Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Çok fazla oynayamadım, tutorial bölgesini geçip ilk haritada biraz ilerledim. Oyunda şu an optimizasyon açısından bir problem var gibi duruyor. Beta sonuçta olur tabi böyle. Tutorial bölgesinde hele, tam olarak uğraşmamışlar gibi 15-20 fps anca alabildim. Mobile GPU'larıyla ilgili veya SLI kartlarla ilgili olabilir. GT 650M SLI'lı laptopla oynuyorum oyunu.

Oyuna geçersek, müzikler harika geldi bana. Cidden yapmış adamlar.

Combat sistemi de akıcıydı. Yani assassin tarzı bir sınıfla oynadım. Diğerlerinde durumu bilemem fakat Stalker'dı sanırım, onun combatını beğendim.

Görevler fazla sıkmıyor. Özellikle path görevleri eğlenceli. Explorer seçmiştim ben. Karın olduğu bir haritada dağlı bölgeden geçerken çığ düşmesi, düşen çığdan knockback yemek falan hoş detaylar olmuş.

Fazla eleştirilecek bir yanı yok. MMO-RPG türü sonuçta. Aylardır oyun için aranıyoruz hepimiz. Plex sistemiyle her türlü oynanır bu oyun.

Çok fazla ilerleyemedim tabi ama ben beğendim ilk izlenim olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Sitemizde Wildstar hakkında güzel çeviriler ve beta izlenimleri yazıları mevcut. Merak edenler, enjin üyeliği ile sitemize join olup okuyabilirler. Bu arada, Wildstar için başvuru bölümümüzü de yakında aktive edilecek.

Not: GW2 ve FF14 guildlerimiz de şu anda aktif. (gw2 için halihazırda başvuru gerekiyor, FF14 için öm atabilirsiniz)
Sosyal ağlarda paylaş

The first wave of December beta invites just went out

The country breakdown of this wave was:

25% US

25% FR

25% DE

25% UK

This is a rough breakdown, if you aren't in a country listed, don't fret we pulled from everywhere. I just wanted to make it VERY clear that this is a GLOBAL wave.

These invites are getting friend keys.

We also invited roughly half of the previous stress testers that we have an open promise to. You are not getting friend keys (still too many of you), although there are ways inside Beta to earn friend keys.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...