Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://i55.tinypic.com/mws2me.jpg /v/ kollektifi 1 aydir filan calisiyor bunun ustunde, komik olan hate tier in tepesindeki MS, EA, Lionhead, bioware, activision blizzard ve capcom un ilk surumden beri sabit kalip degismemesi ve hickimsenin bunu itiraz edememesi adsfsfd bana kalsa ruhunu ms ve kotik e satmis olan bungie yide hate tier e atardim ama hala cok sevenleri "o cocuk kotu dgeil cevresi kotu" diye savunanlari var listede oyun diye grafik satan ve turk mantigiyla ise yaklasan crytek in hate e giripte taleworlds un love a girmesi ise cok manidar ehuehu, taleworlds den cok daha buyuk isler bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 riot niye hate-tier'de yahu, adamlar diğerleri kadar büyük değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fena değil, epic'e nötr verirdim ama ut hatırına ve boşlamış olmaları nedeniyle. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Obsidian ve valve neutral mı? http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_ljvns6mDxn1qiq96ko1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 blizzard/biowhale defense force to the rescue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 valve yi hat faggotry ile cikmak bilmeyen ep3 den dolayi notr e aldilar, ben olsam arada tutardim obsidian ise dungeon siege ile cok pis puan kaybetti, cok kotu sovuyorlar su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 vazgeçtim, olmamış bu liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Abi obsidianın neutralda olduğu bi listeyi kim ciddiye alır ki? Ahahaha gerçekten çok saçma olmuş, gidip biowhore u love kısmına da koyabilirlerdi, /care. Valve neutralda hahahaha http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_lkc2yrcQHY1qcjvc1o1_r2_250.gif Obsidian neutralda PAHAHAHAHAHAHAHAHAHA http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/dragonlaugh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evet valve ve obsidian'a haksızlık etmişler hayli ama actiblob'u hakettiği yere koyması bile yeter 1-2 şeyi görmezden gelmeme heh. http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/202/6/2/left_4_dead__equestria_by_ozone48-d419clk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 - mojang niye hate tier'de onu anlamadım, kötü bişi mi yaptılar? - ea, activision, bioware, ubisoft, lionhead hate tier kısmına katılıyorum. - gearbox ve blizzard hate tier'de olmamış, neutral tier daha iyi olurmuş. - thq, valve, relic, obsidian love tier'de olabilirmiş, son zamanlarda gayet güzel oyunlar yapıyorlar. - wolfire, telltale games love tier olmasına katılıyorum. oraya bi de starbreeze ekleyebiliriz. - vigil games yeni çıktı ama love tier'e ekleyebilirim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: - mojang niye hate tier'de onu anlamadım, kötü bişi mi yaptılar? - thq, valve, relic, obsidian love tier'de olabilirmiş, son zamanlarda gayet güzel oyunlar yapıyorlar. abi oyun yapan adamlar bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ee, oyun yapmıyorlar mı dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 id yi notr e koymk gunah lan id dedigin benim cocuklugum cunku doom 1 2 fean onnarin hatrina supporttur yane quake 2 3 hakinda yorum bile yapmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu arada black isle yi gordukce sinirim bozuluyo sanirim ordaki en iyi oyun sirketi olabilir admalar konsol faq bebeler yuzunden batti resmen herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 /v/ ne kadar kötü bi board ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: ee, oyun yapmıyorlar mı dedim? oyun yapmak= güzel oyun yapan adamlar zaten bunlar diğerleri title satiyor ya da bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 neyi kastettiğini anlamadım ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bone said: - mojang niye hate tier'de onu anlamadım, kötü bişi mi yaptılar? "Adam zengin oldu, paramızın üstünde oturup adam gibi güncelleme yapmıyor." kafasında /v/ Asosyal manchildlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 valla bence gayet hızlı update ediyor oyunu. daha kısa süre önce 1.7 geldi pistonlar ile. 1.8 de gelirse şahane olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 said: Support said: Volition liste legit beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar