Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi sürekli oluşuyorsa veriliyormuş arkadaş 2 ay önce ameliyat oldu tekrardan oluşmaya başlamış hatta hayvan gibi olmuş dedi = kolonoskopi sonuçlarıyla falan muaf oldu askeriye biraz hassas sindirim ve boşaltım konusunda sanırım. mide bağırsak göt geçtimi topicte tamam muaf olsun diyorlarki çocukla falan halısaha yapıyoruz hayvan gibi koşuyor sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yeni bir yasa tasarısında artık hava değişimi askerden düşmeyecek diyorlardı. doğru mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Aluriel said: onun olayı farklı biraz. gidip orda ameliyat oluyorsun sonra hava değişimi vs yatıyorsun Hahaha aynı şeyi düşünmüştüm askerdeyken ,bir arkadaş benden önce davranıp doktora gitti doktor ceviz kadar olmadan gelme demiş parmağı yediği ile kaldı 3 gün sünnet çoöukları gibi gezdi:D Doktor parmağı biraz sert sokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 CthuLhu said: Mino said: Bu hafta ya da gelecek hafta yine kontrole gideceğim, neticeleri yine bildiririm. (:D Rahatsız etmiyorlar bir daha, rapor kesinleşince. yaptılar mı kontrolünü? benimkini yapmadılar. raporların geçerliliği 31 aralık olarak değişti. ocak 1 ile şubat 20 arasında yaptıracaksın işlemleri diyip geri yolladılar. Daha gidemedim hala, bayramdan sonraya kaldı zaten. Haydarpaşa GATA'ya mı gitmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Geçen sene gittim gataya da bu sene direk şubeden eve yolladılar ışte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 O zaman benimki de öyle olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 183 boy 130 kilo ne olur? Kışla yolu gözükür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sevk verirler seneye gel derler heralde. 133+ olursan direk almıyorlar ama, go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Salih abi gibi damacanayi dayayayim kafaya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 70 kilo alırsam askerlikten yırtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kaç gün sürüyor tüm işlem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 169 boy, 98 kilo /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kilo ver çok sağlıksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Spark senin askerlikten şişmanlıkla yırtmak için kaç kilo olman lazım? Tam sayıları kullanarak hesaplayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 200 falan herhalde lol 0.2 ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 349'a kimler gidiyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 160 felan galiba hesaplamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bu kilo işleri hep +30 +50 falan diye geçiyor da bir tablosu var sanırım düz hesaptan ziyade, mantıksız zaten diğer türlü, sonuçta yüzdeye bağlı bir şey bir nevi. Benim 1.78 boyla askerlik şubesinde uygunluk alma sınırım 102 kiloydu mesela, ötesinde hastaneye sevk etmem lazım demişti doktor bir tabloya bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 zaten ölçtükleri tartı fln +-10kg ölçüyor. o kadar hassas! yani öle cetvelden bakıp aha 1 kilo ile yırttım fln diyemezsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 zayıf ve cix rpsi yapıp bu konuda takılan gizli şişmanlar 1-aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Benimde gözlerin derecesi uçuk 2 si 16 17 falan var mı bir kriter falan gözlerle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Camların soda şişesinin dibinden kalınsa almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 soda şişesine oturursan ve belgelersen de almıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ikisinin toplamı 13'ten çok olursa almıyorlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar