Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok onu kaldıramıyoruz, NDA kalkınca gidecek (terms of use'a aykırı kaldırıyorlar ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum, gözün alışıyor zaten, görmüyorsun bir yerden sonra)

UI için overhaul geliyor, o biraz o karışıklığı ortadan kaldıracak diye düşünüyorum ama belli de olmaz yeni tasarımı görmeden bir şey söylemek doğru değil.
Mesaj tarihi:
ilk oyuna girdiğimde fps lag problemi vardı bende. 7970 cf ile saçma değerler alıyordum. onu çözdü bende işte daha yeni tutorial zone'dan çıktım zaten. sliderdan arttırdım herşeyi ama o lag sorunu çözüldü. 32 bit client'ı indiriyor böyle yapınca. client64 dosyasını siliyor. zaten oyunu program files (x86)'a yüklemişken 64 bit .exe çalıştırması mantıksız değil mi bilemedim. birde 64 bit optimizasyonu zor olur sanki. wow'da bile 64 bit client yoktu baya bi bildiğim kadarıyla. hatta wow'dan başka ilk defa 64 bit client görüyorum.
Mesaj tarihi:
eğer sistem 64 bit destekliyorsa oyun direkt olarak 64 bit client ile çalışıyormuş launcher'dan. bende eskiden kendi klasöründen açıyordum, gerek yokmuş forumda yazdığına göre.

o dediğin ayarı yaptığımda benim full ayarların hepsini low un dibine çekmiş. ondan 30-40 fps artmış.
Mesaj tarihi:
Lvl 6'ya kadar geldim. Şimdilik gayet hoşuma gitti oyun. UI dediğiniz kdr varmış ama düzeltilmesi en kolay iş. Özellikle combatı sevdim. Çok hareketli ve zorluyor bir miktar. Yüksek lvllarda PVE çok enteresan olabilir.
Mesaj tarihi:
chua esper oynuyorum, son değiştiğinden beri oynamamıştım. kesinlikle tavsiye ederim stresse giren herkese. sabit durması dışında (lvl 15'e kadar) çok eğlenceli

human başlamıştım ben önceden dominion, chua'nın zone u gayet aydınlık ve eğlenceli. hatta gördüğüm en iyi zone olabilir şu ana kadar. draken bölgesine geçiyorsun ondan sonra bir sürü public event, global event falan var. altar'a sacrifice etmeler, yok dinamitle intihar saldırıları yapmalar falan eğlenceli baya. diğer zonelarda da bunları görmek isteriz. doğrusu level 20 üzerine çıkamadım daha, 3. karakter 20 oluyor. belki de ileri zonelarda böyledir.
Mesaj tarihi:
ırka göre değişiyor bölgeler, human çok karanlık gelmişti chua ve devamında draken hiç karanlık değil.

bizim realm (nexus) bu test yavaşlamadı sanırım stresscilerin girmesine engel olmuşlar, gayet akıcı oynanıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...