Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

eğer the repopulation çıkmasaydı benim de oynayacağım oyunlardan birisi bu olurdu. craftingi tr'nin onda biri bile olmamasına rağmen wow'dan daha iyi, ayrıca bu tarz grafikler de yıllardır sevilen bir tarz.

benim şu anki oyun sıralamam

the repopulation
everquest next
archeage online
wildstar
warlords of draenor

f2p olunca'da senaryoyu öğrenmek için elder scrolls online oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pırtlayacak bişeyi yok betası gayet başarılı, piyasadaki en iyi themepark olacak. Şu anda bile akıcı oynanış, yapım kalitesi ve sorunsuz betasıyla son dönem mmoların GW2yle birlikte en iyisi.

Ha ben warcraftçıyım, hazır dandik warchieften de kurtulduk gider durotanla omuz omuza çarpışır telgraf dodgelamaktan daha çok keyif alırım. Çünkü LOK'TAR OGAR!
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Pırtlayacak bişeyi yok betası gayet başarılı, piyasadaki en iyi themepark olacak. Şu anda bile akıcı oynanış, yapım kalitesi ve sorunsuz betasıyla son dönem mmoların GW2yle birlikte en iyisi.

Ha ben warcraftçıyım, hazır dandik warchieften de kurtulduk gider durotanla omuz omuza çarpışır telgraf dodgelamaktan daha çok keyif alırım. Çünkü LOK'TAR OGAR!

Warcraftçıyız warcraftçı hülloooğğğğğ

Ben bilemiyorum ne oynasam nerelere gitsem ama ek paket geldiğinde bir WoW a girilir herhalde, o zamana kadar bir heirloom silah yapabilirsek güzel olur ama yapamazsak da koy dötüne rahvan gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bir süredir yoğunluktan bakamıyordum, winter 3 major patch'i gelmiş.

max. level 50'e yükseltilmiş.

warrior, esper, spellsinger yeniden yaratılmış.

daha 4 sayfa daha not var fakat uğraşmak istemiyorum. bol bol content eklenmiş, zonelar açılmış bla bla.. asıl önemli olan :

The Genetic Archives has opened its doors. This 20-man raid will push players to their limits, with over 20 individual encounters throughout the Archives. Find the entrance deep within Grimvault, if you dare.

o For beta, we have removed the Attunement questline to allow easy access to the raid. Don’t expect to walk in on launch day!
o The final boss of Genetic Archives will not be available during beta.

bunu görmek istiyorum çünkü deliver etmeleri gereken EN ÖNEMLİ öğe end-game pve content olacak.

düzgün yapabildilerse büyük ihtimal oynarım.

ps. başından beri diyoruz adamların scope'u "vanilla wow" diye, ilk raid dungeonda "attunement" questi var, hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...