Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gw2 de de herşey dodgelanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 koyunlar çok pis öc alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sparkcaster said: gw2 de de herşey dodgelanabiliyor Ama oyun overall bayık. Theme bayık. Ne bileyim ısındım ben wildstar'a, batırırlarsa Division, o da olmazsa next gen blizzard mmo beklicez, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 eq next de var umut vadeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bikac tane beklentili oyun var valla, verimli bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bir de hepsi 2014 çıkışlı olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o zamana kadar tetris oyna agaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben kafamda wildstar pve'de iyi olacak, raid için oynarız diye düşünüyorum (eğer güzel endgame döşeyebilirlerse) eq next'i de sandbox deneyimi + pvp için düşünüyorum ama eq için daha konuşmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Archeage abi bizim ilacımız, o zamana kadar kariyerime focuslanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Valla ilk çıkan malı götürür. hele ki 2013 Aralık falan gibi çıkarsa. Ötekilere de çıkış tarihini ertelemek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sanırım hiçbiri wow exp'den önce çıkarmaz çünkü wow exp çıktığında çok fazla dönen oyuncu oluyor, aşağı yukarı 1-2 aya dönenlerin çoğu bırakıyor. archage konusunda ben hiç emin değilim ya, çok fazla çalkantı falan oldu, ne olduğu belirtsiz f2p'e falan döndüler. anlamadım pek. gelince görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 crowd control üzerine devspeak http://www.youtube.com/watch?v=w2G_8c-u2qc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cc mekaniklerin çoğu iyi gibi ama "şu tuşa bas" bana çok saçma geliyor, F'e 5 kere bas stundan çık nedir yani, herkes basar ki hangi amaca hizmet ediyor, stunken zaten başka bir tuşa basmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: cc mekaniklerin çoğu iyi gibi ama "şu tuşa bas" bana çok saçma geliyor, F'e 5 kere bas stundan çık nedir yani, herkes basar ki hangi amaca hizmet ediyor, stunken zaten başka bir tuşa basmıyorsun. Eger süresi competetive pvp olarak F spamledigin zaman zaten niyetlenen süreye denk getirirsen skilcap'i yükseltir, gayet hoş olmuş. Eger PvP CC'leri dodgelanabilen şeyler olursa o zaman eglence baya tavan yapar. Büyük sıkıntıydı yerinden bir milim oynamadan arena ortasında oyunu tab'la fear atarak oynayan warlocklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Zerglendiğinde nası olacak peki? Öyle tek bir stun atıp insanlar F spamlemeni beklemeyecek herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iyi güzelde, stun olmuşken başka hiçbir tuşa basmıyorken kim X tuşuna X defa basamaz ki? skill cap'ı nasıl yükseltiyor. zorluk katan bir şey değil ki. random kombinasyon üretse onlara hızlı bir şekilde basman gerekse diyecem ki* yanlış tuşa basarsın hızlı ve düzensiz olduğu için skill cap'i yükseltir. F tuşa 3 kere bas'ı kim yapamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Zorluk katması overwhelmliyor işte. Mental zorlugu var, normalde team pvp sırasında cc yedigin zaman çıkınca ne yapacagını hazırlarsın, prep time gibi olurdu wow arenasında. Ne kadar çok yapacak şeyin olursa o kadar zor olur pvp. Ve sadece stun gözünden bakmamız şu an biraz premature, disorient falan baya tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok bende beğendim zaten sadece stun'ı düşünemedi.jpg oldum. disorient'te de umarım randomized olur, yani disorient olduğunda her sol'a bastığına sağ'a gitmez mesela. 4 yön tuşunu randomlasa şahane olurdu, tamamen disorient olurdu süresince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hahaha F spam olmamış. Kimin latency si düşükse o kazanır biz yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben de f spam sevmedim. gerisi gayet güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ben sadece Mage'le pvp yaptıgım için uzun süre, her zaman çok sevmiştim Blink'le stun kırmayı. Umarım bu tarz şeyler olur oyunda. Belli başlı skillerin, belli başlı cc'lere cevap olması WoW'un düzgün yaptıgı şeylerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aksiyon oyunlarındaki klasik mekanik, tepeme zombi atlayınca kare tuşuna abandım diye bir oyundan soğumadım açıkcası. bence hiç birşey yapmamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bi hack çıkar otomatik basar. Herkes oturur onu kullanır. Sorun çözüldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 varsın bassın abi, stun sadece bi tanesi blind yiip ekran kapanınca, disorient yiiip tuşlar karışınca ne yapıcak bir sürü şey var. en azındna seni uyanık tutar combat sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abı combatta bitek sen uuyuyosunki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar