Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Çok dayak yiyorum ya, biçok kişiden hileci lan bu diye şüpheleniyorum hatta. Kendi aramızda bi oynasak şöle bi de iyi olduğunu bildiğim adamlardan dayak yiyip hangi dayak hileli hangisi hilesiz bi anlayabilsem artık sdjsdf

Yani mesela dust2'de CT spawn'ın solundaki yokuşun üstüne gelmiş bi tane t, bomba kurulu bombayı koruyo. Elinde AWP var, önce bi solu sağı kontrol etti falan sürekli hareket ediyo, sonra bi anda durdu, üst balkonun takip etmeye başladı duvar arkasından, CT'den bi adam çıktı o an, çat dyie çekip vurdu adamı. Son CT idi bi de.

Ses falan mı takip etti bilemiyorum o ara müzik açıktı da, o kadar mesafeden duyulur mu ki? Neyse ben reportladım sdjklfhldfkjhasd
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Çok dayak yiyorum ya, biçok kişiden hileci lan bu diye şüpheleniyorum hatta. Kendi aramızda bi oynasak şöle bi de iyi olduğunu bildiğim adamlardan dayak yiyip hangi dayak hileli hangisi hilesiz bi anlayabilsem artık sdjsdf

Yani mesela dust2'de CT spawn'ın solundaki yokuşun üstüne gelmiş bi tane t, bomba kurulu bombayı koruyo. Elinde AWP var, önce bi solu sağı kontrol etti falan sürekli hareket ediyo, sonra bi anda durdu, üst balkonun takip etmeye başladı duvar arkasından, CT'den bi adam çıktı o an, çat dyie çekip vurdu adamı. Son CT idi bi de.

Ses falan mı takip etti bilemiyorum o ara müzik açıktı da, o kadar mesafeden duyulur mu ki? Neyse ben reportladım sdjklfhldfkjhasd

Takım arkadaşları söylemiştir kameradan bakıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Trailer'ın nasıl yapıldığını gösteren bi video. SFM ile neler yapıyor adamlar.

http://www.youtube.com/watch?v=GiCau-vzve4

edit. 00:23'te Aperture Science Hoodieli adamın kullandığı pc'de HL3 ikonu var gibi.

kaynak. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=14ca13f6f183f915e5f5895be4e906b4&t=2900054
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...