Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 şişkosun diye 2 senede yırtmamak lzm işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Heyet pazartesi'ye kaldı. Sonuçları da bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 goldbären said: merak edenler varsa 110 kiloyum. aralıkta gitmek üzere kilo vermeye kasıyorum. vatani görev hede hödöden ziyade, beş sene 110+ kilo oturmaktansa 5-6 ay ülkenin insanını falan tanırım, varlıklarımın kıymetini bilirim falan. dostlar aerobikte görsün. http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.ponychan.net/chan/collab/src/130723464842.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Of, baya saglam sacmalanmis. Birden kilo alindiginda, kondisyonunuz iyiyse cok fazla koymuyor ama surekli hamal modunda geziyorsunuz ve birakin 5 seneyi, bir kac sene o kiloyla gezmek bile inanilmaz zararlar veriyor vucudunuza. Koca gobegim sagolsun, disk kaymasi ile yasiyorum 1-1,5 senedir ve igrenc birsey. Bogaz+burun delikleri daraldigi ve hareket minimuma indigi icin yaninda gelen solunum sorunlari da cabasi. 6 Ay askerlik olmasa iyi ama olum de degil. Diger yandan 15 ay hayatinin yasanmis kismini alip cope atmak ile ayni sey gibi geliyor bana. O durumda son care kilo almak olabilir ama yine de cooook dikkat etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Daesu said: endokrinde bi cocuk vardı. 1.50 boylarında. 1 haftadır acami birligindeymiş adamı hava degişimi diye yollamışlar 2 hafta gidince aynı boydaysa çürüge ayırıcaklarmış MANTIGI KES kimse buna bişi dememiş bu ne lan ahahahahaaa. okulda son senem,1.76 boy 106 kiloyum. tam sınır mı oluyorum ben şimdi? bu sene kilo vermeye kasıcaktım askerlik ziyan olmasın diye böyle iyiyse kasmıyım. (şaka maka kilo vermek düşünmesi bile yeterince ürkütücü ve zor geliyorken,zorunluluğum yoksa daha bi rahat olurum düşüncesindeyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 unu, tuzu, şekeri kes veriyorsun kilo. geri kalan her bir şey serbest. benim boy 1,79 kilo 90'dı sonra kestim bunun üçünü 80 kiloya düştüm. 75'e kadar gideri var. sabahları tartılınca 79 kilo çıkıyorum bu günlerde. gerçi sonra korkup doğru düzgün yemeye başladım. çok hızlı kilo kaybı oluyor çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 şöyle kağıdı kalemi al eline yaz arkadaşım mantığında öğüt verenlere hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 un tuz şeker bunlarsız hayat çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ekmeksiz bi öğün geçirmem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Unu tuzu ve şekeri kesince tam olarak ne yeniyor? Haşlanmış tavuk, ızgara et ve sebze mi? Her öğün her öğün bayar o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 goldbären said: şöyle kağıdı kalemi al eline yaz arkadaşım mantığında öğüt verenlere hastayım ODUZBİNGADINLANASILBERABEROLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 MelvinUdall said: unu, tuzu, şekeri kes veriyorsun kilo. Şu çok doğru. Ama ben kesemiyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 un tuz şeker kes YAĞ SERBEST GO GO MAYONEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1.85 110 askere gidebiliyor muyum gidemiyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ali tezel forumu değil burası lan açın öğrenin. sen gidiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben pizza söyliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kilo limiti 112 senin için. az söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 askeriyede boyu eksik ölçüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adamınbiri said: 1.85 110 askere gidebiliyor muyum gidemiyor muyum? Çok rahat gidiyorsun ve hatta adam gibi bir komutana düşersen acemilikte, kesin komandosun.En kötü ihtimal jandarmo komando.Ama var ya,1,85 boya 90 kg'ya getirirler seni.Yakışıklı adam olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 122 fena değilmiş be yaparım ben onu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://i39.tinypic.com/qohloi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cetintas said: adamınbiri said: 1.85 110 askere gidebiliyor muyum gidemiyor muyum? Çok rahat gidiyorsun ve hatta adam gibi bir komutana düşersen acemilikte, kesin komandosun.En kötü ihtimal jandarmo komando.Ama var ya,1,85 boya 90 kg'ya getirirler seni.Yakışıklı adam olursun. kendimi hiç komando olabilicek gibi hissetmemiştim şişko hantal olarak hayal etmiştim komutanlara sigara falan alıp götürcektim masa başında soliteri oynıyacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Lan bu Seda Sayan falan hep yalancı yaaa... Emdirip emdirip çıkıyorlar tvna,yok şöyle rejim yaptım,yok böyle diyet yaptım diye sallıyorlar. Hele Sibel Can yok mu?Hangi doktora emdiriyorsa herif sırf Sibel Can'a çalışsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Benden askere gidecek olanlara tavsiye.Eğer komando olmak istemiyorlarsa ya da uzun dönem askerlik yapmak istemiyorlarsa şu Tuzla, Küçükyalı,vs. gibi merkezi garnizonlarda yapılan kısa dönem-uzun dönem tercihini de aynı anda yaptığınız sınavlara girerken disipline uyun.Otur dendiğinde oturun,kalk dendiğinde kalkın."Arkadaşım,sigaranın izmaritini yere atma lütfen"şeklinde sana hitap eden yedek subay öğrenciye,"Sana ne lan,daha asker değilim ben" şeklinde cevap vermeyin. Çünkü bu durumda o uyarıyı yapan 1-2 hafta sonra yedek subay olacak olan asker kişi, doğru komando masasına giderek, oradaki filinta komando üsteğmene, "komutanım, şu grubun sonunda ki esmer, siyah gömlekli genç komando olmak konusunda ısrarcı" şeklinde bir durum bildirimi neticesinde soluğu Eğirdir Dağ Komando Taburu'nda alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar