omigod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Abi sevgilimle aram iyi her şey güzel, kendisi acayip şirin, ama şu sürdüğü ojeler yok mu... yahu yeşil, mor, gri, mavi, sarı, altın rengi garip garip ojeler. bir tane düzgün renk yok. ki elleri küçük ve güzel, oje yakışmıyor bile bence. hayır önceleri meh deyip geçiyordum, artık resmen gözüme batıyor. bir kaç kere söyledim, sana ne seviyorum ben bu renkleri neden büyütüyorsun bu kadar falan dedi ki haklı da sanki. bir gariplik mi var lan bende niye bu kadar takılıyorum buna diye tırsmaya başladım resmen. neredeyse kavga çıkartıcam yani. Var mı aranızda böyle şeylere takılan yoksa bu gariplik bana mı özgü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 hastasiyim lan ben oyle ojelerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 wha pap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Artık eskisi kadar sevmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 iyi de başka bir sıkıntı da yok sayılır. sadece o nalet ojeler... karışınca da sanane oluyor. takıntı yaptım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 senko said: hastasiyim lan ben oyle ojelerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 insanlari degistirmeye calismaktan vazgec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tanıdığında o ojeler yoktu sanki,o yüzden hadi naş demesi normal bu konuda.ayrıca kimisine yakışıyo cidden o ojeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 oje kaka. sevmiyoruz. sürmeyin. makyajıda hafif yapın. hafif makyaj gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sevgilim paticiğe geldi sanırım. aşgım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 renginde sorun yok ta kokusu yok mu kokusu delirtiyo abi beni. leş gibi tiksiniyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Arma said: oje kaka. sevmiyoruz. sürmeyin. makyajıda hafif yapın. hafif makyaj gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sana ne mi dedi?! geçmiş olsun dostum, ayrılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Koyu yeşil falan ojeler güzel olabiliyor. Ayrıca kız seviyorsa bütün pakedi öyle kabul edeceksin. Muhtemelen uzun zamandır o tip ojeler kullanıyor. Bugün ona takarsın yarın küpesine takarsın. O işin sonu gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sen de o renklerin her birini ayak parmaklarına ayrı ayrı sürüp parmak arası terlikle git yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ginaly said: sana ne mi dedi?! geçmiş olsun dostum, ayrılacaksınız. compromise olayı default off ise kasmayın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ço acayip lan, bende oje sürsün diye hatirlatirim sürekli,ojesiz bayan el-ayağı mı olur lan. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bence sen de onun hoşlanmadığı şeyler yapmaya başla sonra son bir seks yapın ve ilişkiyi bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 çok boku çıkartılınca ben de sevmiyorum ya. bu aralar modu olmuş ama heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 göze kalem dudağa ruj bi de oje. güzel 3lü bu gerisi tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bordo oje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 xaty said: sen de o renklerin her birini ayak parmaklarına ayrı ayrı sürüp parmak arası terlikle git yanına kesin çözüm gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nars orgasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ya bazı renkler cidden çok kötü yalnız. nerden moda oldu bilmiyorum. bu çatlayan ojeler berbat. cart renkler de berbat. ama takılcak birşey değil yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar