Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 escape said: abi niye böle yapıyosun holy.. ayrıca şu kadının agzını burnunu kırasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bi bu bi de sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eskisehirde yum yum güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 fransada değil bu sefer ama peru'da la hamaca'da yediğim hamburger gibisi yok. %30lama eti ile karışık dana eti ki muh-te-şem-di! bi hamburgerde 350gr et var! kuru köfte ağırlığı bu hem! türkiyede öylesini yiyemezsiniz! ama sosları cafe de paris gibi değildi. olamazdı da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Uzun araştırmalar/yiyişmeler sonucu, tr'deki şu anda en iyi hamburgeri nusr-et'in yaptığına karar verdim. Köftesi olması gerektiği gibi kalın, oldukça yumuşak ve içi sıktığınızda fışkıracak kadar sulu, ekmeği tam ayarında ince ve lezzetli, patatesler dondurulmuş olmasına rağmen çıtır ve baharatlarıyla ayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: fransada değil bu sefer ama peru'da la hamaca'da yediğim hamburger gibisi yok. %30lama eti ile karışık dana eti ki muh-te-şem-di! bi hamburgerde 350gr et var! kuru köfte ağırlığı bu hem! türkiyede öylesini yiyemezsiniz! ama sosları cafe de paris gibi değildi. olamazdı da zaten ben de hatırlıyorum burayı =) hamburger yeme yarışmasının galibine altın saat hediye ediyorlardı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 limayı bilenler için söylüyorumalfredo benavides bulvarı üstünde giderken sol, dönerken sağda olan bembos'da güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 GwindonSurion said: carl's jr, sadece cevahir avm'de var şu an http://www.carlsjr.com.sg/live/img/news3_clip_image002.jpg bu reklamdan sonra son kararımı verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 İZMİR OHANNES BURGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 şokalatski funny name, serious hamburger (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Masticore said: GwindonSurion said: carl's jr, sadece cevahir avm'de var şu an http://www.carlsjr.com.sg/live/img/news3_clip_image002.jpg bu reklamdan sonra son kararımı verdim acıymış gerçekten sıcak bastı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yedigim hamburgerlerin tadı genelde aynı gelio lan.specific olarak aklımda kalan yok.ama bimden hamburger eppegi alıp evde kendim yaptıgım zaman sukela oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hepsi hazır köfteyle yapıldıkları için aynı geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 burger house, carl's junior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 burgerhouseda garlic mushroom ve ourmet burger kitchen'da new franchie baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 burger ne ya amerifat misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Artariel said: İZMİR OHANNES BURGER Ahaha çok merak ediyorum ya şurayı, askerde son çarşı iznimi tatbikata kaptırmasam gidip yiyecektim burda. Nasıl güzel mi bari hamburgeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 burger king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 axedice said: Artariel said: İZMİR OHANNES BURGER Ahaha çok merak ediyorum ya şurayı, askerde son çarşı iznimi tatbikata kaptırmasam gidip yiyecektim burda. Nasıl güzel mi bari hamburgeri? değil average altı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 -Deno- said: carl's junior budur. ayrıca milkshake i de çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 birileri ciddi ciddi yaziyor hala birileri bu tarz topiclerle dalga falan geciyor bazilari gurme, bazilari komikli falan 20 sayfa ne güzel euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ohannes burger işi büyütmüş alsancak'ta kocaman dükkanı almışlar Tyna'nın karşı köşesi orda da hiç bi işletme tutmadı yalnız bi kahveci vardı önce sonra köfteci remzi miydi neydi bi köfteci vardı o da kapandı şimdi ohannes gelecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 m.köyde oturuyom carls juniora gidecem ama arkadaşım lezzetsiz bulmuş orayı. Bu arada Gayrettepede Retro Burger var. Bayaaaa başarılı http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/retro-burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 carls ilk zamanları mükemmeldi, şimdi sadece benzerlerinden daha iyi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bende lezzetsiz buldum sonucta bildigin fast food isi hamburger , ole kiymayi hazirlayayim harcini katip yogurayim sonrada pisireyim olayi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar