Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kendimi tüftüf'te geliştirmek istiyorum, böyle olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 TEACH ME MASTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi oynamayın bişeyle ya default kalsın işte. oldu olacak unreal sound pack falan yükleyin bağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 silp gibi eski moda işler yapın sizde adam ekrana sakız yapıştırmış ahaha DOUBLE KİLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sakız değil olm markerla cross var ortada, sakız pisliği kalıyo ama markerı lcd cleanerla silince uçuyo. qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 o video'yu kac oyunda, kimlere karsi yaptigi da onemli tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 aynı oyunda oynamak için server mı kuruyosunuz. ben daha giremedim oyunlarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 lol tabi yukarı bakmayan ben konuşurum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 steam grubuna girmek icin kharon'a mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Cons said: abi oynamayın bişeyle ya default kalsın işte. oldu olacak unreal sound pack falan yükleyin bağırsın GODLIKE!!! ahaha ne lame bişeydir şu ya. bide aynı sesler için her serverda yeniden yüklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oyun atsak ya ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 toplam 5 kere girmişimdir ama silahların paralarıyla oynamak baya saçma bence. awp alan alsın, kime ne? alsın, becerebiliyorsa da vursun herkesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi bi takımda herkezde awp varsa bence çözüm awpnin parasını arttırmak değil eğer alabiliyosa zaten demekki takımlar dengesiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi biseylerin degistigi hayaline nereden kapildiniz, biseyle oynanmadi hersey classic competative ayarlariyla duruyor. 1 sayfadir mirildaniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kızdırmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 o zaman oyunda sorun var cünkü dün 5k ve fazlasıyla awp alamadım 5-6 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Anelor said: abi bi takımda herkezde awp varsa bence çözüm awpnin parasını arttırmak değil eğer alabiliyosa zaten demekki takımlar dengesiz yani. alakası yok 2 round gitti diye takımlar dengesiz olacak diye bişi yok.ne comebacklar oldu oyunda hani 4k para değil.yenilen takım bile 1 round para harcamasa awp alabiliyor. ben şey diodum bi takımda awp alacak adam sayısı belli olsun.mesela 7 kişilik bi takımda 2 kişi alabilsin bf serverlarına boşuna sayılı recon olayı koymuyorlar.bütün takım yatınca oyunun içine ediliyor.olay kullanabilmekte değil.eli mouse tutan adam avp ile 2 kişi vurur her el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi smoke kullanılsın o zaman. aztecde t rush atınca bazen ağır failleyebiliyor ct 3-4 round üst üste. 2 tane sağlam moloyla kesiyorsun rush'ı. bırakın insanlar alışsın şu oyunun her item'ına. koca patide zaten taktiksel smoke kasan benim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 smoke da bi yere kadar oluyor ama bi takımda 3-5 awpli yatmışsa sıkıntı yani.geçende aztecte kharon bilir ne çektiğimizi sdfs sonuçta sen shift mift kasıosun.mapin heryerine yerleşmiş adamlar çat çut hop el bitti ztn şurda 7v7 alttarafı ben eski kantırlarda böyle çok awp sote yapıldıgını hiç hatırlamıyorum.1 kişi alırdı genelde. artık teroristler bile awp sote yapar olmuş base de dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kantırın en eğlencli yanı avepe sote lan. Düşman seni görmeden böğrüne böğrüne gömeceksin kurşunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok mu bu gece oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben oynarımda başka kimse yok heralde millet borderlands falan oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 herkes forumda. oyuna gelen yok bi saattir bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben oyuna giriyorum arkdaaş gelen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 6k awp için çokta fazla bi rakam değil bence böyle kalabilir ya. yanlız alt tab yaptım bug gibi bişi oldu adam havada kaymaya başladı resmen hiç ses çıkarmadan falan koşturdum acaip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar