Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Oyun baya iyi, grafikleri ve combatını beğendim. Biraz fazla kolay olmuş başları 5 lvl'a kadar daha canımı %80'e indiren npc çıkmadı ama güzel yani oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 questlerin istediği sayılar ve kombat sayısına dahil ettiğin mob sayısını ayarlarsan zorluk seviyesi dengeli oluyor, moblar zaten çok yakın konulmuş - bunun için olduğunu düşündüm sonuçta abilityler aoe vuruyor ve bunun bir avantajı olmalı kombatta. 1 target'a 100 vurmak yerine 5 target'a totalde 500 vurabiliyorsun aynı resourceları harcayarak. 20 tane mobu 1 taneden 20 adet güvenli kombat yerine, 20 tane mobu 4 taneden 5 adet riskli kombat gibi yapıyorum. hem çok hızlanıyor hem de sıkma oranı düşüyor, tek tek mob keserken benim ruhum ölüyor. abilityler 5 target'a kadar aynı damage'ı vurduğu için kombatın süresi 1 targetla 5 target arasında aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abilitylerin bazılarında , yan kısımlara nazaran, orta kısmı daha çok vuruyor. Misal Medic te var oyle bir ability (Gamma Rays). Onları da bulmak kolay , Ability ye Baktığınız zaman Telegraph full alanı kaplıyorsa aynı damage vuruyor. Farklı 3 çizgi şekilde ayrı gösteriyorsa, Ortadaki daha fazla vuruyor. Eğer uzun bir alan ve sonunda da Boyle uyvarlakımsı bir şey varsa , işte o Yuvarlakta full damage vuruyor (Warriorun Leap Abilitysi gibi şekli). İlerledikçe değişik abilityler geliyor zaten. Hepsinin farklı telegraphları var, Ben nerden biliyorum geçen oyun chatinde bir muhabbeti döndü oyle anlattı herifin biri. Büyük ihtimal doğrudur. Birde Ekleme yapayım, 15 inci levelden sonra Tek vuruşta Mob Öldürme devri bitiyor. Baya Kasıntı başlıyor. 15 e kadar atlaya zıplaya geldim. 16 da meh işte idare ettik ama 16 dan sonra bildiğin baya tepiniyorum gebermemek için. Medic olarak bana zor geldi. Gerçi Engineer de var Oda level 16 da zorlanıyor şu an moblara karşı. Ha bu arada oyunda Amp pointleri vermeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 forumlarda addonlardan bahsediyolardı acaba nerede publish ediyor hazırlayanlar, bir sürü addondan bahsettiler performans arttıran vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Kendi wildstar beta forumlarında , addon kısmı var altta Ui İnterface diye orada yazan yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Ben sevdim oyunu abi. Explorer özellikle çok eğlenceli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Bugun biraz daha oynadım, warrior ile oynadım, meleesi çok keyifli geldi combat, wowun hamlığı yok daha akıcı bir gw akıcılığı var daha skill yok tabi birde keyifli sayılır. Range classlara bakmadım daha ESO ile bunun arasında kararsızım, bu bir süre sonra alışınca sıkılıcam gibi bir his bıraktı, ESO daha yenilikçi ama onunda oynanabilirlik sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben de ne yazık ki çok oynama fırsatı bulamadım ama Warrior ile 6-7 level oynayabildim. Combat hoşuma gitti esasında. Questing biraz fiks olduğundan bayması normal ama PvE'yi iyi kotarırlarsa kesinlikle şans verilmeli oyuna. Ben yapmadım ama PvP yapan arkadaşlar da eğlenceli olduğunu söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 cilginlar gibi beklemeyecek olusum adina beta iyi gecti :) oynamadan once cok merakliydim ama gorunce aman aman olmadim burada denildigi gibi. 7-8 sayfa oncesinde bingildak ve mortisin dediklerine katiliyorum.. oyuna girme istegi uzerine yazmislar. it gibi zamanim olmasina ragmen 1 saatlik oyun sonrasi acasim gelmedi uninstall ettim. wowdan dolayi sanirim. cikinca oynanir, o zamana acikiriz wowa, tabii wow expansionu zamanina gelmesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Oyunun olayı, Wow u yıllarca severek oynamış ama artık baymış, alternatif arayanları çekmek. Şahsım adına oynarken , wow un uzayda geceni hissine kapılmıyorum desem yalan olur. Theme park konusunda , Wow kalitesinde olur. Onu seven bunu oynar, ama devam edilir mi ? Orasi artik mechul , ben büyük ihtimal alırım oynarım. Bir süre oynarım, sonra bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şu addonları tavsiye ettiler, ilgilenenler göz atabilir: https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/12438-addon-bijiplates-nameplates/ https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/16564-addon-betafixes-performance-error-and-quality-of-life-fixes-for-carbine-default-ui/ https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/15577-addon-gjusefullinks-eg-nearest-mailbox/?hl=gjuseful troll değil, ilk addon: biji plates adsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 addonlar baya iyi oldu ya, özellikle biji plates (lel) baya gamechanger niteliğinde. mobların hp/shield'lerini, targetlarını, kullandıkları abilityleri falan çok temiz bir şekilde gösteriyor. release'de çok güzel addonlar çıkacak gibi. warriorda baya sardı. level 15 oldum haftasonu hiç vaktim olmamasına rağmen. gittim evimi aldım. grapple'la plasma wall geldi baya güzel skiller, bir skill boşluğum vardı onu kapattı. stress testin ability lag ve yüksek pingine rağmen baya keyifli oynadım. bir görev geldi 13'de shuttle geliyor, instance'a teleport ediyor seni, ilk başta uzay gemisinde intruderları kesip - resorceları koruyup, sonra gelen boss'u kesiyosun (instance tek kişilik değil bu arada). sonra garip bir ay gibi bir şeye iniyorsun. yer çekimi falan az, kafana kask takıyor onun ışığının yansımasını falan çok güzel yapmışlar. moblar ciddi zordu orada. normal mob'a öldüm bir kere hehe, confusion tarzı bir şey vuruyor sağa basıyorsun ileri gidiyor, ileri basıyosun sola gidiyor falan tamamen karakterin kontrolünü kaybediyosun, onu oturttuktan sonra 3'e bölünüp 3'ü birden self destruction tarzı bir şey yapıyor, eğer hepsi vurursa 80% hp falan gidiyor shield dahil. patladıktan sonra tek mob olarak geri dönüyor baya iyiydi. dışarıdaki mobları temizledikten sonra ayın üzerinde bir mining facility var işte minerlar ölmüş hep, baya karanlık bir ortam yapmışlar kaskın ışığıyla falan görüyorsun mobların tasarımlarını falan da baya beğendim hatta 2 kere öldüm bitirene kadar. bittiğinde 2 tane mavi item verdi baya keyiflendim. public quest'e denk geldim baya ama reward vermedi neden anlamadım, sanırım çalışmıyor şu anda. bir sürü challenge'ı gold bitirdim mavi silahlar, armorlar seçtim hep de seçmediğim craft malzemeleri olan kutular geldi randomdan "fat chance" demesine rağmen. exile baya yaradı bana 15 levelı soluksuz oynadım, diğer tarafta 2 hafta falan sürmüştü 15 olmam. yeni zone'a girdim en son. ucsuz bucaksız yeşillik vadiler. mobların tasarımları, ambiyans falan şahane. capitallarını da beğendim. keşke tree hugger olmasalardı. sürekli bir şirinlik, sürekli bir sevgi belirtisi. ağızlarına vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Sırf şu yüzden exile oynamadım, sırf şu yüzden dominion oynamak istemiyorum. Fak yu ncsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 karanlık mekan çekilmez yahu exile oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu b2p olacakti demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 eve'in business plan'ı uygulayacaklar. in-game para ile subs alabiliyorsun veya aylık ödüyorsun. oyun veya aylık ücret ne olacak daha belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bingildak said: addonlar baya iyi oldu ya, özellikle biji plates (lel) baya gamechanger niteliğinde. mobların hp/shield'lerini, targetlarını, kullandıkları abilityleri falan çok temiz bir şekilde gösteriyor. release'de çok güzel addonlar çıkacak gibi. warriorda baya sardı. level 15 oldum haftasonu hiç vaktim olmamasına rağmen. gittim evimi aldım. grapple'la plasma wall geldi baya güzel skiller, bir skill boşluğum vardı onu kapattı. stress testin ability lag ve yüksek pingine rağmen baya keyifli oynadım. bir görev geldi 13'de shuttle geliyor, instance'a teleport ediyor seni, ilk başta uzay gemisinde intruderları kesip - resorceları koruyup, sonra gelen boss'u kesiyosun (instance tek kişilik değil bu arada). sonra garip bir ay gibi bir şeye iniyorsun. yer çekimi falan az, kafana kask takıyor onun ışığının yansımasını falan çok güzel yapmışlar. moblar ciddi zordu orada. normal mob'a öldüm bir kere hehe, confusion tarzı bir şey vuruyor sağa basıyorsun ileri gidiyor, ileri basıyosun sola gidiyor falan tamamen karakterin kontrolünü kaybediyosun, onu oturttuktan sonra 3'e bölünüp 3'ü birden self destruction tarzı bir şey yapıyor, eğer hepsi vurursa 80% hp falan gidiyor shield dahil. patladıktan sonra tek mob olarak geri dönüyor baya iyiydi. dışarıdaki mobları temizledikten sonra ayın üzerinde bir mining facility var işte minerlar ölmüş hep, baya karanlık bir ortam yapmışlar kaskın ışığıyla falan görüyorsun mobların tasarımlarını falan da baya beğendim hatta 2 kere öldüm bitirene kadar. bittiğinde 2 tane mavi item verdi baya keyiflendim. public quest'e denk geldim baya ama reward vermedi neden anlamadım, sanırım çalışmıyor şu anda. bir sürü challenge'ı gold bitirdim mavi silahlar, armorlar seçtim hep de seçmediğim craft malzemeleri olan kutular geldi randomdan "fat chance" demesine rağmen. exile baya yaradı bana 15 levelı soluksuz oynadım, diğer tarafta 2 hafta falan sürmüştü 15 olmam. yeni zone'a girdim en son. ucsuz bucaksız yeşillik vadiler. mobların tasarımları, ambiyans falan şahane. capitallarını da beğendim. keşke tree hugger olmasalardı. sürekli bir şirinlik, sürekli bir sevgi belirtisi. ağızlarına vurmak istiyorum. sadece şu yazı yüzünden oynamak istedim ya lan oyunu. eğlendin mi hakkaten o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 wow kadar başarılı artwork ve humoru olan bir oyun içerik olarak baktığınız zaman geyik şeyler var epey, tabi bir wow değil özellikle müzikler eksik ama yinede tuttum ben oyunu, melee class mekanikleri hoşuma gitti. Release 2015 mi bu oyunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Dominion oynadım ben, Exile zoneları daha mı güzel iç açıcı ki? Bir de biraz oyundaki renkler yorucu geldi bana. Biraz daha soft olabilirmiymiş ki veya benim monitör ayarlarından mı öyleydi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gorunusune gore betanin bulmasi lazim gibi sanki 2015 i. ki bulsun isimiz gucumuz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben exile oynadım beyendim, ki dah gördüğüm hiç bir şey yok ortada, grafik olarak sanki biraz daha optimize olması lazım, fullscreen exclusive modunda frame atlıyor bende, öteki türlü daha çok kaynak tüketiyor sanırım anlaymadım, ekran kartı fanı daha hızlanıyor. Genel olarak low ve high settings arasında atla deve yok ama renderda bitiyor olay 1in üstüne çektiğim anda fps yerlebir. 6950 var kalabalık combatları düşünemiyorum high end sistem isteyen mmo yapmasınlar bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 2014 yazında release olur bu arada oyunun muzikleri efsanevi iyi, wow'dan daha iyi bence. fakat bir sorun var sanırım son patch'den beri böyle. müzikler çalması gerektiği gibi çalmıyor. bundan önceki winter 2'de çok daha iyiydi. şu an 10-15 dk hiç müzik çalmadığı oluyor falan. oyunu ilk oynadığımda aşık olduğum şey müzikleri olmuştu adamlar ev ve mount konusunda oyuna inanılmaz currency sink koymuşlar. evde customization'ın sonu yok ama para eriyor. aynı şekilde mount customization'ı çok derin ama o da para ile. reputation ile factionlardan aldığın itemlar yine bir o kadar pahalı. 2. zone'da mavi bot aldım factiondan sahip olduğum paranın yarısını verdim hehe. client konusunda performans çok daha fazla artacaktır diye düşünüyorum. şu an debug modunda çalışıyor, watermark vs. var. ayrıca optimizasyon yok denecek kadar az. herhalde 30%'den fazla performans artışı olacaktır. ben bir tek şehirlerde sıkıntı çekiyorum fps 40'lara falan düşüyor. çok fazla abidik gubudik şeyler var şehirlerde. bölgeler olarak exile bölgeleri çok daha renkli ve aydınlık. dominion 2. bölgesi yine biraz canlanıyor ama exile gibi değil. fakat belli bir levelda zonelar birleşicek zaten, ondan pek fark etmiyor. ilk 15-20 saatlik gameplay fark ediyor. ben yine dayanamayıp dominion oynar çile çeker gibi ilk 2 zone'u çekerim çünkü exile baya hippie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi ben sevemedim müzikleri özellikle seslerde problem gördüm dengesiz biraz ses efektleri belki optimize edilir, ve müzikler sadece log ekranında çalanlar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 isin ozu ne kadar kadar para veriyoruz buna :) 60 euro satin al 15 aylik uygunmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar