Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

sanırım hiçbiri wow exp'den önce çıkarmaz çünkü wow exp çıktığında çok fazla dönen oyuncu oluyor, aşağı yukarı 1-2 aya dönenlerin çoğu bırakıyor.

archage konusunda ben hiç emin değilim ya, çok fazla çalkantı falan oldu, ne olduğu belirtsiz f2p'e falan döndüler. anlamadım pek. gelince görücez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

cc mekaniklerin çoğu iyi gibi ama "şu tuşa bas" bana çok saçma geliyor, F'e 5 kere bas stundan çık nedir yani, herkes basar ki hangi amaca hizmet ediyor, stunken zaten başka bir tuşa basmıyorsun.

Eger süresi competetive pvp olarak F spamledigin zaman zaten niyetlenen süreye denk getirirsen skilcap'i yükseltir, gayet hoş olmuş. Eger PvP CC'leri dodgelanabilen şeyler olursa o zaman eglence baya tavan yapar. Büyük sıkıntıydı yerinden bir milim oynamadan arena ortasında oyunu tab'la fear atarak oynayan warlocklar.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzelde, stun olmuşken başka hiçbir tuşa basmıyorken kim X tuşuna X defa basamaz ki? skill cap'ı nasıl yükseltiyor. zorluk katan bir şey değil ki.

random kombinasyon üretse onlara hızlı bir şekilde basman gerekse diyecem ki* yanlış tuşa basarsın hızlı ve düzensiz olduğu için skill cap'i yükseltir. F tuşa 3 kere bas'ı kim yapamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Zorluk katması overwhelmliyor işte. Mental zorlugu var, normalde team pvp sırasında cc yedigin zaman çıkınca ne yapacagını hazırlarsın, prep time gibi olurdu wow arenasında. Ne kadar çok yapacak şeyin olursa o kadar zor olur pvp. Ve sadece stun gözünden bakmamız şu an biraz premature, disorient falan baya tatlı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...