boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Heralde bu oyun hariç tüm serilerini oynamısımdır star wars ın Ön yargılarımdan dolayı baslıyamadım pek 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki dedim kendime herneyse efendim bazı sorularım olucak :) öncelikle oyunda verdiğimiz kararlar gidişatı etkiliyormu.. patchsız oynamak mümkünmü ?(bug vs) oynayış sıra tabanlı sanırsam nasıl aksiyonu etkiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://26.media.tumblr.com/k7ywk57ECmg2zlu6WOKFH6eGo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Kimse söylemeden ben diyeyim: Planescape 99'da çıkmış, Sanitarium 98'de, ne kadar iyi olabilirler ki? Dragon Age 2 oyna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 GERGE said: Kimse söylemeden ben diyeyim: Planescape 99'da çıkmış, Sanitarium 98'de, ne kadar iyi olabilirler ki? Dragon Age 2 oyna bence. Sanitarium hayatımın oyunudur laf yok ona ancak ergenlik yapmak yerine cevap alsam daha iyi olurdu sanki ? Dragon age 2 oynadım ancak 1oyuna göre kötü olduğu için bıraktım yarıda :) belki başka bir isimle çıksaydı sevebilirdim tabiki :) neyse varmıdır cevap verebilecek troll olmayan arkadaş ? tanıtamadıkki kendimizi casuel oyuncu tiplemesi görüyoruz.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 oynayalı çok uzun zaman oldu ama cevap vermeye çalışayım. oyunda verdiğin kararlar gidişatı etkiliyor, görevleri bitiriş ya da tamamlarken yaptığın konuşmalara / hareketlere göre dark-light point kazanıyorsun, fallout'taki karma gibi. kullandığın force ile bulunduğun light/dark dengesi etkileşimli, light side max iken force heal max healliyor gibi , lightning / drain vb. dark side güçler de daha az zarar veriyordu ( eğer yanlış hatırlamıyorsam ) patch ile bazı bölgelerdeki ses sorunu gideriliyordu, ki büyük bi sorundu baya uğraşmıştım zamanında. kurarsan daha iyi olur. eski oyun falan deme, oyna. mis gibi oyun ikisi de. *der ve fallout 2 oynamaya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Çıkmış en iyi RPG'lerden biridir bence. Choice'in de Shiva'sı var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Rpg açlığımı dindirir gibi hehe cevap için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 powerplay yapicam diyosan oku, yoksa normal oyna :) oyuna düz fighter vs. olarak başlıyorsun, ilk gezegenden çıkıp dantooine'e gittikten bir süre sonra jedi eğitimi vs. başlıyor. level olayın da baldur's gate'teki dual class gibi işliyor, jedi olana kadar guardian vs. olarak lvl alıyosun, sonra jedi'a multiclass oluyosun. tutorial kısmında ilk leveli atlatıyor sana mecburi olarak, ondan sonraki level up muhabbetlerini bekletirsen lvl 2 guardian / max level jedi olabiliyosun böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 boone said: 2004de çıkmış sonuçta nekadar güzel olabilirki http://img364.imageshack.us/img364/3144/jaedonguu8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 2den önce 1i oyna tabi.common sense 2yle başlarsan spoilera boğarız burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sanitarium 11 yasındayken oynamıstım lan uzatmayın iyi oldu ama mesaj kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 star wars tarihine genel bakis, old rebublic hakkinda kisa bilgiler, kapsamli bir walkthrough ve bilimum baska kaynak koyacaktim ki, arkadasin ne kadar iyi olabilir ki yorumunu gordum. ban please. srsly, just ban him sammy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 1için de vardı galiba az bir şey de asıl 2 için restoration project var baya büyük onsuz oynama ikisini de lightside oyna,darksideda vjin vjin kesiyon herkesi dialog kalmıyor companionlar otomatik katılmıyor yanına,npclerde ilerde companionın olucağını belli etmeyebiliyor haberin olsun.(1 için özellikle) takılırsan deno abine sor.nerd o.starwars donu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 İyi güldürdünüz ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 -Deno- said: ban please. srsly, just ban him sammy. iyi böyle, vatandaş kendi döner satırıyla kovalamış işte yağmacıyı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 star wars ne ya taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yıldız savaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar