Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

tevez karaktersiz abi. manu'dan da bu yüzden gönderildi, city'den de bu yüzden gönderilecek. gitsin arjantin'de top oynasın. ne demek oyuna girmem abi. oha artık
nasıl şımartmışlarsa
evlerindeki ilk maçta taraftar tepki koyarsa anlar anyayı konyayı

alex ferguson herşeye rağmen onun kalmasını istemiş en sonlara doğru, o da 28'ine doğru futbolu bırakmayı düşünüyorum diyince sir vazgeçmiş, nereye gidiyorsan git çekmiş ASASDAS

adam cidden sorunlu, kasten yaptığını düşünüyorum. Herif 1.5 senedir sürekli gitmek istiyor ve ona göre kasıyor, baktı Mancini sinirli hemen trolleyeyim dedi.

Başarılı troll abi, gider şimdi ülkesinde rahat rahat oynar asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Beni Mancini zorla tuttu, transferime izin vermedi demişti sezon başında. Sanki alacak takım buldu da.

Ligde gol kralı adam, haliyle deli para istedi City, bi takım verdi o da son anda vazgeçti. Inter alacaktı bi ara o da gitti Forlan'ı tercih etti (ki en iyisini yaptı)

Yok arkadaş Arjantinlilerin nazı çekilmez
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Beni Mancini zorla tuttu, transferime izin vermedi demişti sezon başında. Sanki alacak takım buldu da.

Ligde gol kralı adam, haliyle deli para istedi City, bi takım verdi o da son anda vazgeçti. Inter alacaktı bi ara o da gitti Forlan'ı tercih etti (ki en iyisini yaptı)

Yok arkadaş Arjantinlilerin nazı çekilmez

burada city suçlu abi,

adam sorunlu ve oynamak istemiyor. Sen gidip zorla bu adamı takımda tutarsan eninde sonunda böyle olacak. Üstüne üstlük adam 1-2 aydır gitmek istemiyor, 1.5 yıldır sürekli ayrılmak istiyor.

Zorla tutarsan adamı takımda böyle olur, Tevez'in yaptığını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama burada Tevez'den çok City'nin suçu var
Sosyal ağlarda paylaş

Tevez: Oynamaya hazırdım. Ayrıntılarına girmek için zamanın doğru olmadığı bazı olaylar yaşandı. Oyuna sonradan girmeyi asla reddetmedim.

Burada bulunduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Münih'deki yanlış anlaşılmadan dolayı tüm City taraftarlarından özür dilemek isterim. Zihin olarak maça girmeye hazır değildim. Bu fikri Mancini'ye de ilettim. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağıma Mancini karar verir.
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyuncu antrenor egosu herhalde dünyada en çok arzu ettiğim şeydir ya, böyle devlet başkanından çok olmak isterim ki hele forvetse,

düşünsene eşofman takımı ile oturuyorsun kenarda maçı izliyorsun, kontrol ediyorsun. Forvetler gol atamıyor, beceremiyor falan,

indir eşofman altını, çıkar üstünü gir oyuna halı sahadaymışsın gibi... o an antrenörün totosu uzaya kadar kalkıyordur kesin var ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...