Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

yok onu kaldıramıyoruz, NDA kalkınca gidecek (terms of use'a aykırı kaldırıyorlar ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum, gözün alışıyor zaten, görmüyorsun bir yerden sonra)

UI için overhaul geliyor, o biraz o karışıklığı ortadan kaldıracak diye düşünüyorum ama belli de olmaz yeni tasarımı görmeden bir şey söylemek doğru değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyuna girdiğimde fps lag problemi vardı bende. 7970 cf ile saçma değerler alıyordum. onu çözdü bende işte daha yeni tutorial zone'dan çıktım zaten. sliderdan arttırdım herşeyi ama o lag sorunu çözüldü. 32 bit client'ı indiriyor böyle yapınca. client64 dosyasını siliyor. zaten oyunu program files (x86)'a yüklemişken 64 bit .exe çalıştırması mantıksız değil mi bilemedim. birde 64 bit optimizasyonu zor olur sanki. wow'da bile 64 bit client yoktu baya bi bildiğim kadarıyla. hatta wow'dan başka ilk defa 64 bit client görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

chua esper oynuyorum, son değiştiğinden beri oynamamıştım. kesinlikle tavsiye ederim stresse giren herkese. sabit durması dışında (lvl 15'e kadar) çok eğlenceli

human başlamıştım ben önceden dominion, chua'nın zone u gayet aydınlık ve eğlenceli. hatta gördüğüm en iyi zone olabilir şu ana kadar. draken bölgesine geçiyorsun ondan sonra bir sürü public event, global event falan var. altar'a sacrifice etmeler, yok dinamitle intihar saldırıları yapmalar falan eğlenceli baya. diğer zonelarda da bunları görmek isteriz. doğrusu level 20 üzerine çıkamadım daha, 3. karakter 20 oluyor. belki de ileri zonelarda böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...