titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sabun yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bunlardan sabun olmaz kie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ShadowFury said: bunlardan sabun olmaz kie Dogru,olsa olsa sanayi sabunu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 küheylan said: abi bir mizah yazarının yazısı vardı, buraya da konmuştu o aklıma geliyor hep. absürd isteklerde bulunup, sanki istedikleri şey çok normalmiş gibi düşündürüyorlar. özerklik ne abi onu tartışmamız gerekiyor, vergi verip vermeyeceklerini değil. iyi güzel de adamlar niye vergi vermiyor da biz veriyoruz lan. adamlar resmen işgüzarlık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 diyarbakır belediye başkanı küfretmişti hani. ulan bizim başbakan kadar ağzı bozuk yok adam bi çıkıp küfretmiyo. insan bı "... var yer misin" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bunların özerklik diye isyan etmesinden önce benim çıkıp bu adamlara vergimin parasını daha fazla yedirtmek istemediğimden isyan çıkarmam lazım herhalde. Zaten ordan ne vergi alınıyor ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Merak etmeyin.Zaten benim gibiler isyan ediyorduk,arada yürüyorduk,miting yapıyorduk,bağırıyorduk,çağırıyoduk...Benim gibiler de bezdik artık.Bundan sonra ne haliniz varsa görün ey millet.Belki bu halk kendisi için zamanını,yıllarını,parasını,emeğini harcayan insanların artık olmadığını görünce kafalarına bir şeyler dank eder de KARŞI ÇIKMAYI ÖĞRENİR...Belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 oha çetin abi hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Hoş bulduk kardeş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 küheylan said: absürd isteklerde bulunup, sanki istedikleri şey çok normalmiş gibi düşündürüyorlar. özerklik ne abi onu tartışmamız gerekiyor, vergi verip vermeyeceklerini değil. Aynen. Herifler demokratik özerkliği geçti, vergi vermeyi tartışıyoruz şu an. Vay anasını argadaş. Salak malak ama işi biliyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Yedek subay olarak yaptım askerliği. Seferberlik emrinin çıkmasını bekliyorum-ki merak etmeyin,yakındır-. O zaman göreceğim bu Kürtçü-Şakirt-Fetocu-Demokrat tayfayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dur cevap vericem de ilk önce elimi ıslatayım yoksa iyi şaklamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Savcılık soruşturma başlattı zaten sonuç nedir daha ortada birşey yok ancak bu konuda iddialı tutum sürdürenlerin hesabı yüce Türk Mahkemelerinde kesilecektir. Muz cumhuriyeti değil burası her isteyen kafasına göre özerk olalım diye zıplamasın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cetintas said: Yedek subay olarak yaptım askerliği. Seferberlik emrinin çıkmasını bekliyorum-ki merak etmeyin,yakındır-. O zaman göreceğim bu Kürtçü-Şakirt-Fetocu-Demokrat tayfayı... a.k.a. http://assets.nydailynews.com/img/2011/07/25/alg_anders_behring_breivik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kavurma said: Muz cumhuriyeti değil burası afdsadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 evet, muz tropik, hiyar cumhuriyeti daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cetintas said: Yedek subay olarak yaptım askerliği. Seferberlik emrinin çıkmasını bekliyorum-ki merak etmeyin,yakındır-. O zaman göreceğim bu Kürtçü-Şakirt-Fetocu-Demokrat tayfayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Siz maytaplarınızı geçin. Elin oğlu da söyleyeceğini söylesin, yapacağını yapsın. http://www.hurriyet.com.tr/planet/18338718.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 modern warfare 2 oyna abi, direk bak adam ogle egitmis kendini sonra taraf gazetesini filan basarsin bak, turkiyede silah edinmekta daha kolay norvecten hatta iyi bir sovalye olursan ahmet altin hakkinda bayat bir romanda yazabilir, kacirma firsati (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Hayat bu kadar basit değil be Viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hee silah alıp adam vurmak kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Hayata nasıl baktığına bağlı Cuce. Yok etmek bir anlık iş ama var etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dimi, gidelim vuralım hepsini, birlik varolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuce,ne içiyorsun,kafan iyi,belli?Beni Pekakalı hainlerle ya da Madımak'ı yakan katillerle veya Gazi Mahallesi'nde kahvehaneleri tarayan siayeycilerle falan karıştırdın herhalde?Ya da Viktor'un şu Norveçli'yle bir ilişki kurdun aramda sanırım? Tartışılan konu belli.Tartışmayı bu şekilde amacından saptırıyor ve polemik başlatıyorsun. Ayıp oluyor. Saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cetintas said: Yedek subay olarak yaptım askerliği. Seferberlik emrinin çıkmasını bekliyorum-ki merak etmeyin,yakındır-. O zaman göreceğim bu Kürtçü-Şakirt-Fetocu-Demokrat tayfayı... e bu mesaj ne cetintaş? nedir bu seferberlk hevesi? nedir bu ele silah alıp adam vurma hevesi. bu kadar basitmiş herşey? sen sordun bu soruyu. cünkü herseyi daha kötüye götürmek için ele silah almaktan daha basit bir yöntem yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar