Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiye sinirlari icerisinde yediginiz en guzel hamburger

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Aa evet lan sıcak başıma vurmuş asd. GBK'ya her kanyona gittiğimde uğrarım burada yazdıkılanların çoğunda da hamburger yedimi mamafih Mano ile duygusal bir bağım var o yüzden sanırım patatesini de hamburgerini de özellikle çok severim. benim damak tadım için en güzel hamburgeri ve özellikle de patatesi Mano yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Kolası da şekil olacak diye cam şişe, hem kendilerine "en az" kutu kola kadar maliyeti var, hem müşteriye az geliyor.

Burgerin kendisini tartıştığımız için girmemiştim o konulara da, onlar da ayrı fail evet. Neyse zaten gold demişti:

goldbären said:

mano burger tam bir hipster kazıkçısı. bence gurme burgerlerle değil carl's jr. ile falan denk kalite olarak da. güzel ama fastfoodçudan hallice.

Öngörülü adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

kimse Jumbo'yu bilmiyor mu ya?
baya iyi ve eski biryer.
çok lezzetlidir hamburgerleri de.

bunun için kadıköy çocuğu olman lazım.

yaklaşık 15 senedir doyasıya giderdik. ama günaydın burger house bu klişeyi de yıktı. ha yine de gidilir arada hala.

biri de Nusret'te hamburger önermiş. orada hamburger yiyeni önce hüpletip sonra gümletirler. adam et uzmanı, hamburger değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Drall said:

antalyada route burger'e giden oldu mu ya gidicem ama korkuyorum fakirim o kadar para verip kötü bişey çıkarsa üzülürüm

Denemek için bile yemem abi hamburger menüsü 13 lira ?

büyük boy steakhouse yiyim desen 11buçuk lira falan abi zaten. katbekat güzelse 1buçuk lira fazla vermek değer bence. ha steak house'a o parayı veriyo muyum vermiyorum, ama işte ne bileyim kıza artizlik yapcak falan olursak götürürüz işte güzelse sjhdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...