Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Eve şöyle en güçlüsünden (tek takışta 2-3 yakın odada işlev görecek) bir klima taktıracağız. Yazlıkta arçelik'in Plazma diye geçen bi modeli var, görüyor bu bahsettiğim işlevi ama yokmuş sanırım onlardan. Bir de mitsubishi gibi diğer klima markaları da mevcut sonuçta normal beyaz eşya gibi arçelik'e siemens'e koşmaya gerek yok gibi. Varsa buralarda bilgili arkadaşlar Marka/Model olarak bir öneri yapsınlar mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 en yeni modelleri bilmiyorum ama marka olarak toshiba öneririm, evladiyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 şimdiki aklım olsa şöyle bi klime arardım; böyle uyurken öyle bi ayarlıcam ki 8 saat boyunca 10 dk çalışçak 35 dk kapalı durcak 10 saat boyunca. tek tuşla bu patterni istediğim zaman başlatabilcem mesela bu tarz programlar yapabilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 şöyle bir şey iyi olabilir, http://www.domino.com.tr/productdetails.php?ID=2979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Dün bunu aldım, daha takmadılar ama zannetmiyorum ki memnun kalmayayım. Almadan önce, taktıracağınız odanın alanını ölçün öyle gidin ya da adamlar keşfe gelsin, ona göre BTU önersinler. http://www.klimaplus.com.tr/Urunler/Ev-Ofis-Klimalari/Split-Klimalar/MSZ-GE-Deluxe-Power-Inverter-Duvar-Tipi-Split-Klim.aspx not: bizim salonda çok cam olduğu için ve kapı olmadığı için, 30m2`ye için 14k BTU aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Modelini bilemem ama Mitsubishi kim taktıysa öve öve bitiremiyordu bizim çevrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sercan kaça aldın onu? fiyat göremedim o yolladığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Birde tüm markalarda muadil vardır herhalde, inverter alın abi. Aleti kapatmıyorsun, ilk 30 dk. de oda istenilen rejime gelince alet kendini rölantiye alıp sıcaklığı sabit tutuyor, sonrasında %30 elektrik tasarrufu. Benim hesaba göre günlük 10 saat açık kalırsa ayda 55 tl elektrip gelmesi lazım max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bende 1 ay önce bunu http://www.baymak.com.tr/tur/urunler_/klima_/baymak-elite-duvar-tipi-split-klima__.baymak?c=756&m=350 aldım. 9000 lik 700 lira. çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 toshibanın satış mağazasını bulamadım yakınlarda, web sitesinde sadece avrupa yakasından bi mağaza gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kocamanından takacaksanız mutlaka inverter olsun. hem daha ekonomik çalışıyor, hem de açılıp kapanıp sıcaklık dalgalanması yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 türk malları önerilmiş topicte de, samsung önercem ben bizde şu aletten vardı: http://i.imgur.com/bMV2F.jpg ama inverterlı yeni modellerden çıkmış: http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/air-conditioner/inverter/AQV24PSLNAND/index.idx?pagetype=prd_detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Baymak var sadece önerilen Türk markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 -Deno- said: şöyle bir şey iyi olabilir, http://www.domino.com.tr/productdetails.php?ID=2979 fiyatı içimi dondurdu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 eh, adam tek takışta 2-3 yakın oda demiş. 2'den aşağısı kurtarmaz zaten. dreagloth'unki 3k'ymış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 klima diyorsan eğer işi bilenin tek önerecegi marka sharp'tır. iklimsa'larda satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu seyyarlar nasıl peki ? ufo çıkartmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 UFONUN FIRFIRLARI KLİMA DEĞİL ABİ, AMAN!!! su haznesine üfleyip, rüzgarla buhaşlaşan suyun sıcaklığının düşmesi olayı var. üzerine soğuk nem çarğınca serinlediğini sanıyosun ama bir süre sonra durulmaz hale gelir odalar. bir de ortamdaki toplam ısının bir kısmını dışarı atmadıktan sonra bir anlamı yok. ama dediğim gibi vıcık vıcık nem yapışır her yere, aman diyim. hakiki portatif klimalar var, tekerlekli vs. ama onlar dış-iç ünite bir arada olan klimalar aslında. gürültülü olurlar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 -Deno- said: eh, adam tek takışta 2-3 yakın oda demiş. 2'den aşağısı kurtarmaz zaten. dreagloth'unki 3k'ymış işte. ona demedim zaten ya. kendim için dedim araba alıyormuş gibi hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 siemens'ten aldık az önce tanıdık falan yardımıyla. 24700btu 2k'ya aldık, 2585miş perakende fiyatı internetten gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar