Reflective Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 oynanış bence çok güzel. oraya zıpla, kırmızı yerde durma vs sürekli hareketli olacak oyun. grafikler güzel. oyun içeriğide güzel olursa yemede yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 gayet eğlenceli duruyor ya. tek yapmaları gereken şey güzel bir pve inşa etmek bence. raidleri ve endgame'i eğlenceli hale getirirlerse her türlü gideri var gibime geliyor. umarım level progression'a bir sürü instance koyarlar ya solo mob kesmek ve quest yapmak artık ölümüne sıkıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ne zaman çıkıcak bu, yine hepsi bir anda çıkıcak hiçbirini oynamıcaz jdf ama parasınıda vericez lan. shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ne çıkıyor ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 eldar scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 eldar skrul büyük ihtimal patates çıkıcak ya. ben çok mmo feat sahibi olacağına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 darkfalluda merak ediorum aslında ya ama pahalı geldi subs felan, evede dönesim var yine hiçbişi oynamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben evede olayın ucunu kaçırıyorum ya. meslek gibi oyun. wildstar gibi bir şey aslında istiyorum. 2007'den beri raid yapmıyorum. kaliteli pve, kalabalık raid bir süre eğlendirir gibi geliyor. darkfall'dan hiç bahsetmiyorum. başıma kalacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.betacake.net/2013/04/14/wildstar-latest-build-patch-notes-m30/ Haydi bakalım leakler başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 totalbiscuit videosu ile ilk kez görmüş oldum gameplay ve görsel. bu kadar mı wow'a benzeyebilir bir oyun ya. yuh yani. bari biraz değiştirseymişsiniz. hayır bi de seçtikleri robotun rengi falan direk troll rengi ve başladıkları alan da troll'lerin başladıkları alana o kadar benziyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Başlangıç alanı değil o sanırım, 5-6 lvl falandı adam ama haklısın çok benziyor. Eminim bundan benim kadar hoşnut olanlar vardır, oyun artısıyla geliyor wow vanil den gelen dev ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 her türlü prim yapar bence eğer gamebreaking bir şey olmazsa. business model gibi. F2P gider saçma sapan item satarlarsa veya dlc ile content satarlarsa tutma ihtimali çok daha düşer. no pay to win diyor ama pay to win dışında oyuna hasar verebilecek tipler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dreagloth said: Başlangıç alanı değil o sanırım, 5-6 lvl falandı adam ama haklısın çok benziyor. Eminim bundan benim kadar hoşnut olanlar vardır, oyun artısıyla geliyor wow vanil den gelen dev ler. yeni başladılar adamlar ya yeni karakter yaratıp? orası önemli değil de, ne bliyim aynı artwork'e sahip bir oyun niye oynayayım ki? her gördüğüm şey wow'u andıracaksa, wow oynarım zaten. (bu arada ben zaten 6 ay falan vanilla wow oynadım sadece) artwork'ü sevmediğim anlamına gelmiyor da wow'dan bayıp bırakan kişi buna niye başlasın mesela çok bir neden görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yeni dünya görmek isteyebilirisn lore`a falan meraklı biriysen, housing var işte ilgi çekebilecek, pvp belki farklı bir şey sunar, görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 o bişey değilde bitirseler şu oyunu da.lineage 3 ye yoğunlaşsalar.yalan oldu gibi o oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Oyun olarak bir endişem yok ama tek korkum P2P gidip kendi halinde küçük bir topluluğa kısıtlanması (özellike ESO başarılı olursa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 oyunun "iç güzelliği" güzel olduktan sonra art style falan ne önemi var ki? hangi mmoyu grafiği iyi diye oynadık ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 beta davetiyeleri göndermişler bugün. alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ne zaman cıkıyo bu oyun, yalnız dırek wow motoru kullanmıs heralde bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 haziran yazıyordu sanırım mmo.com da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 haziranda çıkması imkansız bence, daha pre order filan yok sanırım siteye bakıyorum bir çok şey daha açıklanmamış, bu anca 2014 haziranda çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Şimdi bakıyorum mail ime, hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sercan'a yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tinu said: haziranda çıkması imkansız bence, daha pre order filan yok sanırım siteye bakıyorum bir çok şey daha açıklanmamış, bu anca 2014 haziranda çıkar. Valla Rift'e olan buna da olacak gibi. Her şeyi bir anda yapmışlardı, oyun reklamsız kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar