chivalry çok daha iyimiş
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
War of the Roses
helal olsun ama taleworlds'e, başlıbaşına genre yarattılar.
evet chivalry de iyi gözüküyor, karar veremedim hangisi daha iyi betalarına katılamadığım için. neyse dur bakalım.
evet chivalry de iyi gözüküyor, karar veremedim hangisi daha iyi betalarına katılamadığım için. neyse dur bakalım.
- 2 hafta sonra ...
bağa beta key gelmiş 1 saate iner bakalım
beta invite geldi. steam'den indiriyoruz bakalım ne çıkacak.
NDA yı kabul edip gelen kodu girdiğim zaman invalid code diyor ya steam
öm ile yolla kodu deneyeyim bakalım olcak mı? :)
abi ylanız xp ve dx9 ile calısmıyor sanırım ee ben xp kullanıyorum. ne şeyime beta yolladı bunlar bağa
valla calısmaz ise küfrederim
valla calısmaz ise küfrederim
paylaşmayı öğren diye yollamışlardır
yep açılmıyor xpde :( pc değişmek şart oldu
şivalry güzel duruyor
beta kodu
WOTR-7cfa-b505-9d84-cee3-aff1
oynadım da şimdi biraz. Bi Mount & Blade değil. Grafikleri hoşta böle olmamış yani. Execution olayı başta güzel geldiydi de 10. dan sonra baydı yani. Sonuçta 30 dolar deymez bence şu oyuna.
meh 5'inde beta key geldi, 7'sinde eve varıp 8'inde yükleyebildim, 5 saat oynadıktan sonra xp ve para kilitlendi, son olayları açamadım, bugün de beta bitti. 3gb indirttiyorsunuz çat diye kapadınız yani bu ne lahana.
fena değil ama betadakine ek perk ve ekipman gelecek mi acaba, biraz daha çeşit iyi olurdu. hem sevdim hem de bazı problemleri var, squadleader'a dalıyorum adama 5 kişi ışınlanıyor 3 sn'de filan. bir de 150 pingi mi suçlasam bilmem bayağı havaya savurma olayları oluyor.
chivalry betayı da görebilsem güzel olurdu ama neyse dur bakalım. onda süvari yokmuş gerçi. biraz da fazla hollywood action olmuş sanki zırhlı adamları kılıçla ikiye ayırmalar filan. ama geri kalan sistemleri nasıl çalışıyor görmek lazım.
fena değil ama betadakine ek perk ve ekipman gelecek mi acaba, biraz daha çeşit iyi olurdu. hem sevdim hem de bazı problemleri var, squadleader'a dalıyorum adama 5 kişi ışınlanıyor 3 sn'de filan. bir de 150 pingi mi suçlasam bilmem bayağı havaya savurma olayları oluyor.
chivalry betayı da görebilsem güzel olurdu ama neyse dur bakalım. onda süvari yokmuş gerçi. biraz da fazla hollywood action olmuş sanki zırhlı adamları kılıçla ikiye ayırmalar filan. ama geri kalan sistemleri nasıl çalışıyor görmek lazım.
- Genel Yönetici
Alınır mı diyorsun yani? Bu gün bir oyun alacağım 39$'ı (To The Moon çıkmış) 29$'ı geçmemek üzere güzel bir şey görürsem.
valla alınabilir esasen, güzel grafikli mp m&b gibi aşağı yukarı ama insanlar don gömlek gezmiyor oradaki gibi her round sıfırdan eşya almak gerekmediği için. instagib çok nadir, o da iyi birşey.
sadece x-com'la aynı hafta çıkıyor olması büyük sorun benim için heh.
bir de chivalry third person değilmiş, third person lazım melee oyuna. onu farkedince çekindim şimdi.
sen de tine de videolara filan bak derim, kendim bile karar veremedim henüz çünkü. sevmeyen de çok olmuş forumlarda. yanlış yönlendirmiş olmayayım. :p
sadece x-com'la aynı hafta çıkıyor olması büyük sorun benim için heh.
bir de chivalry third person değilmiş, third person lazım melee oyuna. onu farkedince çekindim şimdi.
sen de tine de videolara filan bak derim, kendim bile karar veremedim henüz çünkü. sevmeyen de çok olmuş forumlarda. yanlış yönlendirmiş olmayayım. :p
chivalry de 3rd person opsiyonu var
Mükemmel oyun geliyor... gibi...
http://1.bp.blogspot.com/_3ST5pKuwRYA/SpKB3QNPJPI/AAAAAAAAApo/zu35aYMOH6s/s320/n683049832_1534468_954226.jpg
- 2 hafta sonra ...
az kaldı çıkıyor
Oyunda bir yavanlık var gibi geldi, böyle bir şeyler eksik gibi ama ne tam çıkartamadım. Bir de serverlar hep laglı olunca oynanış keyfi baya düşük oldu. Bir de çok gimp buildlar var gibi.
beta eğlendirmişti, aldım ben m&b sahiplerine de indirim var diye. bugün early access açılıyor. başka alan/alacak var mı?
4 dolar veririm buna ben maks
nasıl bu oyun? mp si kaça kaç?
16vs16 veya 32vs32. m&b multi gibi bayağı oynanış ama dediğim gibi don & gömlek gezilmediğinden instagib yok. 1dk dövüştüğüm adamlar oluyor. ben beğendim şahsen, 24$'a tatmin etti.
Öne çıkan mesajlar