Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battleship! (2012)

Norak

Öne çıkan mesajlar

Güzel aksiyon vardı ama IMDB de söyledikleri saçmalıklar, böyle şeylere dikkat edenleri (bu ben değilim misal) rahatsız edecek düzeydeydi.

Şöyle ki

İki güne uzayın bir ucundan gelebilecek teknolojiye sahip uzaylıların kullandığı silahın böyle metal bombalar olması (doğrusu bir tanesinin patlama anını gemi içinden gösteren bir sahne vardı, shockwave gelip, geri çekilip sonra tekrar patlıyordu, altında var güzel bir teknoloji de görüntü çok vasat), gemilerin suda zıplayarak ilerlemesi, müze haline getirilen gemide cephane bulunması (yine bir caveat, aynı durum Battlestar Galactica için de geçerli ama hepimiz yıllarca ayıla bayıla seyrettik), koca savaş gemisine kıç attırtmanın dayanılmaz hafifliği gibi.

Skarsgard abimizin gemi komple bombayla dolunca attığı ben nerde yanlış yaptım bakışı da dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal ağlarda paylaş

filmde tek dünya ordusu propagandası, uzaylı istilası benzetmesi, katı sakallı sürüngen gözlü reptilianlar, insanların son anda kazanacakları zafer havada uçuşuyor. filmin sonundaki ödül töreninde columbia'nın altında duran denizciler capstoneu eksik piramit oluşturuyorlar. siz nereye bakıyorsunuz?!

bitmedi dur saymaya devam edeyim

hopper japon abimize "onları gitmek istemeyecekleri bir yere götürelim" diyerek arkasına gün doğumunu alıp reptilianların gözüne gün ışığını sokuyor. gökkuşağını gözlerine sokuyor yani.

geldikleri gezegene planet g diyorlar

gelen araçlar güneş sistemine girdiğinde üçgenlerle ifade ediliyor

adamlar dalga geçiyor bizle biz de para verip izlemeye gidiyoruz

daha hala atılan mermiye falan bakıyorsunuz

not: modlar isterse bu mesajı knight online bölümüne taşıyabilir. dalga geçin isterseniz.

Sosyal ağlarda paylaş

Sadece aksiyon izlemek isteyene uyan ama konusu olmayan bir film.
Kötülenecek bir tarafı yok. Basit bir masaüstü oyunun yeni sürümünün tanıtım filmi gibi birşeydi işte. Hatta bir noktadan sonra baya baya oyunu filmi yansıtmışlardı ( koordinatlarla hedef tutturma olayı ).

Kısaca zaman geçirmelik bir film. Görselliğe önem vermiyorsanız sinemaya gitmenize gerek yok. Ayrıca bir "Independence Day" konusu da beklemeyin. Denizde gemiler kapışıyor işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ya bu eğlenceliymiş bayağı. uzaylıların teknolojisi filan komedi, bir milyon tane "ya o öyle olur mu" serzenişime rağmen thunderstruck eşliğinde uss missouri şov yetti bana. efektler da iyiydi gayet. transformers'dan filan zaten çok iyi.

böyle ilüzyon gösterisi gibi izleyince, "ya orda ip var kesin" demeyince çok şahane hoplana zıplana seyrediliyor ehu. tam süper popcorn filmi. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...