Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

ben keyi başka bir forumdan birisinden almıştım adam bilgisayarım yeterli değil diyip bana vermişti. sanırım friend key değil benim ilk kullandığım. zaten hafta sonu eventlerinden bi tane fazladan friend key almıştım

mail adresi yazabileceğim bir yer yok. o değil de bir accountta iki tane beta keyin kullanılabilir olması biraz saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

winter 2 patch`i gelmis, buraya yapismiyor hicbir turlu boyuttan.

merak ettim, word e attim.

16 bin kelime patch note`u. hehe.

Based on beta feedback, we have adjusted the breast size for Human and Aurin females. This may change in the future based on further feedback and investigation.

http://nooooooooooooooo.com/

bütün classları yeniden yaratmışlar. costundan damage'ına kadar, abilitylerin adına kadar herşey değişmiş. merak ettim nasıl oldu.

patch baya büyük akşama oynamak isteyen DL'i açsın şimdiden. 3 gb üzeri sanırım. 8mbps'le 30 dk'dan fazla sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz oynadım. UI dağılımı daha iyi olmuş. menülerin geçişleri falan daha iyi. benim tek sıkıntım UI yönünde salak saçma pop upların kalkamasıdır tamamen. sinyal olarak gelsin, ben istediğimde açılsın. zırt pırt birileri çıkıyor, personal space ihlali.

onun dışında kombata baktım. deli gibi nerf görünüyor ama aldatıcı olmuş biraz çünkü abilitylerin base damage artışını level'a göre tekrar ayarlamışlar. bütün o nerflerle hala çatır çatır 2-3 level üstüm mobları kesebiliyorum. kombat biraz daha oturaklı olmuş sanki kaotik halinden biraz çıkmış gibi geldi. çok önemli iki şey değişmiş, birincisi eskiden shield bitene kadar aldığın damage life'dan götürmüyordu bunu değiştirmişler, artık 50%-50% gidiyor. bir diğeri mobların kombattaki davranışlarını değiştirmişler. daha az telegraph kullanıp daha çok swing/attack yapıyorlar. bu da tabii oyuncu odun değilse çok daha fazla damage almasına sebep oluyor.

önceki halinde mob telegraph basıyordu direkt, sende sürekli kaçıyordun - damage almadan mob öldürdüğün oluyordu. şimdi direkt auto attack ile giriyorlar 4-5 saniye tokatlayıp ondan sonra telegraph basıyor. öngörmesi biraz daha zor olmuş ve avoid etsende baştaki swinglerden bir damage alıyorsun. bu değişiklikten önce 3 mob kesip, 3 mobu telegraphlarını bitirmeden öldürüp damage almadan falan çıkabiliyordun. şimdi 3 tane mob auto attack ile canını okuyor çünkü kamyon gibi vuruyorlar.

bir tane moba geldim, kombata knockback ile girip sana kombo yapıyor yerdeyken asdasdas. izliyorsun sadece baya çaresiz hissettirme ve pve monotonluğundan çıkartmak için güzel olmuş asdasd. bildiğin pvp gibi hissettirdi.

combat textleri falan değilmiş, mobların barları daha net olmuş, bazı fontlar falan değişmiş hepsi iyi gibiydi. sanırım tooltipler biraz buglanmış.

"t" tuşu quest item kullanma, bilmeyenler veya yeni başlayanlar için. benim questlerden biri item kullanmamı istiyordu ama mini journal'da eskiden gösterdiği gibi itemi gösterip üzerine "T" yazmamıştı. bugdır herhalde.

gidişatı iyi oyunun. 17 olmak üzereyim. progress 14'den beri güzel gidiyor memnunum. questler gittikçe daha az sıkıcı bir hal alıyor (ilk 10 level kanser olmuştum). ufo'lardan inek kaçırma questi falan çok iyiydi. 3-5 questte bir güzel şeyler geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bir önceki sayfadaki ticket olayından pm atan arkadaşlar, tek tek pm geri dönüşü yapamayacağım buraya yazıyorum.

adamlar sadece hesabın üzerine kullandığım keyi geri verdiler. 'null' olanları vermediler neden anlamadım. sordum 'zaten önceki hafta sonu etkinliklerinden key almışsın' tarzı bir cevap geldi. halbuki toplamda 1 tane friend keyi almıştım önceden.

yani ticket sonrası 3 tane key beklerken, 1 tane keyim oldu. onu da arkadaşa söz verdiğimden dolayı ona veriyorum malesef.

ama bir daha böyle bi dağıtım falan olursa pati'ye ayıracağım keyi. yazıyorum buraya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...