Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

oyunu oynamak için çok fazla heyecanlanmayın. fena optimizasyon sorunları var. en azından, sli desteği olmadığı için ben istediğim gibi oynayamıyorum.

güzel bişey bu bir yana. beta döneminden oyunun vıcığını çıkaramadım kasma sorunlarının sayesinde. :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir sorum olacak,

ben beta keyimi başka birinden almıştım öylelikle kendi işimi halletmiştim. şimdi mailime baktım Stress Test için bir davetiye gelmiş ve mail içerisinde ayrı bir kod var.

davetiye, beta keyi kayıt yaptırdığım accountun mail adresine gelmiş. bu stress test, bizim oynadığımız winter test'e dahil değil di mi?

keyi bir arkadaşa vereceğim de interneti yavaş. oyun da 16 küsür GB malum. deneyemiyoruz sormak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet open betaya gircek biliyorum , zaten hani paylaşmak isteyen olursa diye soledim olurya HS si yoktur cabası olur..Yoksa çok önemli deil şu aşamada HS nun Betası zaten 13 tane key dağıttım.WildStar Betası na katılmak çok istiyorum bu nedenle bir cazibe yaratır belki dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yok be hocam aylardır bekliyorum, hemde hiç bakmadığım maile geldi, :)

yalnız bu ncsoft ne uyuz bi firma kardeşim ne bicim login sistemi var bunların, habire ip farklı bilmem ne bi sürü sorun , reset mailleride hemen gelmiyor.

Gelen Mailde "WildStar Stress Test" mi yazıyodu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...