GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 zilyon dolar'ların karşılığı 4 eklentidir aynı şeyleri oynamak olmasaydı güzel olmazmıydı sizce? forumda 1000$ ödüllü MMORPG yeni fikirler topiği olsa kim bilir ne bomba'lar gelir :D hatta açalım hemen ratingler örnek'deki gibi olmalı >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Viktor said: JP = raide hazırlık currency, hep boyle oluyordu zaten, raidin bi öncesi basamagı olan heroicde kastıgın için teselli ödülü gübü bişiydi, istedigin item dungeondan düşmiyorsa gidip alıp raide giriypordun şu anda raide hazırlanmak için girdigin yerden düşen jp ile aynı yerde alıcagından daha kotu ıtem verıyor oyun sana, hani direk mantık hatası bu herşeyden önce, zaten heroicden daha iyi itema erişimin var, justice in mantıgı kalmıyor bu durumda Amaç yalnız heroic droplarla alamadığın gearı telafi etmek değil ki, o slotta gearsız kalmamak. Justicele gelen gear heroic droplarla aynı olduğunda bu defa drop peşinde koşmanın anlamı kalmıyor, rng ve acaba bana düşecek mi heyecanının yerini monoton puan toplama alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kasılıyordu da naxx dan önce bir anlamı varmıydı ? naxx patchi ile gelmemişmiydi charity epicleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kaede said: kasılıyordu da naxx dan önce bir anlamı varmıydı ? naxx patchi ile gelmemişmiydi charity epicleri Aynen Naxla birlikte geldi diye hatırlıyorum bende ordaki revardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 argend dawn nı cogu kişi nax la ögrendi daha öncesindede vardı ama bi anlamı yok du cok daha öncesinde 16 slotdu sanırım bag veriyordu en yüksek slotlu cantaydı o zamanlar 3 tanede lvl 60 epic vardı birisi crosbowdu biri mage icin belt digerini hatırlamıyorum,extalted olunca alıyosun bunları o npc yok bile artık eastern plaguelanda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sabah lfr gırdım dırek taktık fılan bısı yok vur elinde ne varsa agzından salya sumuk akan dps ye bakan bebeler ıcın guzel yanı vp vermesi ve beles ıtem almak ama sunu anlamadım ilk 3 bosu kesdım ve bırıncı bosdan drop aldım sımdı bır daha gırsem nası olucak ıtem fılan alamayacakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 quixef said: Aket-Atum said: Wowu bırakalı 6-7 ay oldu ama olur da yeniden başlarsam diye soruyorum, MoP alsam sadece yeter mi yoksa vanillayı'da kurmam gerekiyor mu? Diğer expansionları kurmaya gerek yok diye duydum da vanilladan emin olamadım. Eğer diğer expansionlar accountunda aktifse zaten gerek yok downloader ı indir, indirsin oyunu. Ama oyunu bırakırken account u satıp bıraktıysan, mevcut durum bildiğim kadarıyla şu şekilde: Vanilla + BC + WotLK -> Bir paket Cata MoP account bende şu an, içinde de pandaria hariç herşey var. 5 yıllık bir accountu satmayı düşünmedim bile :) Anıları falan devretmenin anlamı yok. Cata'yı pre-order almıştım internetten indirmiştim Yani şu an es kaza Pandaria alıp oynamak istesem sadece gidip pandaria'yı alacağım ve gerisini client'a bırakacağım öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 garip bir şekilde teee ulduar zamanlarından sonra wow'a dönesim geldi. niye böyle oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 blackwolf said: sabah lfr gırdım dırek taktık fılan bısı yok vur elinde ne varsa agzından salya sumuk akan dps ye bakan bebeler ıcın guzel yanı vp vermesi ve beles ıtem almak ama sunu anlamadım ilk 3 bosu kesdım ve bırıncı bosdan drop aldım sımdı bır daha gırsem nası olucak ıtem fılan alamayacakmıyım bu hafta boyunca ilk 3 bosstan hiçbir şekilde loot alamıyıcaksın es kaza yanlıslıkla tıklayıp lfr dungeona girdin, kestigin bossların hiçbirinden sana loot gözükmeyecek, yada need/greed butonu aktif olmıyıcak öyle bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 lfr'a girersek normal guild raidine girebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Girebiliyorsun, farklı saveler. LRFyi 460a çekicez diyorlardı geldi mi o? Bu hafta sonuna kadar anca toplarım ben gereken gearı daha yeni 90 olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 0ne said: blackwolf said: sabah lfr gırdım dırek taktık fılan bısı yok vur elinde ne varsa agzından salya sumuk akan dps ye bakan bebeler ıcın guzel yanı vp vermesi ve beles ıtem almak ama sunu anlamadım ilk 3 bosu kesdım ve bırıncı bosdan drop aldım sımdı bır daha gırsem nası olucak ıtem fılan alamayacakmıyım bu hafta boyunca ilk 3 bosstan hiçbir şekilde loot alamıyıcaksın es kaza yanlıslıkla tıklayıp lfr dungeona girdin, kestigin bossların hiçbirinden sana loot gözükmeyecek, yada need/greed butonu aktif olmıyıcak öyle bişey.. bende ılk boss harıc dıger ıkısınden loot alırım dıye dusunmusdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ben gene 0 raid sadece pvp ile alabileceğim itemı alıp oyunuma bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 blackwolf said: kesdım blackwolf said: bosdan blackwolf said: dusunmusdum Diğer bütün imla katlini, Türkçe klavyede İngilizce karakterlerle yazmanı bir kenara bırakıyorum. Şunu yapma lütfen. Doğruları : Kestim Bosstan Düşünmüştüm Yumuşak ünsüzlerin sertleşmesi. İlkokul 4. Bu haliyle okurken bildiğin gözlerini kanatıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kıbrıs dil ve edebiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 axedice what diyon gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Türkçe ingilizce karışık yazmanda problem yok, ama köylü gibi yazınca göz zevkimiz bozuluyor. Lütfen sanayi devrimini tamamlamış gibi davran diyorum. Pekmezi kıs fıstık ezmesi ye kahvaltıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bundan sonra ki derste noktalama isaretleri olacak. Nefes alinmiyor okurken. Bidi bidi, bidi bidi yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kaliko sağol da o -ki eki bitişik olacak. Sonraki şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 blackwolf said: agzından salya sumuk akan dps ye bakan bebeler ıcın guzel 1. Gerçek raidden item alana kadar heroic droplardan daha iyi bir şeyler elde etmenin nesi kötü ki böyle salakça bir genellemeye ihtiyaç duydun? 2. Böyle bir genellemeyi yapıp LFR kullananları aşağıladıktan sonra neden hala kalan bosslardan loot alıp alamayacağını düşünüyorsun, git prosunu yap baba sen? Ne adamlar var ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 telefondan yazdıgım için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 raid finder ne zaman açıldı ya yeni gördüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bu sabah açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 axedice said: Kaliko sağol da o -ki eki bitişik olacak. Sonraki şeklinde. çok zor değil aslında ya -ler getir, olmuyosa ayır işte bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar