Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 off harika görünüyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Eridim resmen resme ya bu saatte zaten açım OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF sayfa başı şeysinden dolayı resim : açsan açma GwindonSurion said: şevkiburger: http://i.imgur.com/ogmFj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 MSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 açsan açma olayını devam ettireyim hadi, saygıdan GwindonSurion said: şevkiburger: http://i.imgur.com/ogmFj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 the hunger varmış şişlide mi ne, nasıl orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: gıda keyif alınacak bi şi değil. şöle bişi gördüm hızlıca sayfayı kaydırırken. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL sonra sevki burgeri gördüm küfrettim abi. sexist küfürler ettim umut sarıkaya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hamburgere dana gibi kaşar koyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.mcdonalds.com.tr/Urunler/Kepekli-%C3%9Cr%C3%BCnler/Kepekli-Etli-Sandvi%C3%A7 Hamburger sandviç arası bir şey bu ama bayılıyorum buna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Laorx said: hamburgere dana gibi kaşar koyulmaz. Hmburgere dana etli kaşar koysalar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 şu kadar yeterlidir. http://muhsinkeskin.com/wp-content/uploads/2011/02/photo1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pino mersin mezitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mano Burger'de Ottoman Burger http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/494957/thumb_600.jpg?1302603364?1338755289 Ekmek ekmek değil bu arada, poğaça resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Fin said: pino mersin mezitli Var mı böyle biyer, varsa nerde? Hatta mersinde nerde hamburger var adam gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 çeşmeli'de franchise değil sanırım öyle üstü palmiyeli büfe-bistro karışımı bi yer samimi gibide biraz gerçi hep yüzdükten sonra deliler gibi açlıktan ölme raddesinde yedim ondan lezzetli geliyor olabilirde ama çok mükemmel bence. mersin merkezi hiç bilmiyorum bi marina taraflarını az çok biliyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Meov said: ankara kentpark burgerstory başarılı gayet. cepadaki mickey's burgers da iyi fiyatlar nasıl abi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 burger storydeki hamburgerler ortalama 15-16 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Burger storyi ben cok begenmedim bi de müessese olarak pek iyi degiller lezzet olarakta Burger House net tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mickey's inkiler küçük geliyor bana ya bir de sosunu az isteyin yiyemiyorsunuz sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mickey's kentparktaki yeri guzel' las chios mudur nedir orda durum gibi bisi yapiolar begeniyorum onu hamburgerleri bir timboo dgeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 aynen. ama güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 15 yere falan çıktı heralde yediğim. hala numnum'ınkinin üzerine bişi yiyemedim. hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ingenious said: izmir bornova ohannesburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dikmen de bodrum bufe nin bodrumlu burgeri hmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sabonis said: 15 yere falan çıktı heralde yediğim. hala numnum'ınkinin üzerine bişi yiyemedim. hastasıyım. Ankara'da benimde Numnum ve Burger House favorilerim. Ancak bi de Günaydın Burger House'a gitmek istiyorumda fırsat olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 nusret lokum burger burger house garlic&mushroom burger house'un tavukburgerleri ve sosisleri de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar