BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sivilce said: BlackRose said: sivilce said: ağam gider paşam gelir boşverin bunları ağa gidip paşa gelince biz bu olaya "darbe" diyoruz artık değiştirmek lazım o sözü ne farkı var? sonuçta ağalık makamı gibi paşalıkda farketmiyo yani,ağanın eli tutulmazmış hadi bakalım ağa=sivil paşa=asker kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yiğit bulut klasını konuşturdu gene."Türkiye en ufak şeyden kriz çıkarmaya çok meraklı, istifa etmemişler emeklilik istemişler hep beraber şaşıracak bişey yok panik yapılmasın" deyip duruyor. Tabi canım bu adamlar da zaten bi devlet dairesinde aynı büroda çalışan 4 muhasebeciydi. Hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BlackRose said: sivilce said: BlackRose said: sivilce said: ağam gider paşam gelir boşverin bunları ağa gidip paşa gelince biz bu olaya "darbe" diyoruz artık değiştirmek lazım o sözü ne farkı var? sonuçta ağalık makamı gibi paşalıkda farketmiyo yani,ağanın eli tutulmazmış hadi bakalım ağa=sivil paşa=asker kapiş? benim icin farketmiyor anarşizm ikisine de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ses said: ....Tabi canım bu adamlar da zaten bi devlet dairesinde aynı büroda çalışan 4 muhasebeciydi. Hey allahım hahahaha isabetli bir benzetme olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 teknik olarak ne olduğu çok şeyimde değil görevden ayrılıp gitmek istemişlerse istifadır. yoksa istifa ediyorum! diyip ceketini alıp gitmek bunlarda var mı onu da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 önümüzdeki 2 hafta hatta ramazan baya hareketli geçicek gibi geldi birden. sırf bu konu değil, bi çok yönden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://t.co/DHc7GZX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dasaaa said: yoksa istifa ediyorum! diyip ceketini alıp gitmek bunlarda var mı onu da bilmiyorum savaş zamanı değilse erler yapamaz ama generaller yapabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sivilce said: BlackRose said: sivilce said: BlackRose said: sivilce said: ağam gider paşam gelir boşverin bunları ağa gidip paşa gelince biz bu olaya "darbe" diyoruz artık değiştirmek lazım o sözü ne farkı var? sonuçta ağalık makamı gibi paşalıkda farketmiyo yani,ağanın eli tutulmazmış hadi bakalım ağa=sivil paşa=asker valla benim için fazla birşey farketmior,anarşizm her ikisine de karşı kapiş? senin için neyin farkettiği beni ilgilendirmiyor ki kapişsem :D ortalama vatandaşa göre böyle, şunu şurasında kaç anarşiz kaldı ki memlekette ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 huun said: dasaaa said: yoksa istifa ediyorum! diyip ceketini alıp gitmek bunlarda var mı onu da bilmiyorum savaş zamanı değilse erler yapamaz ama generaller yapabilir sanırım. sanırsam zamanıda var emekli yada istifa için genelde yüzbaşı olduktan sonra istifa yada emekli olanlar var öncesinde kolay kolay ayrılamıyorlar askeriyeden ki askeri okuldan bile ayrılamıyorsun tazminatı osu bosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hayırlısı olsun, yerlerine gelecek biri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 seçimden sonra tam gaz olaylar gündemden bomba eksik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 istifa ile emeklilik arasında özlük hakları kadar fark olması lazım hani son günlerde konuşulan bir konu var ya kıdem tazminatı, işte mesela bir işçi "ben gidiyom lan" diyip çıkarsa tazminat alamıyor, ama kıçına tekme yerse almaya hakkı oluyor gibi bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Kara Kuvvetleri Komutanı Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit ve Hava Kuvvetleri Komutanı Hasan Aksay'ın emekliliklerini istemesinin ardından gözler komuta kademesinin ne olacağına çevrildi. Teamüller doğrultusunda ortaya tek bir isim çıkıyor: Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel. Çünkü Orgeneral Özel henüz diğer komutanlarla birlikte hareket ettiğine dair bir bilgi yok. Komutanların kararının ortaya çıkmasından yaklaşık bir saat sonra Jandarma Genel Komutanı Org. Necdet Özel, Başbakanlık'a geldi. kaynak milliet Eğer Özel emekliliğini istemez ve görevine devam ederse Genelkurmay Başkanlığı'nın en önemli adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 semihi oyuna sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 golf programıyla mesai saati çakışmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 huun said: dasaaa said: yoksa istifa ediyorum! diyip ceketini alıp gitmek bunlarda var mı onu da bilmiyorum savaş zamanı değilse erler yapamaz ama generaller yapabilir sanırım. istifa edebilen er, erbaş ı nerde kim duymuş kan alırlar adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 jandarma genel komutanı başbakanlıkta ama bu adam kuvvet komutanı olamadan genel kurmay başkanı olamaz bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ses said: yiğit bulut klasını konuşturdu gene."Türkiye en ufak şeyden kriz çıkarmaya çok meraklı, istifa etmemişler emeklilik istemişler hep beraber şaşıracak bişey yok panik yapılmasın" deyip duruyor. Tabi canım bu adamlar da zaten bi devlet dairesinde aynı büroda çalışan 4 muhasebeciydi. Hey allahım şaşıracak bişey yok canım komuta kademesi birlikte emekli olup eşlerini de alıp hawaiiye tatile gidecekti zaten biliyorduk bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aramıza para toplayıp yiğit buluta bir ödül satın alalım habercilik anlayışından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nası bir ülkedeyiz ya sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 asıl ismet berkanın twitterda ettiği lafları görmeniz lazım :D yiğit bulut yanında yaya kalır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BlackRose said: asıl ismet berkanın twitterda ettiği lafları görmeniz lazım :D yiğit bulut yanında yaya kalır ;) http://www.youtube.com/watch?v=rBBoZclXEu8 trolololololol diyesim geliyor İsmet Berkan'ı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bir ülke böyle yıkılır. Durmak yok yola devam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar