler! patchler beraber recolourlar dahil her seti biriktiricem NIHAHAHAHAHAHA adam lazimsa oradayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bende gece giricem tier5 omuzluk ve tier6 kafalık lazım warlock için :P Tier5 omuzluk Void Reaver ( The Eye)dan düşüyor bunu sololayabiliyormuş warlocklar ama kastırır baya. Tier6 kafalık ise Hyjalda Archimonde'den düşüyormuş ki bunu da sololayan varken ben hayatta yapamayacağımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 nomsaR said: peki pvp için durum nasıl olacak. yani bi t2 bf rogue setini o sıradaki pvp item ile transform edebilecek miyiz? Muhtemelen evet, herkes bloodfang olacak ama of asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ben direk palyaço gibi karakter yaparım ahaha ne öyle herkes birbirinin klonu gibi etrafta gezecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Şimdi solo yapılabilen hangi raidler mevcut ? C'thun imkansız gibi gözüküyor.BWL ilk boss tek kişi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hangi class olduğuna bağlı sololanabilir bosslar. Bu arada bu naneyi kullanmak için illa elimizde o setten olması gerektiği kesinleşti mi yoksa hala net değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 lazım abi setin orjinali. t2 setin yoksa gösteremezsin t2 gibi. bi yana orj itemi, diğer yana dönüştürmek istediğini koyacan o şekilde olacak. legendarylere uygulanamayacak. heirloomlar da degismeyecek. class'ının kullanamadığı armor tipleri olmayacak. plate'i cloth gibi göstermek vs. silahlar aynı type olmak zorunda. daggerları balta gibi gösteremeyeceksin. üzerinde stats olmayan itemlara dönüştüremeyeceksin. tuxedo ile boss tanklayan boss görmeyelim diye vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 souldarkorn said: Şimdi solo yapılabilen hangi raidler mevcut ? C'thun imkansız gibi gözüküyor.BWL ilk boss tek kişi olmuyor. Cidden biri sololanabilen raidleri yazsa, girip sololasak. 4 tane 85 char var hepsine almam gereken itemleri alim sololayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 çok sıkıntılı olacak ya o zaman o iş. + güne bir bt/tk takip et,raid topla vs. Bari s3leri geri getirselerde,onlardan faydalansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bi dk alın weaponlara filan roll atsın yazık :( 2 tanede sizin tierden farklı adam alın 4 kişi rahat yaparsınız hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 o deil de blizz yine yaptı yapacağını yıllanmış oyunculara bile eşşek gibi oldschool item farmlatıyor yenilik diye getirdiği şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bence güzel bi olay ayrıca tamamen görünüşle alakalı bişey, old school raid farmlamazsan diğer oyunculardan geri kalıcaksın gibi bişey yok ortada, bunu zorunluluk gibi görmen garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Farkli setlerin itemlari oluyor degilmi? Warlock tier5 omuza warlock tier6 kafa mesela. Yoksa full setmi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar