benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Sistem gereksinimleri ne oyunun.radeon hd3470 ile çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Çok dayak yiyorum ya, biçok kişiden hileci lan bu diye şüpheleniyorum hatta. Kendi aramızda bi oynasak şöle bi de iyi olduğunu bildiğim adamlardan dayak yiyip hangi dayak hileli hangisi hilesiz bi anlayabilsem artık sdjsdf Yani mesela dust2'de CT spawn'ın solundaki yokuşun üstüne gelmiş bi tane t, bomba kurulu bombayı koruyo. Elinde AWP var, önce bi solu sağı kontrol etti falan sürekli hareket ediyo, sonra bi anda durdu, üst balkonun takip etmeye başladı duvar arkasından, CT'den bi adam çıktı o an, çat dyie çekip vurdu adamı. Son CT idi bi de. Ses falan mı takip etti bilemiyorum o ara müzik açıktı da, o kadar mesafeden duyulur mu ki? Neyse ben reportladım sdjklfhldfkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sunucu işi iyi olmuş. daha normal adamlarla oynayabiliriz belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 herkesi bamlicaz sunucudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kojiroh said: Çok dayak yiyorum ya, biçok kişiden hileci lan bu diye şüpheleniyorum hatta. Kendi aramızda bi oynasak şöle bi de iyi olduğunu bildiğim adamlardan dayak yiyip hangi dayak hileli hangisi hilesiz bi anlayabilsem artık sdjsdf Yani mesela dust2'de CT spawn'ın solundaki yokuşun üstüne gelmiş bi tane t, bomba kurulu bombayı koruyo. Elinde AWP var, önce bi solu sağı kontrol etti falan sürekli hareket ediyo, sonra bi anda durdu, üst balkonun takip etmeye başladı duvar arkasından, CT'den bi adam çıktı o an, çat dyie çekip vurdu adamı. Son CT idi bi de. Ses falan mı takip etti bilemiyorum o ara müzik açıktı da, o kadar mesafeden duyulur mu ki? Neyse ben reportladım sdjklfhldfkjhasd Takım arkadaşları söylemiştir kameradan bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ha doğru bi de HACI DİTLERİ ANCA DİTLER DUYAR muhabbeti yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 tiLi said: sunucu işi iyi olmuş. daha normal adamlarla oynayabiliriz belki sdf serverda görüşürüz :zıhzıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 osmanda bi numara yok herkes ölene yada hpleri azalana kadar saklanıyor bi duvarın arkasına.millet saf saf geçerken vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 =) ben rush yapayım derken 4 kişinin karşısına denk geliyorum. ya da ölmeden anca 4'e kadar sayabiliyorum emin değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Oyuna girerken Pure server: file [GAME]pak01_000.vpk does not match the server's file hatası alıp duruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 KHaRoN said: herkesi bamlicaz sunucudan dün gece lavuğun biri 5 kere selamün aleyküm deyip inatla karşılık bekledikten sonraki 10 saniye içinde sunucu almaya karar verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Red said: osmanda bi numara yok herkes ölene yada hpleri azalana kadar saklanıyor bi duvarın arkasına.millet saf saf geçerken vuruyor Lamerım ama skor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 iyi oldu ya BAZEDE ADAM BAZEDE BEYLER BAZEDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Selemünaleyküm beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 BOMBA PLANLANDI BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 s.a hg hb benim bilgisayar kitleniyo ya bunu oynarken. hard reset atmam gerekiyo. 15 dakkada da olduğu oluyo 2 saatte de. battlefield 3 te veya başka herhangi bir oyunda olmuyodu. ekleme: ati5850, i5 760 2.8den 3.66ya o/c li, 8gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 grafiği kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 cam ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 evet aç gibi AA yı falan maxlemiştim. 4x lere çekeyim. hazır kısmışken 800x600 bile denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 overclock u kıs o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 800x600 leşmiş. kör olurum öyle oynarsam. default ayarlarda da kitlendi. AA yı komple kapayıp, shadow lowda deniyim. olmadı kıscam da başka oyunda kitlenmiyo. bunun için yıllar önce yaptığım o/c yi bozacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 df said: =) ben rush yapayım derken 4 kişinin karşısına denk geliyorum. ya da ölmeden anca 4'e kadar sayabiliyorum emin değilim =) aa aynı ben lan Bu arada as lafını ilk gördüğümde anama küfrediyo sanıp düz girmiştim adama. Oyun tabii ki CS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Trailer'ın nasıl yapıldığını gösteren bi video. SFM ile neler yapıyor adamlar. http://www.youtube.com/watch?v=GiCau-vzve4 edit. 00:23'te Aperture Science Hoodieli adamın kullandığı pc'de HL3 ikonu var gibi. kaynak. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=14ca13f6f183f915e5f5895be4e906b4&t=2900054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 server ne zaman start veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hakkaten reyc quit attım yine xcafeden kulaklık takıp ayak sesi dinleyemicem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar