Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 176 95 kiloyum ama nolursa olsun giderim askere. Hani kaslı bir 95 kiloda degilim bildigin şişmanım fakat 25-30 gibi hayatı kurduktan sonra gitmesi çok daha vahim o yüzden gidip bitirmek zorundayım. Şöyle sonsuza kadar gelme sen askere falan tarzında bişi olsa onu seçebilirim belki ama +30 olunca en fazla 5 sene sonra bir daha gel bir daha tartalım seni dicekler en fazla o kadar .
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 eger normal kilon oysa gitmemek olurda sirf onun icin kilo almak sacma sapan bisi ya
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bence alsınlar askere,koysunlar bi köşeye otursun yada başka bişi.bana mı sordu yerken okadar. okudum askere gitmicem,çok yedim gitmicem,kıçım ağrıyor gitmicem. oh ne ala
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 boyunuzun son 2 rakamını alıyosunuz. (1,75 ise 75) kilonuz: +30 ise: (105 ise) sınırdasınız demektir. 1 kilo dahi vermiş gözükürseniz direk alırlar sizi. maksimum 5 yıla kadar sevk verirler her sene tekrar gel diye. bu kilo sonucunda çürük alırsanız seferberlik zamanında çağrılırsınız. +40 ise: (115den fazlaysa) +30 ile aynı işlemler uygulanır. tek farkı çürük alırsanız seferberlik zamanında çağırmazlar sizi. +50: bu artık son aşamadır. burada sevk filan olmazsınız anında ömür boyu çürüğü verirler seferberlik filan hiç birşeyde çağırmazlar bi daha sizi.
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu kadar kilo da adamlar doğuda çarpışmaya girseler ne yapacaklar ki. dağlarda keçi gibi profesyonel asker şart
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Son 2 rakamı diye bir şey yok, tablosu var onun, askeri hastaneyi ananeler yönetmiyor. Beni 1.77 veya 1.78 ölçtüler, normallik sınırım 102 idi mesela. Normali biraz geçeni gitmek istiyorsa alıyorlar, istemiyorsa bir sene erteliyorlar, 5 sene üstüste adamlara görünmeye kadar yolu var. Alt tarafı 5-6 ay vatani hizmetten yırtmak için 5 sene hayvanlar gibi gezmek de akıl karı değil açıkçası, cidden anlamıyorum gerçekten sağlık sorunu derecesinde şişman olanlar dışında bu yoldan çürüğe kasanları.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Oce4n said: boyunuzun son 2 rakamını alıyosunuz. (1,75 ise 75) kilonuz: +30 ise: (105 ise) sınırdasınız demektir. 1 kilo dahi vermiş gözükürseniz direk alırlar sizi. maksimum 5 yıla kadar sevk verirler her sene tekrar gel diye. bu kilo sonucunda çürük alırsanız seferberlik zamanında çağrılırsınız. +40 ise: (115den fazlaysa) +30 ile aynı işlemler uygulanır. tek farkı çürük alırsanız seferberlik zamanında çağırmazlar sizi. +50: bu artık son aşamadır. burada sevk filan olmazsınız anında ömür boyu çürüğü verirler seferberlik filan hiç birşeyde çağırmazlar bi daha sizi. curuk almak seferberlikte cagrilmamak demek deil iki tip curuk var askerlige elverisli degildir savas ve barista askerlige elverisli deildir ilkinde savas cikarsa gidiyosun ayne
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 saturn said: bu kadar kilo da adamlar doğuda çarpışmaya girseler ne yapacaklar ki. dağlarda keçi gibi profesyonel asker şart Herkesi dağa yollamıyorlar zaten, şişmana da iş var.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BonePART said: Oce4n said: boyunuzun son 2 rakamını alıyosunuz. (1,75 ise 75) kilonuz: +30 ise: (105 ise) sınırdasınız demektir. 1 kilo dahi vermiş gözükürseniz direk alırlar sizi. maksimum 5 yıla kadar sevk verirler her sene tekrar gel diye. bu kilo sonucunda çürük alırsanız seferberlik zamanında çağrılırsınız. +40 ise: (115den fazlaysa) +30 ile aynı işlemler uygulanır. tek farkı çürük alırsanız seferberlik zamanında çağırmazlar sizi. +50: bu artık son aşamadır. burada sevk filan olmazsınız anında ömür boyu çürüğü verirler seferberlik filan hiç birşeyde çağırmazlar bi daha sizi. curuk almak seferberlikte cagrilmamak demek deil iki tip curuk var askerlige elverisli degildir savas ve barista askerlige elverisli deildir ilkinde savas cikarsa gidiyosun ayne o ne abi yoklukta gideri var gibi
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ömür boyu çürük içinde 125 kilo olmam gerekiyormuş o kadarı da fazla :D Peki şimdi 1.76 adam 95 kilo gitse 'beni alın askere' dese illa şimdi git seneye gel mi diyorlar yoksa alıyorlar mı? Ben uzatmak ıstemıyorum bitsin aradan çıksın istiyorum direk olmadı askerde hava degişimi falan tamam ama askere gitmemek hayatımı ertelemek gibi geliyor daha evlenicez iş bulucaz falan askerlık hep bir engel bunlara gibi geliyor bana.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki ne kadar ısıka olmaız gerekiyor? şişmanlayamıyorum bari sısklaığa oynayayım ahaha
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben gidebiliyor muyum yani +20 ile?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 e ben kafadan gitmiyoum demek ki 1.80 boy 58 kiloyum.. yok lan sınırdayım diye laıtrlar herhal ben bi 50 y düşeyim en mısa sürede
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 +20 de alıyorlar. Kan tahlil değerlerinizi de iyi incelemeyi unutmayın muayene işlemlerinde.
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şişmanlık kötü bi hastalık bence. Yani yaş ilerledikçe bir de kurtulması zor oluyor. Bence her daim fit olmalı insan
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.bighistory.net/wp-content/uploads/2009/12/Pringles.jpg
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o sıskalık olayı yaş,arkadaşımdan biliyorum adamın boy 198 falandı kilo 55-60 arası birşeydi adam itiraz etti ona rağmen aldılar sadfgde
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1.85 112 yım. kesin alırlar lan beni. 116 olmusken yardırıyım 130 a deneyım şansımı deneyim dedimde, löp löp yağlı olmana bakıyorlar sanırım, diğer türlü sadece tartıda kilo çıkmasıyla vermezler.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 biraz atletik yapılıysanız kilodan yırtma olayı yalan abi direk. iyice böyle tombalak olmanız lazım o iş için.
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 5 yıl çürük için şişman kalmak mı yoksa 5 ay askerlik mi ? 5 ay askerlik daha mantıklı bence , 1-2 kilo bile yaşantıda büyük farklılıklar yaratır iken 30 - 50 kilo fazladan olması o yavaşlıkla zaten insandan 2 - 3 yılını çalacak. Tanıdığım fazla kilolu insanlar var , 500 metre yürüyor soluklanma molası veriyor , yada evden hiç çıkmıyor.
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Rewendor said: adamın tüm mesajında en çok takıldığım nokta bir oturuşta 2 piliç yemesi oldu. vay anasını O gün kahvaltıyı 2 piliçle yapmıştım ve günü kapamıştım. Ondandır o, normalde 1 yetiyor (^_^)
Öne çıkan mesajlar