Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

maç sırasında bot vs bot kaldı 1-2 kere. yan yana yürüyorlar birbirlerine ateş etmiyorlardı ya. o derece vahimler =)

e'ye basıp botun kontrolunu alabiliyosun öyle durumlarda.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Red said:

millet inanmış

bugun 800 600 1024 768 falan muabbeti yapıolardı

öyle oynuolar herhalde

bunun sebebi nedir abi nalaka?

milletin fps si 1920 yi kaldırmıyo olabilir. misal ben laptop kranında 60 70 fps görürken 23 inç monitörü takıp oynadıgımda 17 den yukarıya fps göremiyorum. herşey büyüyor bi kere crossair büyüyor milletin çok büyük tutuklugu var crossa baglı olarak ne kadar küçük olursa o kadar iyi diye.
Mesaj tarihi:
çözünürlükle değişiyor aim falan, 10 yıl 800*600le oynamış olan doğal olarak hep öyle oynuyor highend pc alsa bile, gerçi şimdi widescreen lcd ve ledlerin native çözünürlük dışı oynayınca çamur oluyor ama. bi de dandik pclerde düşük çözünürlük fpsye deli katkı yapıyor tabii.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

OsManiaC said:

o konuda xkafe çok iyi. Oyuncular hep ortalama üstü.

Osman beni görünce lütfen headshot yapma :(.

fixmen source da oynuyormusun sen?
Mesaj tarihi:
eski oyunlar gibi değil artık ya çözünürlük artınca fln oranlar bozulmuyor. büyük ihtimalle 1080p'ye göre ayarlıyorlardır zaten şimdiki oyunları. ben 1080p'den gayet memnunum. fps de 250-300 fln zaten o da sıkıntı olmuyor.
Mesaj tarihi:
oran moran veya kalite değil zaten olay alıştığın çözünürlükte attığını vurabilmek, sen zaten hiç düşük çözünürlükte oynamadıysan en güzeli monitörün native çözünürlük ben de 1600x900 oynuyorum her şeyi artık
Mesaj tarihi:
moriQ said:

1920 yi 23" de kullanıyorum hedef seçmek zor 42" e geçmeyi düşünür oldum (:

aynen işte 24'' de ben adamı görene kadar tek atıyorlar genelde fdsf

frag için göz zevkimi bozamıcam valla.ama xcafede acaip adamlar var oyundan sogutuolar sdfs
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

tiLi said:

1920x1200 den dolayı mı eziliyorum yani

sen bebesin o yüzden eziliyorsun,

abinle ne biçim konuşuyosun? artık daha az eziliyorum ama ezemiyorum da
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...