Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişmanlık ve askerlik: Bilgi başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
176 95 kiloyum ama nolursa olsun giderim askere. Hani kaslı bir 95 kiloda degilim bildigin şişmanım fakat 25-30 gibi hayatı kurduktan sonra gitmesi çok daha vahim o yüzden gidip bitirmek zorundayım.

Şöyle sonsuza kadar gelme sen askere falan tarzında bişi olsa onu seçebilirim belki ama +30 olunca en fazla 5 sene sonra bir daha gel bir daha tartalım seni dicekler en fazla o kadar .
Mesaj tarihi:
boyunuzun son 2 rakamını alıyosunuz. (1,75 ise 75)
kilonuz:
+30 ise: (105 ise) sınırdasınız demektir. 1 kilo dahi vermiş gözükürseniz direk alırlar sizi. maksimum 5 yıla kadar sevk verirler her sene tekrar gel diye. bu kilo sonucunda çürük alırsanız seferberlik zamanında çağrılırsınız.
+40 ise: (115den fazlaysa) +30 ile aynı işlemler uygulanır. tek farkı çürük alırsanız seferberlik zamanında çağırmazlar sizi.
+50: bu artık son aşamadır. burada sevk filan olmazsınız anında ömür boyu çürüğü verirler seferberlik filan hiç birşeyde çağırmazlar bi daha sizi.
Mesaj tarihi:
Son 2 rakamı diye bir şey yok, tablosu var onun, askeri hastaneyi ananeler yönetmiyor. Beni 1.77 veya 1.78 ölçtüler, normallik sınırım 102 idi mesela.

Normali biraz geçeni gitmek istiyorsa alıyorlar, istemiyorsa bir sene erteliyorlar, 5 sene üstüste adamlara görünmeye kadar yolu var. Alt tarafı 5-6 ay vatani hizmetten yırtmak için 5 sene hayvanlar gibi gezmek de akıl karı değil açıkçası, cidden anlamıyorum gerçekten sağlık sorunu derecesinde şişman olanlar dışında bu yoldan çürüğe kasanları.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

kilonuz:
+30 ise: (105 ise) sınırdasınız demektir. 1 kilo dahi vermiş gözükürseniz direk alırlar sizi. maksimum 5 yıla kadar sevk verirler her sene tekrar gel diye. bu kilo sonucunda çürük alırsanız seferberlik zamanında çağrılırsınız.
+40 ise: (115den fazlaysa) +30 ile aynı işlemler uygulanır. tek farkı çürük alırsanız seferberlik zamanında çağırmazlar sizi.
+50: bu artık son aşamadır. burada sevk filan olmazsınız anında ömür boyu çürüğü verirler seferberlik filan hiç birşeyde çağırmazlar bi daha sizi.

curuk almak seferberlikte cagrilmamak demek deil
iki tip curuk var
askerlige elverisli degildir
savas ve barista askerlige elverisli deildir
ilkinde savas cikarsa gidiyosun ayne
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Oce4n said:

kilonuz:

curuk almak seferberlikte cagrilmamak demek deil
iki tip curuk var
askerlige elverisli degildir
savas ve barista askerlige elverisli deildir
ilkinde savas cikarsa gidiyosun ayne

o ne abi yoklukta gideri var gibi
Mesaj tarihi:
Ömür boyu çürük içinde 125 kilo olmam gerekiyormuş o kadarı da fazla :D Peki şimdi 1.76 adam 95 kilo gitse 'beni alın askere' dese illa şimdi git seneye gel mi diyorlar yoksa alıyorlar mı?

Ben uzatmak ıstemıyorum bitsin aradan çıksın istiyorum direk olmadı askerde hava degişimi falan tamam ama askere gitmemek hayatımı ertelemek gibi geliyor daha evlenicez iş bulucaz falan askerlık hep bir engel bunlara gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
5 yıl çürük için şişman kalmak mı yoksa 5 ay askerlik mi ? 5 ay askerlik daha mantıklı bence , 1-2 kilo bile yaşantıda büyük farklılıklar yaratır iken 30 - 50 kilo fazladan olması o yavaşlıkla zaten insandan 2 - 3 yılını çalacak. Tanıdığım fazla kilolu insanlar var , 500 metre yürüyor soluklanma molası veriyor , yada evden hiç çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

adamın tüm mesajında en çok takıldığım nokta bir oturuşta 2 piliç yemesi oldu.

vay anasını

O gün kahvaltıyı 2 piliçle yapmıştım ve günü kapamıştım. Ondandır o, normalde 1 yetiyor (^_^)
  • Yeni Oluştur...