bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok onu kaldıramıyoruz, NDA kalkınca gidecek (terms of use'a aykırı kaldırıyorlar ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum, gözün alışıyor zaten, görmüyorsun bir yerden sonra) UI için overhaul geliyor, o biraz o karışıklığı ortadan kaldıracak diye düşünüyorum ama belli de olmaz yeni tasarımı görmeden bir şey söylemek doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 fps problemi için şunu yaptım http://coalesceforce.com/increase-wildstar-fps-30-pvp-better/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 xenus <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 direkt 30 fps artti düzeltiyorum : competible with exp 3 yapınca oyun video settings'i low a düşürüyor, ondan fps artmış hehe. high yapınca yine aynı seviyelere geri düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ilk oyuna girdiğimde fps lag problemi vardı bende. 7970 cf ile saçma değerler alıyordum. onu çözdü bende işte daha yeni tutorial zone'dan çıktım zaten. sliderdan arttırdım herşeyi ama o lag sorunu çözüldü. 32 bit client'ı indiriyor böyle yapınca. client64 dosyasını siliyor. zaten oyunu program files (x86)'a yüklemişken 64 bit .exe çalıştırması mantıksız değil mi bilemedim. birde 64 bit optimizasyonu zor olur sanki. wow'da bile 64 bit client yoktu baya bi bildiğim kadarıyla. hatta wow'dan başka ilk defa 64 bit client görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bendede 32bitte sıkıntı var, 64bite gecince fps sorunu cozuldu. simdide kaybolan yazilar sıkıntısı basladi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 eğer sistem 64 bit destekliyorsa oyun direkt olarak 64 bit client ile çalışıyormuş launcher'dan. bende eskiden kendi klasöründen açıyordum, gerek yokmuş forumda yazdığına göre. o dediğin ayarı yaptığımda benim full ayarların hepsini low un dibine çekmiş. ondan 30-40 fps artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 girdigim an kapattilar serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Xenus said: fps problemi için şunu yaptım http://coalesceforce.com/increase-wildstar-fps-30-pvp-better/ Allah razı olsun, oyunu silecektim vallahi sunu yapınca oynanabilir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Lvl 6'ya kadar geldim. Şimdilik gayet hoşuma gitti oyun. UI dediğiniz kdr varmış ama düzeltilmesi en kolay iş. Özellikle combatı sevdim. Çok hareketli ve zorluyor bir miktar. Yüksek lvllarda PVE çok enteresan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 chua esper oynuyorum, son değiştiğinden beri oynamamıştım. kesinlikle tavsiye ederim stresse giren herkese. sabit durması dışında (lvl 15'e kadar) çok eğlenceli human başlamıştım ben önceden dominion, chua'nın zone u gayet aydınlık ve eğlenceli. hatta gördüğüm en iyi zone olabilir şu ana kadar. draken bölgesine geçiyorsun ondan sonra bir sürü public event, global event falan var. altar'a sacrifice etmeler, yok dinamitle intihar saldırıları yapmalar falan eğlenceli baya. diğer zonelarda da bunları görmek isteriz. doğrusu level 20 üzerine çıkamadım daha, 3. karakter 20 oluyor. belki de ileri zonelarda böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 10 saat sonra inicek. fuck. dün çok uykum var diye açmadan yatmışım. kalkıp açıcaktım uyuykalmışım. şimdi bir yarım gün gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 domi bolgeleri bana karanlik gelmedi ya ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bitiyor download nihayet =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ırka göre değişiyor bölgeler, human çok karanlık gelmişti chua ve devamında draken hiç karanlık değil. bizim realm (nexus) bu test yavaşlamadı sanırım stresscilerin girmesine engel olmuşlar, gayet akıcı oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yoo ben girdim nexusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 o zaman stability baya artmış, ben prime timeda bile oynadım senin ping kaç oluyor us'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 nerde yaziyo ping? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ctrl+f1 di herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Alt + F1e basınca çıkıyor sağ altta. Ben dün 240larla oynadım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 150 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Texas olduğundan 150dir o da senin yoksa 80-100 olurdu heralde. Gerçi ne tarafa yakınsın bilmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ne zaman bitecek bu haftasonu betası ona göre indircem oyunu bilgilendirirseniz sevinirim. pazartesi sabah 10:00 da bitiyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bu devirde karakteri tek silah turunu birak, direk tek silaha kitlemek sahane bir dizayn basarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar