Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konya'da okuduğumdan bir ara denk gelmiştim bu gösteri uçuşu yapan pilotlara. Bir tanesi uçakla yaptığı manevraları arabası ile yapmaya kalkmış takla atmış. Enteresan tipler havacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 uçak sürcez lan hava tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Denizci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 denizci, boyle gemiyle giderken komtanım ben bi boy verip geleyim demenin keyfi paha bicilemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Biz komando muyuz ki her dağda izimiz olsun? Denizci miyiz ki her sahilde kızımız olsun? havacı mıyız ki havamız olsun, Biz karacıyız oğlum,bırakta kafamız güzel olsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BloodyBeast said: tek karacı diyen benim sanırım. fazla fps yok ben de karacı tank ve helikopter kullanabiliyorsun daha ne olsun... http://i.imgur.com/3OFrF.jpg http://i.imgur.com/8holB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kara havacı olman lazım helikopter için reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Heh bi kere boluk komutanına sormuştum, neden karacı die adam bana; Çünkü sadece Karakuvvetleri komutanı genelkurmay başkanı olabiliyor demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 havacı.uçamasam dahi füze savunmada filan böyle dağların içinde gizli üslerde misss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 denizci. gez dur gemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 denizci. her limanda sevgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 havacilik en beles diyo havacilik yapan herkes en cile karacilik deil mi lan bu arada denizcilik bildigin chick magnet abi beyazlari cektin mi hele bide yedek subaysan direk hava nemleniyo hatunnardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 denizci olup, (jetler hariç) hava araçlarınıda kullanma gibi bir durumunuzda var. askerdeyken komutlanlara sormuştum. hangisi iyidir diye. hepsinin söylediği, en leşinin karacılık olduğuydu. Şayet karacı olursanda "topçu" ol derler. en çok imkan onlardaymış. ...ve diğerlerine göre daha bir havalı olduklarını düşünüyorlar. Ayrıca bordo bereliler de topçu okulundan çıkarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 havacı isterim.lisede almamışlardı boy uzun diye.190dı max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ali kaptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hee er değilmiş, meslek seçiceksem askerlik son meslek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi niye asker oluyoruz, asker olmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya havacisi karacisi mi kaldi adamlar bir dügmeye basarak sehirleri yokediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 uçak sürmek heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Jandarma unutulmuş, iyidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tabii ki karacı. Hiç düşünmüyorsun, sadece yapıyorsun. Muhtemelen binbaşı olduğun zaman işlevsizlikten beyin kalmaz. Mutlu hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bone said: tank ve helikopter kullanabiliyorsun daha ne olsun... http://i.imgur.com/3OFrF.jpg tankçı olan bi ark vardı, kaç ay tank eğitimi aldık, eğitim sonunda komutandan rica etmeseydik hiç tanka binmeden eğitimi tamamlayacaktık olm demişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kısa dönemdir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar