Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW sheds 300k subscribers in Q2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4.3 patchi cataclysmden beri çıkan en geniş patch olacakmış. dungeon ve raid gelecekmiş sanırım birden fazla. yapmalılar zaten 900k kullanıcı gitti iki çeyrekte fasd
Mesaj tarihi:
PvE bombok bir cycle. Saatlerce farm yaptığını wipe yediğin uykusuz kaldığın instance'ta yaptığın gear bir sonraki dungeoon geldiğinde çöp oluyor. Hop baştan başla.

PvP çok daha rezil. Dengelememek işlerine geliyor adamların süreki terazinin bir kefesinde 1-2 class ağır basar onlar saldırır oyuna, frozen accountlar açılır. Diğer lesser classlar boyunları bükük buff sırasını beklerler. Esportla wow oxymoron şeyler oldu zaten.

Sıkılması normaldir insanların bu döngüde
Mesaj tarihi:
d2 de mephisto farmlardik gir çık saatlerce
d3 de de o sekil bisey olacak. bide onun botunu yaptın mı
bide 3-4 account gir cik surekli. item da akar.
sonra da ah den cash de akar bi temiz cidden.
cinliden ne farkimiz var asyali sayiliriz bi gozumuz cekik diil
Mesaj tarihi:
Wispy said:

PvP çok daha rezil. Dengelememek işlerine geliyor adamların süreki terazinin bir kefesinde 1-2 class ağır basar onlar saldırır oyuna, frozen accountlar açılır. Diğer lesser classlar boyunları bükük buff sırasını beklerler. Esportla wow oxymoron şeyler oldu zaten.

Sıkılması normaldir insanların bu döngüde

PvP dengesizliğinin nedeni PvE balance ya.
Adamların yapacağı iş basit, her skill player ve npc'lerin üzerinde farklı etki yapacak. Colosus Smash'de bunu yaptılar mesela çıkış yolu bulamayıp. Ama bunu da nedense yapmıyorlar, yeni playerlar öğrenemezmiş. (LOL)
Mesaj tarihi:
Hani bazı postlar oluoyo ki Sanki Wow'da tüm serverlar boş geziyor da Batmanın eşiğinde yok Free to play olucak gibi.

Açıkçası WOTLK dönemindeki player sayısıyla mevcut player sayısında azalma mevcutsa bile göze batıcak bi eksilişte söz konusu değil. Bırakan bıraksın 6 ay sonra yarısı yeniden açtırıyor hesabını (ben bu bırakıp bi süre sonra hesap açtırma işini toplam 5 kere fln yaptığım içinde biliorum)

Hani ciddi anlamda bir rakipte çıktı denemez. Bi oyun çıkıyor bi anda player patlaması oluyor. 2 ay sonra server birleştiriolar çeşitli kampanyalar vs vs. Yani WoW'dan mutsuz olup bırakanlar gidipte hangi oyunu çok büyük bir zevkle oynuyor? Ben şu güne kadar bir alternatif bulamadımda bulan varsa diye merak ettim ?
Mesaj tarihi:
"Yeni patch geldi item çöp oldu" argümanını anlamıyorum.
Amaç zaten "en gral item'a sahip olmalıyım"dan çok, mevcut fight'ları kendinle yarışarak temizlemen. Gear burada o temizleme işlemi sırasınca sana yardımcı olacak ikinci veya üçüncü faktör sadece.
  • Yeni Oluştur...