Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenciler nerede yaşıyor anketi

yav

Öne çıkan mesajlar

Ailemle kalıyorum 6 yıldır, dünyadaki en güzel şey. Gerçi okula yakın ev de var evde de kalabilirdim de, yemeğin hazır gelmesi, her zaman derli toplu, hazır kıyafetler vs. paha biçilemez.

Seneye (önümüzdeki ay aslında lan :/ ) Aşağı Saksonya'nın Göttingen şehrine gideceğim, yurdu falan ayarladım ama hiç bir fikrim yok tek başıma ne yapacağım bir sene, ne ütü bilirim, ne bulaşık, ne çamaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

üni.de evde kalmak manasız. Boş yere özgürlüğün kısıtlanıyor, kampüs ortamından soyutlanıyorsun, üni hayatını istediğin gibi geçiremiyorsun. Üni'de aile evinde kalan adam fail.

Yurt ya da öğrenci evi arasında da ideali "sen yurtta kal ama eve çıkmış yakın arkadaşların olsun." evin temizliğiydi yemeğiydi bok püsürüydü çok dert. Yurtta rahat, işine gelmedi mi arkadaşının evine gidersin akşama arada.

Çok kalabalık yurt odası da sıkıntı, hem yer hem gürültü, ne çalışması çalışma ne oyunu oyun. 2 kişi ideal. Tek kişi sıkılıyor insan, ama mümkünse bir dönem de tek kişi kalıp onu da tatmanın keyfi ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

çok saçma mantık.sanki aileyle yaşayınca dışarda kalamıyorsun

mesele karı kzı atmak ise kız tarafına gidilir yada illa arkadaş evi olur her zaman

ögrenci evi denilen şey hobi olarak gitmesi güzel.ama ev sahibi olarak zor iş.ben universitenin ilk dönemleri evde kalmıyordum nerdeyse.cogu zaman gelmezdim.geldiğimde de uyumaya gelirdim.sabah duş alır giderdim.

benim en nefret ettiğim şey eve doluşmuş ögrenci insan toplulugu.sefillik resmen dfs.kim gelir gider belli değil.hobi olarak gidince keyifli ama kendi esyaların bilmemneyin olunca ben daralıdım.biri gelir pisletir öteki tişortunu alır gider

paylaşmayı sevmeyen adamım.ayrıca universite dönemini dışarda geçirmek lzm ya fakirhanelerde toplanarak değil asdfs

ders calımaksa cafelerde nargile içerek sabahlardık evde oturcagımıza

ha bekar evi gibi bişi derseniz kabulum.tek başına yaşarsın.belli insnalar gelir edepli edepli
Sosyal ağlarda paylaş

abi bana 1. sınıfta sorsanız aileyle üni mi okunurmuş lan derdim diyordum da okuyan biri olarak şimdi çok da büyütülecek birşey gibi gelmiyor.

tabii ki de aileyle olmaktan daha iyidir eve çıkmak ünide bunu kabul ediyorum ama o kadar çok arkadaşım var ki evlerinde yatağım donum pantolonumun falan olduğu hiç eksikliğini hissetmiyorum.

bostanlıda base'im var bornovada eğleniyorum falan gayet mutluyum. (bi de annemler haftada 2-3 gün yazlığa giderler bizim kışın, yazın komple yoklar bunun da bi etkisi olabilir tabi bu durumu sevmemde)
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

düzelteyim
evinde sizin biralarınızı içen arkadaşlarınız yerine Babanızın birasını içen siz olacak heralde o...

E öğrenci evindeyken de dolaptaki bira babanın oluyor teorik olarak. Üstüne bir de adama ev kiralatmış, fatura ödetiyor oluyorsun.

Öğrenci evi eziyet bir noktada, sonuçta 7/24 eğlenmiyorsunuz. Ha belki amerikan dizilerindeki yurtlarda falan kalıyor olmak güzel olurdu, orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...