Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir araba kiralasam kaç paraya patlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaş'tan çıkacağım; Fethiye, Marmaris, Bodrum gideceğim.

Kaç para benzin yakar. Fiat Albea kiralarız muhtemelen, en ucuzu o çünkü rent a car'larda. Albea kaç yakar?

Bir de belki peder araba verirse onunla gideriz, o da Hyundai Accent 98. O kaç yakar gidiş geliş?
Mesaj tarihi:
http://www.fuel-economy.co.uk/mpg.php

buradan mpg(mile per galoon) hesaplayabiliyorsun. mile'i galoon'u falan cevirirsin artik.

hyundai accent var listede ama fiat albea yok. fiat albea ile ayni motora sahip arac da belki asagi yukari bir fikir verir.
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım neden gidip bi rentacar ile konusmuyorsun yahu

git fiyat al adamlardan.gitmene gerke bile yok telefon aç.pazarlık yap bişi yap
Mesaj tarihi:
adamın burdan başka arkadaşı yok
daha bir rentacarcıya gitmemiştir
araba sürerim der ama anca boş futbol sahasında sürmüştür
kaştan antalyaya gitmesi de tatava

böyle mi yapıyoz
Mesaj tarihi:
yav said:

adamın burdan başka arkadaşı yok
daha bir rentacarcıya gitmemiştir
araba sürerim der ama anca boş futbol sahasında sürmüştür
kaştan antalyaya gitmesi de tatava

böyle mi yapıyoz

ahahahuauah
Mesaj tarihi:
throine said:

Leadman said:

Bir de belki peder araba verirse onunla gideriz, o da Hyundai Accent 98. O kaç yakar gidiş geliş?
babana sorsana kaç yakar diye.
Babam pek anlamıyor o işlerden. Anca Kalkan'a gidip geliyor arabayla.

Geçen sene rent a car'da çalışmıştım ama o dönemler hiç araba hevesim yoktu, merak da etmiyordum. Fiyat almak falan sorun değil, bir rent a car zaten eniştem; bir diğer rent a car var web sitesini yapmıştım beleşe :D Arabayı baya ucuza hallederim muhtemelen. Gerçi onlar varken niye ben bu topici açtıysam... Haklısınız.
Mesaj tarihi:
Onu da yapacaktık aslında.

Onun planı hazırdı hep. Cepte 200 lira, bir sırt çantası ve bir de çadır ile sadece otostop ile yardıracağız diye düşünüyoduk ama bayağı bir yorucu ve hırpalayıcı olacağından vazgeçtik.
Mesaj tarihi:
aynen. bi kere acil kiralamak gerekmişti o gün için. adam genciz diye naz etmesi üzerine bi de boş senede imza attırdı arkadaşa. baya tırsmıştık ama bişi olmadı allahtan.
Mesaj tarihi:
Arac kiralama 2-3 gun icin uygun oluyor. Daha fazlasi icin gun basina en az 65 lira veriyorsunuz, dunyanin parasini oduyorsunuz. Benzin parasindan daha fazlaya geliyor aracin kirasi.

Ben sixt'den 2 gun icin kiraladim. Dizel Symbol verdiler, gunlugu 65 lira. Baya bi yol yaptim, donerken depoya 25 litre mazot ilave ettim ve biraktim. 100 lira falan da o tuttu. Totalde 250 liraya falan mal oldu.
Mesaj tarihi:
Marmariste 50 liraya tuplu accent kiraladim gecen yaz, tabi mekan tanidikti 1 gunde 80 liralik gaz harcadik. Araba kiralik olunca bikerler abi deyip el freni falan cekiyosun. Tabi oda bizim apaciligimiz :D
Mesaj tarihi:
ben partner kiralamıştım dizel. antalya-kaş arası gittik geldik, araçta 6 kişi vardı benle birlikte. tabi o aralarda kemer-phaselis-çıralı-olimpos'a falan girdik hep. kalkan'a da gittiydik. 200 liraya fullediydik antalyada. döndüğümüzde bitmek üzereydi işte.
  • Yeni Oluştur...