Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

gayet eğlenceli duruyor ya. tek yapmaları gereken şey güzel bir pve inşa etmek bence. raidleri ve endgame'i eğlenceli hale getirirlerse her türlü gideri var gibime geliyor. umarım level progression'a bir sürü instance koyarlar ya solo mob kesmek ve quest yapmak artık ölümüne sıkıyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

totalbiscuit videosu ile ilk kez görmüş oldum gameplay ve görsel.

bu kadar mı wow'a benzeyebilir bir oyun ya. yuh yani. bari biraz değiştirseymişsiniz. hayır bi de seçtikleri robotun rengi falan direk troll rengi ve başladıkları alan da troll'lerin başladıkları alana o kadar benziyor ki...
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Başlangıç alanı değil o sanırım, 5-6 lvl falandı adam ama haklısın çok benziyor. Eminim bundan benim kadar hoşnut olanlar vardır, oyun artısıyla geliyor wow vanil den gelen dev ler.

yeni başladılar adamlar ya yeni karakter yaratıp?

orası önemli değil de, ne bliyim aynı artwork'e sahip bir oyun niye oynayayım ki? her gördüğüm şey wow'u andıracaksa, wow oynarım zaten. (bu arada ben zaten 6 ay falan vanilla wow oynadım sadece)

artwork'ü sevmediğim anlamına gelmiyor da wow'dan bayıp bırakan kişi buna niye başlasın mesela çok bir neden görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...