Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Wow varken bunu oynar mıyım bilmiyorum ya. İmamın yazdığı nedenlerden dolayı yeni bi themepark hiç çekici gelmiyor. Patchten sonra biraz daha baktım mekanikleri falan wowdan daha güzel de, themepark = solo/party questing çoğunlukla. Zaten hardcore raid yapacak durum kimsede kalmadı. Bu durumda tanıdık sular ve hikayeler daha cezbedici.

Aslında wow hesabını yeniden bi açıp oyundan nefret edip kapatmak lazım sanırım ehueh. Yoksa eski sevgili gibi özletiyor =/

şu wildstar veya aion online'ı al wow 2 diye sat 10 milyondan aşağı satmaz grafik stili, oynanabilirlik vs. olarak wow 2.0

ama işte insanlara böğ geldiği için themepark mmo'dan oynanmayacak bir süre sonra pat diye f/p olcak.
Mesaj tarihi:
13te takıldım kaldım.14 olamıyorum ki en çok merak ettiğim housing açılcak.ama yok girip kasamıyorum quest.şimdi iyice anladım neden millet sandbox diye tutturuyor.
Mesaj tarihi:
Bu arada bıngıl sen bilirsin; oyunda fps limit tarzı bir şey mi var ? Fraps ile baktığımda 1920x1080 texture detail high yapıp bir dağa çıktım 40fps vardı. Aynı yerde 800*600 çözünürlük yapıp her şeyi low yaptım fps yine 40. (vertical sync kapalı)
Mesaj tarihi:
halla halla.. yaptın mı hiç deneme ? ben çözünürlüğü ne yaparsam yapim fps hiç farketmiyor hep 40. (frapsın dediğine göre)
oyunun kendi /fps gibi bir komutu var mı
e.kartı hd6870
Mesaj tarihi:
http://www.wildstarfans.net/p/take-wildquiz-beta-key-giveaway.html

Send your completed quiz to [email protected] by January 31st at 11:59PM Eastern.
Only one entry per person. Multiple entries will result in disqualification.

Quiz said:

What is your name (or nickname is fine)?

What email address should we contact should you win?

1. What is the name of the legendary planet at the center of WildStar's story? (Hint)

2. What are the two playable factions that are fighting over control of the planet? (Hint)

3. In WildStar, you can play the way you want to play by choosing a Path that fits your playstyle. Name the four player Paths: (Hint)

4. While leveling, Players in WildStar will experience a wide variety of content including Dungeons, Adventures and ______hand missions. (Hint)

5. In WildStar, if you don't like the look of your gear - no problem! You can just put on one of these: (Hint)

6. While playing WildStar, players will enjoy some of the best music they've ever heard in an MMO. Who is the main composer of WildStar soundtrack? (Hint)

7. Many WildStar community team members banded together to raise money for Extra Life (children's charity) by participating in a 25 hour stream. How much money did they raise? (Edit: ballpark figure, doesn't have to be exact $) (Hint)

8. Finally (no right or wrong answer here, but we're curious): Why are you looking forward to WildStar?
Mesaj tarihi:
serhater said:

başbakanlık önünde çoçuğumu kesicem bana betakey bulun diye. o noktaya geldim şu an

Yap yap sonra çıksın tayyip ne menem bişeymiş bu mmorpg diye versin yasağı komple
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...