DrunkDevil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bi ara old grumpiesmi neyse işte moruk huysuzların arasındaydım. Taşınmışlar vs. Şımdı oyuna geri döndüm aylar sonra biri sölesin bakalım server vs. de gelelim. Kimse şubattan beri pek alakalı bişi yazmamış buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bloodiron (whitefall'da olabilir) geçip başka bir guild ile birleşeceklerdi. Son akıbetleri ne oldu tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sensin moruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Kardeşim Valla ben 50 level olarak WHİTEFALLDa Guardian tarafında oynuyorum Zerg Hostile guildindeyim Paticigin GUildi yerle bir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 oyun o kadar iyi ki baslarini kaldirip foruma giremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ocg olarak. bloodirondayiz. neferi layemut oldu guildin adi. aksam saatinde pm ile ulasabilirsiniz nick Calevey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Calevey said: ocg olarak. bloodirondayiz. neferi layemut oldu guildin adi. aksam saatinde pm ile ulasabilirsiniz nick Calevey Bloodiron fullemiş sanırım giremioruz oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Gm'lere tum arkadaslarim orada diye cok aglarsaniz gecirebilirler. Ya da sifirdan kasacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Olm nece konuşuyonuz lan?noluyo,nerdeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 lafın önünde durursan senin kafana değer tabi denocum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cetintas bölümler arası karadelik açıp rastgele geçişler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 OCG çok güzeldi ya.Başka bir oyuna geçseniz sırf muhabbet için gelirim valla.Rift okadar baydı ki o güzel sohbet ortamı bile kurtaramadı oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Barathrum said: OCG çok güzeldi ya.Başka bir oyuna geçseniz sırf muhabbet için gelirim valla.Rift okadar baydı ki o güzel sohbet ortamı bile kurtaramadı oyunu :( Aynen hele oyunun açıldığı ilk gün harikaydı. Kanuni alıp başını gitmişti fakat çabuk dağıldı ya guild. Aslında oyun diğer pay to playlere göre oldukça iyi başlangıç yaptı da herkes sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Pati guildi oyun ilk çıktığında guild olarak End-game'de yetersiz kaldığı için dağıldı ( oyuncu/online sayısı vs ). Kimisi bu yüzden sıkılıp bıraktı kimisi başka guildlere kaçtı. Yoksa oyun gayet gidiyordu yani. Zaten Bloodiron'a migrate yaptıktan sonra baya keyif almışlar kalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyunda her sınıfın her şeyi yapabiliyor olması vs bana bir süre sonra itici gelmeye başladı. oyuncuların sınırlarını kaldırmış olmaları beni soğuttu. yoksa lore vs düşününce çekici geliyor ama oynanış, sınıflar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 KingV said: oyunda her sınıfın her şeyi yapabiliyor olması vs bana bir süre sonra itici gelmeye başladı. oyuncuların sınırlarını kaldırmış olmaları beni soğuttu. yoksa lore vs düşününce çekici geliyor ama oynanış, sınıflar ... Ehehe oyunda bir amacın olmaz ise saten ilk sancı saten oyundan soğumak olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar