Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişmanlık ve askerlik: Bilgi başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+50 ve yaşın 25 üstüyse uğraştıracaklarını sanmıyorum.

Bir kaç hikaye daha.

23 yaşında başlıyor eleman 190 boy - 144 kg olarak, 3 sene sonra çürük, boksa başlıyor iniyor 90 a. Mutlu şimdi. :)

Bir arkadaş daha doktor kontrolünde 175 boyla 130 a çıkıyor 3 sene tutuyor, doktor kontrolünde iniyor, o da muaf. Şimdi o da mutlu.

Benim 15 yaş kilom 90 dı bu arada, kaburgalarım sayılıyordu -.- Bünye meselesi.
Mesaj tarihi:
Komando olmak kolay değil dostum.İstesende olamaya bilirsin kilo vs.. dışın bazı özel etmenleri taşıyorsan zayıflatırlar merak etme sen.Sıyrıldım askerden gibisinden geldi topic bana arka planda işlersin askerliği fazla dert etmeyin çok rahat yapanlar var.
Mesaj tarihi:
Ya bilmiyorum herhalde kişiyle alakalı biraz,bizim bir arkadaş vardı adamın bildiğin lömbür lömbür göbeği vardı,kollar falan bıngıldıyor.ŞAAAAKK diye aldılar yani askere.Görüntüde çok bi sıkıntınız yoksa alırlar arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
istesem de 120 kiloyu deviremem zaten, 1 sene erteleme sonrasındaki aralık celbi giderim, ev işleri de bitmiş olur. Ha direk ayırırlarsa limit aşımı tahliller yüzünden, kutlamamı da yaparım haha. xD
Mesaj tarihi:
bende +17 idim ama yinede almadılar. 5sene gezdik tabi yarıbuçuk askerlikde yaptırıyorlar adama.

İşin garibi, son yoklamada yani 5.muayenede rütbeli bir komutanın "askere gitmek istiyor musun" sorusuna ısrarla evet dememe rağmen yinede askere gönderilmedim. Bu da dipnot olsun.

Ha bir de şunu hatırlatmak istiyorum, bu 5 seneyi kilolu bir şekilde atlatıp çürük raporu aldıktan sonra zayıflarsanız eğer, askere çağırılma olasılığınız var. Tabi çevrenizden birinin sizi şikayet etmesi lazım.
Mesaj tarihi:
Red said:

şişko olarak çürük raporu alacagıma 15 ay askerlik yaparım daha iyi

sebebi ise askerlik değil ya.kilosuz ve saglıklı olmak varken 3-5 aylık sıkıntı için öyle gezmek

Aynen katılıyorum.
Mesaj tarihi:
endokrinde bi cocuk vardı. 1.50 boylarında. 1 haftadır acami birligindeymiş
adamı hava degişimi diye yollamışlar 2 hafta
gidince aynı boydaysa çürüge ayırıcaklarmış

MANTIGI KES
Mesaj tarihi:
küheylan said:

o değil de ben çok zayıfım lan. askere gidebiliyorum da mesela asteğmen olarak yapamıyorum herhalde. onun olayı nedir?

1.80 boy, 60 kilo.

astegmen yapamayip erbas mi yapcan abi
astegmen yapmak daha kolay
verirler bi askeri subeye
9 5 calisirsin memur
Mesaj tarihi:
yok abi zaten asteğmen yapmak istememe gibi durumum yok ama rütbe için de kilo gerekli falan diye duymuştum.

ayrıca öyle bişi olursa da uzun dönem çıkmasın abi 5 ay yapayım işte zayıf zayıf.
Mesaj tarihi:
178e 120kilo valla önümde iki seçenek var ya direkt askere gitmek yada direkt çürük öyle süründürmesinler yıllar yılı hiç istemiyorum.
Gerekirse kiloyla oynarım bunlar için ya veririm ya alırım bir an önce bitsin yeterki.
  • Yeni Oluştur...