Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben de yerim 2 piliç ne var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben 3 civciv yerim. nedirki minnacık şey zaten. bu arada forumun tek +50si benim. herşeyi yiyebilme kapasitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nası +50 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 +50 yim bende herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 +50 ve yaşın 25 üstüyse uğraştıracaklarını sanmıyorum. Bir kaç hikaye daha. 23 yaşında başlıyor eleman 190 boy - 144 kg olarak, 3 sene sonra çürük, boksa başlıyor iniyor 90 a. Mutlu şimdi. :) Bir arkadaş daha doktor kontrolünde 175 boyla 130 a çıkıyor 3 sene tutuyor, doktor kontrolünde iniyor, o da muaf. Şimdi o da mutlu. Benim 15 yaş kilom 90 dı bu arada, kaburgalarım sayılıyordu -.- Bünye meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Komando olmak kolay değil dostum.İstesende olamaya bilirsin kilo vs.. dışın bazı özel etmenleri taşıyorsan zayıflatırlar merak etme sen.Sıyrıldım askerden gibisinden geldi topic bana arka planda işlersin askerliği fazla dert etmeyin çok rahat yapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kısa dönemler nereye komando zaten teeeeey. Fit olup (boyun 10 eksiği kilo) ameliyatınız varsa bile unutun o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ya bilmiyorum herhalde kişiyle alakalı biraz,bizim bir arkadaş vardı adamın bildiğin lömbür lömbür göbeği vardı,kollar falan bıngıldıyor.ŞAAAAKK diye aldılar yani askere.Görüntüde çok bi sıkıntınız yoksa alırlar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 patinin haline bak. hem makinaci, hem şişman. abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Beyler korkmayın kaçmaya gerek yok çürük fln ilerde sorun yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 istesem de 120 kiloyu deviremem zaten, 1 sene erteleme sonrasındaki aralık celbi giderim, ev işleri de bitmiş olur. Ha direk ayırırlarsa limit aşımı tahliller yüzünden, kutlamamı da yaparım haha. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 173 110kg almıyolarmı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 üstüne para versen bile almayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bende +17 idim ama yinede almadılar. 5sene gezdik tabi yarıbuçuk askerlikde yaptırıyorlar adama. İşin garibi, son yoklamada yani 5.muayenede rütbeli bir komutanın "askere gitmek istiyor musun" sorusuna ısrarla evet dememe rağmen yinede askere gönderilmedim. Bu da dipnot olsun. Ha bir de şunu hatırlatmak istiyorum, bu 5 seneyi kilolu bir şekilde atlatıp çürük raporu aldıktan sonra zayıflarsanız eğer, askere çağırılma olasılığınız var. Tabi çevrenizden birinin sizi şikayet etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 179/65im biraz daha kilo vereyim sonra win - olmezsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ulan ben de kalp var ben bile gidiyorum seferberlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o değil de ben çok zayıfım lan. askere gidebiliyorum da mesela asteğmen olarak yapamıyorum herhalde. onun olayı nedir? 1.80 boy, 60 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Red said: şişko olarak çürük raporu alacagıma 15 ay askerlik yaparım daha iyi sebebi ise askerlik değil ya.kilosuz ve saglıklı olmak varken 3-5 aylık sıkıntı için öyle gezmek Aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 endokrinde bi cocuk vardı. 1.50 boylarında. 1 haftadır acami birligindeymiş adamı hava degişimi diye yollamışlar 2 hafta gidince aynı boydaysa çürüge ayırıcaklarmış MANTIGI KES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 küheylan said: o değil de ben çok zayıfım lan. askere gidebiliyorum da mesela asteğmen olarak yapamıyorum herhalde. onun olayı nedir? 1.80 boy, 60 kilo. astegmen yapamayip erbas mi yapcan abi astegmen yapmak daha kolay verirler bi askeri subeye 9 5 calisirsin memur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok abi zaten asteğmen yapmak istememe gibi durumum yok ama rütbe için de kilo gerekli falan diye duymuştum. ayrıca öyle bişi olursa da uzun dönem çıkmasın abi 5 ay yapayım işte zayıf zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 astegmen cevremde 4 kisi gitti bu ara, hepsi guneydoguya takim komutani yada komando sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 178e 120kilo valla önümde iki seçenek var ya direkt askere gitmek yada direkt çürük öyle süründürmesinler yıllar yılı hiç istemiyorum. Gerekirse kiloyla oynarım bunlar için ya veririm ya alırım bir an önce bitsin yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 oha. bedellide istanbulluları göndermiyolardır dimi güneydoğuya falan ? olmaz öyle iş ülkeden mi kaçsam ayağımı kafamı kırarım ama gitmem güneydoğuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar