Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 konu açılmamış hayret, bugün çıktı oyun. demin de green man'den beleş kazandım über micromla sdf. dl edeyim bakayım nasılmış, populous oynardım deli gibi veletken, bakalım aynı zevki vercek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 black&white gibi ,bende çok oynamıştım bu tarz salak oyunları ama çabuk bitip tükeniyordu hemen rutine bağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 müptelası olduğum bi tür, ama ölmüş bi tür aynı zamanda. from dust diriltir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 populous gibiyse abanırım geçen steamde gördüydüm de pek o ayar değil gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Seperate said: black&white gibi ,bende çok oynamıştım bu tarz salak oyunları ama çabuk bitip tükeniyordu hemen rutine bağlıyor black and white güzel oyundu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 denedikten sonra yorumunu da buraya yaparsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oyun çok iyi duruyor biraz baktım da. ama konsol kontrolleri içine etmiş resmen of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oynayan birileri yorumunu yapsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Osuran_boğa said: from dust: nası bi hayal kırıklığı :( ilk 2 bölümü oynadım ama (tutorial tadında) nası canım sıkıldı. bi defa grafikler kötü, kontroller korkunç, wasd ile ekranı hareket ettirirken aynı anda mouse hareket etmiyor.imleç ekranın ortasındaki %30 luk kısımdan çıkınca ekran o tarafa doğru gidiyor yani ekranı hareket ettirmeden ekranın en sağındaki kumu alıp en soluna koyamıyosunuz aksiyona gireceğiniz yer illa ekranın ortasında olacak. adamlara yakından bakim yok zoom baya uzaktan inmiyor. daha oynicam ama anladıım görevler lemmings gibi işte kumla köprü yap vs diğer heykele ulaşsın adamlar tarzında.2. bölümde son noktaya ulaşmak için yer yaptığım halde adamlar başka bi yerden gidip suyun dibinde beklediler oraya da köprü yaptım öle geçtim. kendi başlığı yokmuş sanırım oyun da çıktı steam den buraya yazim dedim. yazmıştım .. 5-6 bölüm aha oynadım yok sarmıyor.tamamen puzzle tarzında işte 4 tane köy kur bölümü geç . buradan su geliyo engelle yangın çıkıyo durdur tarzında ilerliyor.oynanmayacak oyun değil ama populousla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CTRL ile imleçi daha hızlı hareket ettirebiliyorsun. F tuşu ile adamlara zoom çekebiliyorsun. SPACE ile görev verip X ile iptal edebiliyorsun. Mouse'un sol tuşuyla elementi toplayıp sağ tuşuyla bırakıyorsun. Orta tuşuyla Kamera açısını istediğin gibi değiştirebiliyor, zoom in - zoom out yapabiliyorsun. Bölüme başlarken 7 adamın var. Totemler var bir şekilde sağdan soldan su olan bölgeleri toprakla doldurarak yada o suyu boşaltarak vs. adamlarının bu totemlere ulaşmasını sağlıyorsun. Totemleri aldığın zaman köyler kuruluyor. Yanardağlar patlıyor, Tsunamiler geliyor. Köylerini de korumak zorundasın yoksa geri dönüp tekrar totemleri almakla uğraşmak zorunda kalıyorsun. O bölgedeki bütün totemlere ulaşınca bir geçit aktif oluyor. Adamları o geçide gönderip bir sonraki mape geçiyorsun. Challenge Mapler var ama story de şu ana kadar karşı bir rakibe rastlamadım. Eğlenceli bir oyun ancak o kadar uzun soluklu olacağını sanmıyorum. Bir Populous değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 beklentinizi yüksek tutmayın ya. black and white, populous falan çok kompleks kalıyo bunun yanında. eğlencelik puzzle oyunu olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 PPopulous: The Beginning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oynadim da simdi cok kotu oyun. zaman kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 that's what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kalite kontrol: günümüzde iddialı oyunun çıkış fiyatı 60$ bu oyunun çıkış fiyatı 15$ ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Osuran_boğa said: Osuran_boğa said: from dust: nası bi hayal kırıklığı :( ilk 2 bölümü oynadım ama (tutorial tadında) nası canım sıkıldı. bi defa grafikler kötü, kontroller korkunç, wasd ile ekranı hareket ettirirken aynı anda mouse hareket etmiyor.imleç ekranın ortasındaki %30 luk kısımdan çıkınca ekran o tarafa doğru gidiyor yani ekranı hareket ettirmeden ekranın en sağındaki kumu alıp en soluna koyamıyosunuz aksiyona gireceğiniz yer illa ekranın ortasında olacak. adamlara yakından bakim yok zoom baya uzaktan inmiyor. daha oynicam ama anladıım görevler lemmings gibi işte kumla köprü yap vs diğer heykele ulaşsın adamlar tarzında.2. bölümde son noktaya ulaşmak için yer yaptığım halde adamlar başka bi yerden gidip suyun dibinde beklediler oraya da köprü yaptım öle geçtim. kendi başlığı yokmuş sanırım oyun da çıktı steam den buraya yazim dedim. yazmıştım .. 5-6 bölüm aha oynadım yok sarmıyor.tamamen puzzle tarzında işte 4 tane köy kur bölümü geç . buradan su geliyo engelle yangın çıkıyo durdur tarzında ilerliyor.oynanmayacak oyun değil ama populousla alakası yok optionsta mouse scroll'u deaktif et, imleç ile ekran anca kenarlara gidince kayar. bi de istediğin adama zoom yapabiliyosun imleçle üzerine gidip f'ye basarak. bu oyun şöyle piyasayı yoklamak için yapılmış gibi duruyor, geliştirirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ya onları buldum da yine de kontroller kötü. ayrıca 1 adamın üstüne zoom yapmanın bi anlamı yok aslında oynadıkça gödüm ki zoomun hiç anlamı yok adamlar bişe yapmıyo ki. köyde bekliyolar felaket olursa ölüyolar işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ya bilmiyorum ama bence oyun bayaa iyi. Kontroller mükemmel değil tabi ama oynatıyor oyun. Bir bölümde çok gereksiz takılmama rağmen sıkılmadan oynadım. Oyun basit ama atmosferi kötü değil, sade ve güzel bir oyun olmuş özetle. Eksilerini çok sayabilirz ama buna benzer çok oyun yok. Alıyım mı diye düşünenler varsa alsın diye yazıyorum bunu. Hani ben bu oyunu sevebilirim diyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 off çok dandikmiş ya, yapmak istediğimi yapamıyorum kontroller yüzünden, cursor sürekli aşağı kayıyor durduk yere falan. iyi para vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu arada akarsuların abv sfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 allah sen değilmisin, ver belasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yetemedim veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 oynarken küçüklüğüme dönüyorum lan, yol kenarından akan suları inşaat kumuyla durdurmak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ..............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar