Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilikte yas farki

reyou

Öne çıkan mesajlar

Hatun dediğin 25'inden önce alınmaz.

Günümüz kızlarının büyük bi kısmı 25 yaşına kadar toz almayı bile bilmiyo lan. Makarna yapmayı bilmeyen var. Erkek dediğin hele üni okumuşsa zaten evlenene kadar fastfood takılıyor, evlendikten sonra da devam edilmez abuk subuk yemek işine.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

+3 , -3

evlilik degilde genel olarak ideal karsi cins yas tarifi bence de bu.

millet turlu turlu evlilik yapiyor, zenginsindir 40-50lerdeyken bile 30luk citirlarla evlenirsin. bi sure sonra evlilik kafa uyusmasi degil yani.

ama ciddi biseyler yasamak hayattan birlikte zevk alip benzer zevklere sahip olmak icin +-3 guzel bi range bence.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Bi de forumdaki kızlarımız alınmasın ama ben 18-23 yaş arası kadınların olgun olduklarını tam olarak kafa yapısı olarak oturduklarını düşünmüyorum.Erkekler geç olgunlaşır lafı falan yalan,bu devirde kadınlar geç olgunlaşıyor artık.

O olgunluk zaten biyolojik anlamda söyleniyor. Kadınların biyolojik saati daha hızlı işliyor. Çabuk olgunlaşıp çabuk bitiyorlar.

Bu saatin hızlı işlemesinden dolay zaten genelde erkeğe kendinden genç biri evlen denir.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

RamsesII said:

Bi de forumdaki kızlarımız alınmasın ama ben 18-23 yaş arası kadınların olgun olduklarını tam olarak kafa yapısı olarak oturduklarını düşünmüyorum.Erkekler geç olgunlaşır lafı falan yalan,bu devirde kadınlar geç olgunlaşıyor artık.

O olgunluk zaten biyolojik anlamda söyleniyor. Kadınların biyolojik saati daha hızlı işliyor. Çabuk olgunlaşıp çabuk bitiyorlar.

Bu saatin hızlı işlemesinden dolay zaten genelde erkeğe kendinden genç biri evlen denir.

Saçmalık..20 yaşında ne erkekler var 30 yaşında gösteriyor,ne de bayanlar var 30 yaşında 20 yaşında gösteriyor.
Bu tamamen erkeklerin bi tarafından uydurduğu ve kendilerinin de inandığı bişey,eğer bahsettiğiniz doğurganlıksa seveceğiniz değil doğum yaptıracağınız kadınlarla sınırlı kalın.
Ama bunun adına da kadınlar erken çöküyor yapıştırmasını yapmayın lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili şekerpembe sözlerime başlamadan önce yanlış anlaşıldığımı ziyadesiyle vurgulamak isterim.

Kadınlar çabuk olgunlaşır gibi bir tespit vardır doğrudur bundanda kasıt aslında ergenliğe çabuk girip bu süreci erkeğe göre çabuk tamamlamaları. Ve kadınların biyolojik saatleri de daha çabuk işler nitekim 30 undan sonra bir kadının sakat doğum yapma riski çok artar 20-25 arasına göre. Bundan dolayı erkeğe her zaman genç bir kadınla evlenmesi salık verilir toplumda sebebide aslında budur, erkek kadına göre çok daha uzun süreler üreme açısından işlevini korur.

Ben kadınlar çabuk biter derken doğurganlık manasında bunu demek istedim. Yoksa çökerler yaşlanırlar demek istemedim, ayrıca kadınlar erkeğe göre karakkter olarak da daha geç olgunlaşır veya aksi olur gibi şeyde dememdim. Çünkü temelinde bunu belirleyen kişinin geçirdiği deneyimler ve başına gelen hadiselerdir.

Ayrıca bir erkeğin bir kadını seçerken başa aldığı ilk kıstasda her zaman yaş olur, çünkü genç kadın=doğurganlıktır. Yani erkekler bilinçsizce aslında doğanın çağrısına cevap verirler işin özü bu. Ynai bu tercih bilinçsizce yapılır. Aynı kadınların güçlü erkeği daha çekici bulmaları gibi (paralı yani). Binlerce yıldır hep erkek genç kadınız arzulamıştır sebebide basit=doğurganlık.

Dediğim gibi yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SekerPembe said:

Law said:

RamsesII said:

Saçmalık..20 yaşında ne erkekler var 30 yaşında gösteriyor,ne de bayanlar var 30 yaşında 20 yaşında gösteriyor.
Bu tamamen erkeklerin bi tarafından uydurduğu ve kendilerinin de inandığı bişey,eğer bahsettiğiniz doğurganlıksa seveceğiniz değil doğum yaptıracağınız kadınlarla sınırlı kalın.
Ama bunun adına da kadınlar erken çöküyor yapıştırmasını yapmayın lütfen

ya bi git
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

o degilde niye bazi insanlar kendinden buyuk kadinla olan evlilikten/iliskiden tirsiyor gibi gorunuyor? hani -4 yas kadinla evlilik cok kisi tarafindan tercih edilebilir gibi gorukurken +4 niye cok dusuk ihtimal lan.

kadın erkeğe göre daha çabuk çöken yaşlanan bir canlı metabolik olarak. aynı yaşta bile bu fark ederken senden 4 yaş büyük olduğunda sen daha hevesini alamamışken menapoza girecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeker pembesi arkadaşım kaç yaşındasın sen?Benim yeterince bayan arkadaşım var,bunlar çevreden gözlemleyerek yaptığım çıkarımlar.Herkes böyle değildir tabi ki ama kadınlar yüzdeye vurulduğunda mental olarak erkeklerden çok daha geç olgunlaşıyorlar.Buna sebebinde son 25-30 yıldır türk aileleri tarafında kızların üzerine çok düşülmesi ve bilimum nedenlerdir.Sen bi etrafına bak ölç tart biç o zaman konuş istersen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...