Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kaş'tan çıkacağım; Fethiye, Marmaris, Bodrum gideceğim. Kaç para benzin yakar. Fiat Albea kiralarız muhtemelen, en ucuzu o çünkü rent a car'larda. Albea kaç yakar? Bir de belki peder araba verirse onunla gideriz, o da Hyundai Accent 98. O kaç yakar gidiş geliş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.fuel-economy.co.uk/mpg.php buradan mpg(mile per galoon) hesaplayabiliyorsun. mile'i galoon'u falan cevirirsin artik. hyundai accent var listede ama fiat albea yok. fiat albea ile ayni motora sahip arac da belki asagi yukari bir fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 albea dizelse 5-6lt arasında yakar. benzinliyse sakin kullanımda 6.5'u geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Leadman said: Bir de belki peder araba verirse onunla gideriz, o da Hyundai Accent 98. O kaç yakar gidiş geliş?babana sorsana kaç yakar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki böyle yazlık yerlerde falan dahi ehliyet süresine bakıyolar mı? ben alalı 2 yıl olmadı hala ya mhmhm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 benim anlamadığım neden gidip bi rentacar ile konusmuyorsun yahu git fiyat al adamlardan.gitmene gerke bile yok telefon aç.pazarlık yap bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 adamın burdan başka arkadaşı yok daha bir rentacarcıya gitmemiştir araba sürerim der ama anca boş futbol sahasında sürmüştür kaştan antalyaya gitmesi de tatava böyle mi yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ı ıh. hepiniz no lifersınız'ı unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yav said: adamın burdan başka arkadaşı yok daha bir rentacarcıya gitmemiştir araba sürerim der ama anca boş futbol sahasında sürmüştür kaştan antalyaya gitmesi de tatava böyle mi yapıyoz ahahahuauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 throine said: Leadman said: Bir de belki peder araba verirse onunla gideriz, o da Hyundai Accent 98. O kaç yakar gidiş geliş?babana sorsana kaç yakar diye.Babam pek anlamıyor o işlerden. Anca Kalkan'a gidip geliyor arabayla. Geçen sene rent a car'da çalışmıştım ama o dönemler hiç araba hevesim yoktu, merak da etmiyordum. Fiyat almak falan sorun değil, bir rent a car zaten eniştem; bir diğer rent a car var web sitesini yapmıştım beleşe :D Arabayı baya ucuza hallederim muhtemelen. Gerçi onlar varken niye ben bu topici açtıysam... Haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kaç yakar sualiyle kaş-bodrum yapılmaz. backpack/çadır kamp ve bisiklet yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Onu da yapacaktık aslında. Onun planı hazırdı hep. Cepte 200 lira, bir sırt çantası ve bir de çadır ile sadece otostop ile yardıracağız diye düşünüyoduk ama bayağı bir yorucu ve hırpalayıcı olacağından vazgeçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yalnız bisiklet olayına dikkat. diğer topicte taze kaza geçirmiş bi arkadaş var, ibret al ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bisikletle çıkılmaz. Sıcakta çok kasar. Yanıyor şu an Kaş. Nerden baksan 45 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bence en dikkat edilmesi gereken konu ara sokakta bir esnaf rentacarcısından araba kiralamamak. Boş senede imza attırıyor şerefsizler. Sixt'ten falan kiralayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aynen. bi kere acil kiralamak gerekmişti o gün için. adam genciz diye naz etmesi üzerine bi de boş senede imza attırdı arkadaşa. baya tırsmıştık ama bişi olmadı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Adamın arabasını içkili bir şekilde kullanıp pert etsen nolacak. o adama da yazık :) Senet o yüzdendir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Arac kiralama 2-3 gun icin uygun oluyor. Daha fazlasi icin gun basina en az 65 lira veriyorsunuz, dunyanin parasini oduyorsunuz. Benzin parasindan daha fazlaya geliyor aracin kirasi. Ben sixt'den 2 gun icin kiraladim. Dizel Symbol verdiler, gunlugu 65 lira. Baya bi yol yaptim, donerken depoya 25 litre mazot ilave ettim ve biraktim. 100 lira falan da o tuttu. Totalde 250 liraya falan mal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 boş senede imza attım 2 hafta önce, atarken salaklıgımı farketmedim. Nese srun çıkmadı bugün gittim adam gibi yerden kiraladım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Marmariste 50 liraya tuplu accent kiraladim gecen yaz, tabi mekan tanidikti 1 gunde 80 liralik gaz harcadik. Araba kiralik olunca bikerler abi deyip el freni falan cekiyosun. Tabi oda bizim apaciligimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Geçen İzmir'de Hertz fiesta'ya 186TL çekti bana? Dedim şaka mısın sen? Dedi abi sezon. Dedim Allah belanızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben partner kiralamıştım dizel. antalya-kaş arası gittik geldik, araçta 6 kişi vardı benle birlikte. tabi o aralarda kemer-phaselis-çıralı-olimpos'a falan girdik hep. kalkan'a da gittiydik. 200 liraya fullediydik antalyada. döndüğümüzde bitmek üzereydi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar