Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 4.2 patchinden önce 300 bin kişi daha kaybetmiş oyun. Nüfus 11 milyon 100 bin. Konferansda açıklanmış.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 4.2 Q3 olarak değerlendirilecek, gene artacaktır.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sparkcaster said: insanlar hala wow oynuyor şu cümlenin geçtiği postlar silinse wow bölümündeki mesajlar yarı yarıya azalır.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 4.3 patchi cataclysmden beri çıkan en geniş patch olacakmış. dungeon ve raid gelecekmiş sanırım birden fazla. yapmalılar zaten 900k kullanıcı gitti iki çeyrekte fasd
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam akıllı büyük bir raid yapsınlar şöyle black temple ssc gibi
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bi casual oyuncu olarak ben de bu 300 binlik kesimdenim teşekkürler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 wow f2p e doğru adım adım gidiyor şu diabloda yapılacağı söylenene gerçek parayla AH olayı olursa meslek olarak seçimimi bu yönde kullanabilirim ahahah
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 PvE bombok bir cycle. Saatlerce farm yaptığını wipe yediğin uykusuz kaldığın instance'ta yaptığın gear bir sonraki dungeoon geldiğinde çöp oluyor. Hop baştan başla. PvP çok daha rezil. Dengelememek işlerine geliyor adamların süreki terazinin bir kefesinde 1-2 class ağır basar onlar saldırır oyuna, frozen accountlar açılır. Diğer lesser classlar boyunları bükük buff sırasını beklerler. Esportla wow oxymoron şeyler oldu zaten. Sıkılması normaldir insanların bu döngüde
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 babacum dengesiz cinliler karşısında ne yapabilirsinki
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 d2 de mephisto farmlardik gir çık saatlerce d3 de de o sekil bisey olacak. bide onun botunu yaptın mı bide 3-4 account gir cik surekli. item da akar. sonra da ah den cash de akar bi temiz cidden. cinliden ne farkimiz var asyali sayiliriz bi gozumuz cekik diil
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sen 3-4 tane yapana kadar çinli 500 tane atıcak bot sonrada AH de 1 cent altına yığıcak itemleri satamayacaksın. fts lol :D
solidhammer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 S-H said: Sparkcaster said: insanlar hala wow oynuyor şu cümlenin geçtiği postlar silinse wow bölümündeki mesajlar yarı yarıya azalır. Adamın hoşuna gidiyor belki kendine sövülmesi
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahah ne kadar kisi farmlarsa fiyat o kadar duser, bosuna hayal kuruyor millet haftada 20-30 dolar max kazanirsiniz en issiz sekilde oynasaniz
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Wispy said: PvP çok daha rezil. Dengelememek işlerine geliyor adamların süreki terazinin bir kefesinde 1-2 class ağır basar onlar saldırır oyuna, frozen accountlar açılır. Diğer lesser classlar boyunları bükük buff sırasını beklerler. Esportla wow oxymoron şeyler oldu zaten. Sıkılması normaldir insanların bu döngüde PvP dengesizliğinin nedeni PvE balance ya. Adamların yapacağı iş basit, her skill player ve npc'lerin üzerinde farklı etki yapacak. Colosus Smash'de bunu yaptılar mesela çıkış yolu bulamayıp. Ama bunu da nedense yapmıyorlar, yeni playerlar öğrenemezmiş. (LOL)
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Edit: Yazdıklarınıza dikkat lütfen, "bir laf" olsa bile küfür küfürdür.
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Hani bazı postlar oluoyo ki Sanki Wow'da tüm serverlar boş geziyor da Batmanın eşiğinde yok Free to play olucak gibi. Açıkçası WOTLK dönemindeki player sayısıyla mevcut player sayısında azalma mevcutsa bile göze batıcak bi eksilişte söz konusu değil. Bırakan bıraksın 6 ay sonra yarısı yeniden açtırıyor hesabını (ben bu bırakıp bi süre sonra hesap açtırma işini toplam 5 kere fln yaptığım içinde biliorum) Hani ciddi anlamda bir rakipte çıktı denemez. Bi oyun çıkıyor bi anda player patlaması oluyor. 2 ay sonra server birleştiriolar çeşitli kampanyalar vs vs. Yani WoW'dan mutsuz olup bırakanlar gidipte hangi oyunu çok büyük bir zevkle oynuyor? Ben şu güne kadar bir alternatif bulamadımda bulan varsa diye merak ettim ?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 WoW oynamıyorken ayıla bayıla LoL, SC2, bilimum single player oyun falan oynuyordum valla. Sonra arkadaşlarım çağırdı işte. WoW diğer oyunları oynamamı engelliyor direk.
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ya dediğin tarz farklı yalnız. Benim sorduğum MMO oyun olarak alternatif olmaması
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 solidhammer said: S-H said: Sparkcaster said: insanlar hala wow oynuyor şu cümlenin geçtiği postlar silinse wow bölümündeki mesajlar yarı yarıya azalır. Adamın hoşuna gidiyor belki kendine sövülmesi bawwwww :'(
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 git sen sw tor bölümünde modluk yap troll varmış orda
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 swtor patlamadi mi daha
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 "Yeni patch geldi item çöp oldu" argümanını anlamıyorum. Amaç zaten "en gral item'a sahip olmalıyım"dan çok, mevcut fight'ları kendinle yarışarak temizlemen. Gear burada o temizleme işlemi sırasınca sana yardımcı olacak ikinci veya üçüncü faktör sadece.
Öne çıkan mesajlar