Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse & mouse pad vol342

Ren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
20 safya yazı okuttunuz bir mouse seçememizsiniz.

g400 üm durmadan disconnect/connect olmak vasıtasıyla bilgisayarı kitliyor dolayısıyla 3. yaşında sizlere ömür oldu.

finger tip kullanıyorum g400 g500 g400s vs piyasada hiçbir yerde kalmamış g402 olacak gibi değil, razer'a baktım taipan var ama razer pişmanlık mıdır bilemedim. Bana 250 den fazla harcatmayın birşey söyleyin de eve giderken kapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

listeye baktim, g502 ilgimi cekti. piyasadaki en iyi sensor oldugu yaziyor. cesitli yetersizliklerden kasit ne diye baktim ama subjektif tercihlerden kaynaklanan memnuniyetsizlikler harici bir sey bulamadim. verdim siparisini az once.

g303'e de baktim da cok ergonomik gelmedi tipi. sagdan serce parmagimi kullaniyorum mesela, bu mouseta rahat olmaz gibi duruyor. mouse tutusum mousetan mousea degisiyor benim. gelen olarak desktopta browserda fingertip kullaniyorum, oyunda fingertip/claw'a donuyor. palm grip hemen hemen hic kullanmiyorum. su an g500 var, 502 tam lan surasi soyle olsaydi dedigim gibi yapilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

listeye baktim, g502 ilgimi cekti. piyasadaki en iyi sensor oldugu yaziyor. cesitli yetersizliklerden kasit ne diye baktim ama subjektif tercihlerden kaynaklanan memnuniyetsizlikler harici bir sey bulamadim. verdim siparisini az once.

g303'e de baktim da cok ergonomik gelmedi tipi. sagdan serce parmagimi kullaniyorum mesela, bu mouseta rahat olmaz gibi duruyor. mouse tutusum mousetan mousea degisiyor benim. gelen olarak desktopta browserda fingertip kullaniyorum, oyunda fingertip/claw'a donuyor. palm grip hemen hemen hic kullanmiyorum. su an g500 var, 502 tam lan surasi soyle olsaydi dedigim gibi yapilmis.

G502 için en büyük sıkıntı ağırlık ve sniper button.

G402 G400/500 şekline daha yakın veya direk G400/400s siparişi de verebilirmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

100 lira (+/-20) alınabilecek en iyi mouse nedir şu an yau? fps oynuyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/a4tech-bloody-v7ma-metal-ayak-gaming-mouse--core3-aktif-yazilimi-hediyeli!.html#yorumlar

http://www.n11.com/logitech-gaming-mouse-g400s-910-003426-P17377540?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_210_3071&utm_term=

bu ikisini bildim ben g400s almayı düşünüyodum vatanda 90 lira.

g400s den daha iyi önerisi olan var mı? boyut çok önemli değil çok küçük olmadıkça. daha önce a4tech'in x7 sini kullanıyordum. eski kasalardan. epikti mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evga Torq X5 düşünebilirsin indirime girerse Amazon'da. Ben düşünüyorum almayı.

Mouse pad sorayım. Steelseries QCK kullanıyorum ama sürtünmeden dolayı elimin kumaşa temas eden kısmı aşındı resmen. SS 4HD düşünüyorum ya da aliminyum olanlardan. Sert mouse pad tavsiye edebilecek var mı ( $20 civarında)?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

geçen hafta 4 dolarese aliexpress'den şunu aldım.

raze goliathus gaming mouse pad 300*250*2mm locking edge mouse mat speed version for sc2 wow dota 2 lol cs

elime ulaşınca unboxing videosu çekip sizlere tanıtırım demek isterdim ama kutusuz geliyor. zaten 4 dolar, salatalık çıksa bile üzülmem yani, yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...