Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gecmis olsun umarim en kisa surede iyilesirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 off çok geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 geçmiş olsun, umarım yakın zamanda iyileşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sağolun. vaperon baya bilgi verdi ameliyat hakkında. ameliyattan sonra toparlamak uzun sürmüyomuş yeni yöntemler sayesinde. yarın olsa da ne olacağı kesinleşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dizlik dirseklik kask var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sağol. kask vardı. kafamı bi yere vurmadım zaten yerde sürüklendim baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Geçmiş ola, olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 acaba dizlik dirseklik olsa damage ne olurdu yahu? allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Dizlik olsa muhtemelen dizi daha az zarar görürdü (yırtıkları falan engellerdi işte) ama kırık kemik üzerinde falansa korumanın pek bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 downhill yapanlar dışında dizlik kullanan kimse görmedim. zaten çok ta gerek yok. 30km uyarısı varmış virajdan önce ama görebilene helal. ben 30-40 arası gidiyordum galiba. bisiklet araba gibi kolay durmuyo zaten. o yüzden bu kadar ciddi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 of, gerildim bi bisikletçi olarak kazanı okuyunca. Çok büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben düz yolda ayağımda babetler varken sakin sakin yürüyor vaziyette ayağımı kırmışken siz yine o hızla ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SekerPembe said: Ben düz yolda ayağımda babetler varken sakin sakin yürüyor vaziyette ayağımı kırmışken siz yine o hızla ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun... plaket vermek lazım size :D kontrole gittim, iyileşmenin hızlı olduğunu söyledi doktor. c.tesi ameliyat olacağım eğer sağlık güvencem onaylarsa.onaylamazsa özelde olmayacaz ama onaylarlar herhalde.yarın sorup sevk alıcaz. tam iyileşme 2 ay sürecek gibiymiş. ameliyatta dizi görmeden kesin bişe diyemeyiz dedi. evde patlarım 2 ay ama umarım kısa süre sonra işe gidip gelebilirim bi şekilde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 less fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Meh kötü kaza olmuş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Abi bisiklet sürüyorsan düşmesinide bileceksin öyle nası bir dengesiz düşüştür yahu... okadar hasar nası oluşur... pff geçmiş olsun hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bisiklet beklemediğin anda kayarsa düşersin. hızlıydım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gecmis olsun çok. ben de benzer bir şey yaşamıştım. aha; http://i52.tinypic.com/1zeyrh2.jpg 2 ay böyle gezdim, sol tarafım komple iptaldi, solak olduğum için sola yatmıştım haliyle :) kırık-çıkık-yanık hepsi vardı, all inclusive. şaka maka 4 sene geçti, hala unutmadım çektiğim çileyi. boşver, kırık çıkık zamanla iyileşiyor, allah başka dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kötü olmuş ya :( çözümü olmayan birşey değil allahtan. böyle şeyler biraz tırsaklığın yanında tecrübe de katıyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sipeyskeyk said: gecmis olsun çok. ben de benzer bir şey yaşamıştım. aha; http://i52.tinypic.com/1zeyrh2.jpg 2 ay böyle gezdim, sol tarafım komple iptaldi, solak olduğum için sola yatmıştım haliyle :) kırık-çıkık-yanık hepsi vardı, all inclusive. şaka maka 4 sene geçti, hala unutmadım çektiğim çileyi. boşver, kırık çıkık zamanla iyileşiyor, allah başka dert vermesin. aaa nerdeyse ben lan. ahaha. ya menisküs sıkıntı beyler. belki alacaklar menisküsü.. bağları yapıyolar eyvaallah ta... bi de kıkırdak dokuda zedelenme olmuş, o ciddi.iyileşme süresini uzatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ren said: kötü olmuş ya :( çözümü olmayan birşey değil allahtan. böyle şeyler biraz tırsaklığın yanında tecrübe de katıyor adama. evet bilmediğin yolda hız yapmayacaksın, virajlara dikkatli gireceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kikirdak en zor iyilesen yerlerden. Ben 2,5 sene falan kosar adim bile yuruyemedim. Ilac takviyesi olmasina ragmen bu kadar uzun surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yok ya o kadar değil. 2 ay dedi bana da ameliyat sonrassı görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar