Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=W6jTTeE7MLQ&list=SP4Yt7jkWoyvmmnQIbaIEOR_AY-smwRt1l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 lanet olsun beta falan gelmeyecek ne zaman cikiyor su oyun agzimin suyu akti resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Oyun bence patates bu kadar gazlanmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ulan kaç aydır dileniyorum her türlü conteste katıldım hala gelmedi key. yok mu arkadaş kimsede beta key fazladan. hesabı olan bile yok mu paylaşabilecek oynamadığı zamanlarda girip baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu oyun theme park değil mi? nie bu kadar heycan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 eğer the repopulation çıkmasaydı benim de oynayacağım oyunlardan birisi bu olurdu. craftingi tr'nin onda biri bile olmamasına rağmen wow'dan daha iyi, ayrıca bu tarz grafikler de yıllardır sevilen bir tarz. benim şu anki oyun sıralamam the repopulation everquest next archeage online wildstar warlords of draenor f2p olunca'da senaryoyu öğrenmek için elder scrolls online oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 repopulation patates, archeage mundar oldu, wow expansion bi bakip cikmalik, wildstar da amator eglendirir bi sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bless online ve black desert ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bless online ciksin abi, cok iyi gorunuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://www.wildstar-online.com/uk/news/coming_next_week.php ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pırtladı mı bu da yoksa beta sonrası güzelleşir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Pırtlayacak bişeyi yok betası gayet başarılı, piyasadaki en iyi themepark olacak. Şu anda bile akıcı oynanış, yapım kalitesi ve sorunsuz betasıyla son dönem mmoların GW2yle birlikte en iyisi. Ha ben warcraftçıyım, hazır dandik warchieften de kurtulduk gider durotanla omuz omuza çarpışır telgraf dodgelamaktan daha çok keyif alırım. Çünkü LOK'TAR OGAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hah bana bunlarla gel :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 axedice said: Pırtlayacak bişeyi yok betası gayet başarılı, piyasadaki en iyi themepark olacak. Şu anda bile akıcı oynanış, yapım kalitesi ve sorunsuz betasıyla son dönem mmoların GW2yle birlikte en iyisi. Ha ben warcraftçıyım, hazır dandik warchieften de kurtulduk gider durotanla omuz omuza çarpışır telgraf dodgelamaktan daha çok keyif alırım. Çünkü LOK'TAR OGAR! Warcraftçıyız warcraftçı hülloooğğğğğ Ben bilemiyorum ne oynasam nerelere gitsem ama ek paket geldiğinde bir WoW a girilir herhalde, o zamana kadar bir heirloom silah yapabilirsek güzel olur ama yapamazsak da koy dötüne rahvan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bir süredir yoğunluktan bakamıyordum, winter 3 major patch'i gelmiş. max. level 50'e yükseltilmiş. warrior, esper, spellsinger yeniden yaratılmış. daha 4 sayfa daha not var fakat uğraşmak istemiyorum. bol bol content eklenmiş, zonelar açılmış bla bla.. asıl önemli olan : The Genetic Archives has opened its doors. This 20-man raid will push players to their limits, with over 20 individual encounters throughout the Archives. Find the entrance deep within Grimvault, if you dare. o For beta, we have removed the Attunement questline to allow easy access to the raid. Don’t expect to walk in on launch day! o The final boss of Genetic Archives will not be available during beta. bunu görmek istiyorum çünkü deliver etmeleri gereken EN ÖNEMLİ öğe end-game pve content olacak. düzgün yapabildilerse büyük ihtimal oynarım. ps. başından beri diyoruz adamların scope'u "vanilla wow" diye, ilk raid dungeonda "attunement" questi var, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 20 man varsa iyi. bi de 10 man i olsa harika olucak. bu arada eline fazla beta gelen olursa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Attunement candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 büyük ihtimal vakit buldukca level kasıp raid content'ine girmeye çalışıcam. girebilirsem bir review patlatırım. 1-1.5 aya devler tarafından stream yapılır raid gameplay'e dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 raid var dan ziyade, boss fightı bir görmek gerek cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o telegraph lar ile baya cümbüş olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 düşünmüşlerdir öyle bir ihtimali herhalde, ona göre önleyici tedbirler almışlardır diye düşünüyorum göreceğiz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Attunement? lol? Hala bir boka yaramadığını anlamamışlar. Time gated boss da koyarlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 İkisi de güzel konseptler, koysunlar koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 koysunlar tabi, lets milk'em dry! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Betasi geldi maillere bakin. Stress test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar