DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 öyle gibi yazmışım harbi dfsf bizden uzak derken avrupa futbolundan silinsin haberlerini görmeyeceğimiz bir yere gitsin manasında katar bile olur farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 adam 5 senedir falan ingilterede ama hala daha ortaokul seviyesinde ingilizcesi. 20 senedir almanyada olup hala daha anca market alışverişi yapabilecek kadar almancası olan halamı hatırlatıyor bana. ispanya açar onu. gitsin işte reale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BiTcH_oFBaT said: tevez karaktersiz abi. manu'dan da bu yüzden gönderildi, city'den de bu yüzden gönderilecek. gitsin arjantin'de top oynasın. ne demek oyuna girmem abi. oha artık nasıl şımartmışlarsa evlerindeki ilk maçta taraftar tepki koyarsa anlar anyayı konyayı alex ferguson herşeye rağmen onun kalmasını istemiş en sonlara doğru, o da 28'ine doğru futbolu bırakmayı düşünüyorum diyince sir vazgeçmiş, nereye gidiyorsan git çekmiş ASASDAS adam cidden sorunlu, kasten yaptığını düşünüyorum. Herif 1.5 senedir sürekli gitmek istiyor ve ona göre kasıyor, baktı Mancini sinirli hemen trolleyeyim dedi. Başarılı troll abi, gider şimdi ülkesinde rahat rahat oynar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Beni Mancini zorla tuttu, transferime izin vermedi demişti sezon başında. Sanki alacak takım buldu da. Ligde gol kralı adam, haliyle deli para istedi City, bi takım verdi o da son anda vazgeçti. Inter alacaktı bi ara o da gitti Forlan'ı tercih etti (ki en iyisini yaptı) Yok arkadaş Arjantinlilerin nazı çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 manu : basel maci bizim 3:3 luk maci hatirlatmistir red devils'e. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Genwa said: Beni Mancini zorla tuttu, transferime izin vermedi demişti sezon başında. Sanki alacak takım buldu da. Ligde gol kralı adam, haliyle deli para istedi City, bi takım verdi o da son anda vazgeçti. Inter alacaktı bi ara o da gitti Forlan'ı tercih etti (ki en iyisini yaptı) Yok arkadaş Arjantinlilerin nazı çekilmez burada city suçlu abi, adam sorunlu ve oynamak istemiyor. Sen gidip zorla bu adamı takımda tutarsan eninde sonunda böyle olacak. Üstüne üstlük adam 1-2 aydır gitmek istemiyor, 1.5 yıldır sürekli ayrılmak istiyor. Zorla tutarsan adamı takımda böyle olur, Tevez'in yaptığını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama burada Tevez'den çok City'nin suçu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 37 sene, 5 ayri kulup, toplamda 2057 macta Teknik Direktor Alex Ferguson 2-0 onde oldugu hicbir maci kaybetmemis. Efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Tevez: Oynamaya hazırdım. Ayrıntılarına girmek için zamanın doğru olmadığı bazı olaylar yaşandı. Oyuna sonradan girmeyi asla reddetmedim. Burada bulunduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Münih'deki yanlış anlaşılmadan dolayı tüm City taraftarlarından özür dilemek isterim. Zihin olarak maça girmeye hazır değildim. Bu fikri Mancini'ye de ilettim. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağıma Mancini karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 alexander frei'ın gol sevinci ne öyle lan nazi gibi. güzel ama adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 evet, herif 2 golde de aynı şeyi yaptı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 DarKRideR said: 37 sene, 5 ayri kulup, toplamda 2057 macta Teknik Direktor Alex Ferguson 2-0 onde oldugu hicbir maci kaybetmemis. Efsane.japonbayragi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 En çok yaklaşan biz ve Basel olmuşuz desene:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bu arada Valencia - Chelsea maçı inanılmaz bi maç oluyo. Şu tempoya izim türk takımları 5dk dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 andre santos yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 güzel geldi soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 halilin aciklamasini izledim simdi adam direk macta yoruldum ondan ciktim dedi niyeyse cok samimi geldi hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tam avrupa değil aslında da http://www.brezil.net/ brezilya - arjantin maçı asasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Rusya'nın Anzhi takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos, Gadji Gadjiev ile yollarını ayıran takımında oyuncu antrenör oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yakışır keltoşuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şu oyuncu antrenor egosu herhalde dünyada en çok arzu ettiğim şeydir ya, böyle devlet başkanından çok olmak isterim ki hele forvetse, düşünsene eşofman takımı ile oturuyorsun kenarda maçı izliyorsun, kontrol ediyorsun. Forvetler gol atamıyor, beceremiyor falan, indir eşofman altını, çıkar üstünü gir oyuna halı sahadaymışsın gibi... o an antrenörün totosu uzaya kadar kalkıyordur kesin var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aynı şekilde yusuf şimşek 2 maçtır gol atıyormuş kendini oyuna alarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aykut Kocaman İstanbulspor'un başındayken yapardı bunu. Adam 75'e 80'e kadar bekler sonunda, "çekilin lan bi işi beceremediniz" der, soyunup girerdi oyuna eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yasak bilocan yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pardon beyler editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar