Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Roses

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
meh 5'inde beta key geldi, 7'sinde eve varıp 8'inde yükleyebildim, 5 saat oynadıktan sonra xp ve para kilitlendi, son olayları açamadım, bugün de beta bitti. 3gb indirttiyorsunuz çat diye kapadınız yani bu ne lahana.

fena değil ama betadakine ek perk ve ekipman gelecek mi acaba, biraz daha çeşit iyi olurdu. hem sevdim hem de bazı problemleri var, squadleader'a dalıyorum adama 5 kişi ışınlanıyor 3 sn'de filan. bir de 150 pingi mi suçlasam bilmem bayağı havaya savurma olayları oluyor.

chivalry betayı da görebilsem güzel olurdu ama neyse dur bakalım. onda süvari yokmuş gerçi. biraz da fazla hollywood action olmuş sanki zırhlı adamları kılıçla ikiye ayırmalar filan. ama geri kalan sistemleri nasıl çalışıyor görmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla alınabilir esasen, güzel grafikli mp m&b gibi aşağı yukarı ama insanlar don gömlek gezmiyor oradaki gibi her round sıfırdan eşya almak gerekmediği için. instagib çok nadir, o da iyi birşey.

sadece x-com'la aynı hafta çıkıyor olması büyük sorun benim için heh.

bir de chivalry third person değilmiş, third person lazım melee oyuna. onu farkedince çekindim şimdi.

sen de tine de videolara filan bak derim, kendim bile karar veremedim henüz çünkü. sevmeyen de çok olmuş forumlarda. yanlış yönlendirmiş olmayayım. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...