_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 istiklalin sonundaki mano burger su an türkiyenin en iyi hamburgerini yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 dfsgdhrjtyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bil istedim baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ciki burger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 başlığı hiç okumadım. ama eskişehirde yumyum un bazı hamburgerleri baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 _Mikael_ said: istiklalin sonundaki mono burger su an türkiyenin en iyi hamburgerini yapıyor mono burgerden iki katlı alınca stereo mu oluyor? philosoraptor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tamam "BENCE" en iyisi mano burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Yani Burger'dan Pizza Hut'tan çıkıp tünelde methedilen ilk yere girdikten sonra "Türkiye'de en iyisi Mano*" demek baya saçma, ondan şeyettim ben. Git şu topikte tartışılanları bir dene önce, özellikle GBK'yı. * evet Mono değil, Mano, gold da oradan espriklik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Aa evet lan sıcak başıma vurmuş asd. GBK'ya her kanyona gittiğimde uğrarım burada yazdıkılanların çoğunda da hamburger yedimi mamafih Mano ile duygusal bir bağım var o yüzden sanırım patatesini de hamburgerini de özellikle çok severim. benim damak tadım için en güzel hamburgeri ve özellikle de patatesi Mano yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 _Mikael_ said: ve özellikle de patatesi Mano yapıyor http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/FB248598JF194_250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Gurme olduğunu bilmiyordum seninle bu konuda yarışarak büyük bir hata yaptım özür dilerim baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ne demek abi, beşer şaşar. Bu göbeği de bedavaya büyütmedik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 adamlar dondurulmuş patatese tuzot katıyor, adına tango patates diyor, bir de utanmadan 5 gram tuzot için 25 kuruş para alıyor ehehe iki tango bir cash diye isteyin patatesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kolası da şekil olacak diye cam şişe, hem kendilerine "en az" kutu kola kadar maliyeti var, hem müşteriye az geliyor. Burgerin kendisini tartıştığımız için girmemiştim o konulara da, onlar da ayrı fail evet. Neyse zaten gold demişti: goldbären said: mano burger tam bir hipster kazıkçısı. bence gurme burgerlerle değil carl's jr. ile falan denk kalite olarak da. güzel ama fastfoodçudan hallice. Öngörülü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 manonun kazıkçılığında hemfikirsek konuyu kapatalım öyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Pino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 heryerde eskişehir çıkıyor karşıma nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Drall said: antalyada route burger'e giden oldu mu ya gidicem ama korkuyorum fakirim o kadar para verip kötü bişey çıkarsa üzülürüm Denemek için bile yemem abi hamburger menüsü 13 lira ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bella said: kimse Jumbo'yu bilmiyor mu ya? baya iyi ve eski biryer. çok lezzetlidir hamburgerleri de. bunun için kadıköy çocuğu olman lazım. yaklaşık 15 senedir doyasıya giderdik. ama günaydın burger house bu klişeyi de yıktı. ha yine de gidilir arada hala. biri de Nusret'te hamburger önermiş. orada hamburger yiyeni önce hüpletip sonra gümletirler. adam et uzmanı, hamburger değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 20 sene önce wendy's vardı. şimdiki genç nesil hatırlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuya girdim ve -Dark_Angel- said: burger king <.< ._. nöÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Akhlaur said: Drall said: antalyada route burger'e giden oldu mu ya gidicem ama korkuyorum fakirim o kadar para verip kötü bişey çıkarsa üzülürüm Denemek için bile yemem abi hamburger menüsü 13 lira ? büyük boy steakhouse yiyim desen 11buçuk lira falan abi zaten. katbekat güzelse 1buçuk lira fazla vermek değer bence. ha steak house'a o parayı veriyo muyum vermiyorum, ama işte ne bileyim kıza artizlik yapcak falan olursak götürürüz işte güzelse sjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kitchenette açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 burger king guzel ama, illa fast food zinciri diye kotumu olmasi gerekiyo. lan nerde arka sokak 1 tane subesini zar zor idame ettiren yer var orasi 1 numaradir ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar