barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 İyi bari open betada oynarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 güzele benziyo lan bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Gangren said: İşe gitmedin de serverlar akşam saat 19 civarı açılıyor bildiğim kadarıyla :p evet, mesajdan sonra baktim 7 gibin bizde acilcak, sonra bisi yazmadim buraya , cok birsey farketmedi evden calisirim dedim ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Grafikler cok tatlı olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bingildak said: open betada zaten oyunun ne olacağı belli olur. ak döt kara döt ortaya çıkaroyun acayip kotu olsa bile (ki yani averaj duruyo suana kadar anlatılanlara gore) alıp free ay oynanacak belki iste "plex" alıcak kadar kasılırsa 2. ay oynanır. sonrası hep kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bugün ilk beta günüm. heyecanlıyım sevgili dostlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yorumlarını paylaş burada bakalım ne düşünüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Çok fazla oynayamadım, tutorial bölgesini geçip ilk haritada biraz ilerledim. Oyunda şu an optimizasyon açısından bir problem var gibi duruyor. Beta sonuçta olur tabi böyle. Tutorial bölgesinde hele, tam olarak uğraşmamışlar gibi 15-20 fps anca alabildim. Mobile GPU'larıyla ilgili veya SLI kartlarla ilgili olabilir. GT 650M SLI'lı laptopla oynuyorum oyunu. Oyuna geçersek, müzikler harika geldi bana. Cidden yapmış adamlar. Combat sistemi de akıcıydı. Yani assassin tarzı bir sınıfla oynadım. Diğerlerinde durumu bilemem fakat Stalker'dı sanırım, onun combatını beğendim. Görevler fazla sıkmıyor. Özellikle path görevleri eğlenceli. Explorer seçmiştim ben. Karın olduğu bir haritada dağlı bölgeden geçerken çığ düşmesi, düşen çığdan knockback yemek falan hoş detaylar olmuş. Fazla eleştirilecek bir yanı yok. MMO-RPG türü sonuçta. Aylardır oyun için aranıyoruz hepimiz. Plex sistemiyle her türlü oynanır bu oyun. Çok fazla ilerleyemedim tabi ama ben beğendim ilk izlenim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Eklemek isteyenler ÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 4. class da açıklanmış sitesinde.class videolarını izlememiştim ben ya baya tatlı duruyor.stalkerla spellslinger çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 khiran view distance'ı en düşük haline getir. görsel olarak çok fark etmeyecek, performans olarak fps 2 katına çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Merhaba, Sitemizde Wildstar hakkında güzel çeviriler ve beta izlenimleri yazıları mevcut. Merak edenler, enjin üyeliği ile sitemize join olup okuyabilirler. Bu arada, Wildstar için başvuru bölümümüzü de yakında aktive edilecek. Not: GW2 ve FF14 guildlerimiz de şu anda aktif. (gw2 için halihazırda başvuru gerekiyor, FF14 için öm atabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Kesin yaparlar rahat olun, en uzun da o period sürer zaten bütün sorunlar o phasede patlayacagı için. yok, butun sorunlar oyunu aldigimizdan sonraki 2 hafta icinde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 The first wave of December beta invites just went out The country breakdown of this wave was: 25% US 25% FR 25% DE 25% UK This is a rough breakdown, if you aren't in a country listed, don't fret we pulled from everywhere. I just wanted to make it VERY clear that this is a GLOBAL wave. These invites are getting friend keys. We also invited roughly half of the previous stress testers that we have an open promise to. You are not getting friend keys (still too many of you), although there are ways inside Beta to earn friend keys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 25% FR LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bize gelmedi öyleyse? gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kutun dolu bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 temizledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bizede gelmedi bi denk gelemedik su wave lere Arkadaşlar fazla keyi olan varsa Lütfen çok istiyorum bende , karsılıgında HS Beta key de verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bizede yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi gelmedi diyorum key, geldi demiyorum. göndermemiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Account a ekledim betayi ayiptir soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bi friend olsada bizde oynasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 betaya başvururken keşke presstenim deseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar