xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25235249/ Şu konuşmalar, anlatılanlar vs. 'özerklik' adı altında olunca bölücülükten ayrı mı oluyor? Suç sayılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sayılmıyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5 kuruş koklatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hmm aslında hepsi oraya gidecekse biraz paraya kıyılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: biz ankaraya vergi vermeyelim, devlet bize yardım etsin. kendi polisimiz olsun, tüm güneydoğu ve doğu anadoluyu yönetelim. ahah. hayır ateşle oynuyolar farkında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ben Başbakanla konuştum oda Cumhurbaşkanını aramış yarın meclisi toplayıp Ankaradan doğusunu bunlara veriyoruz. Hazineden sorumlu devlet bakanı , başka bir istekleri varsa söylesinler ona göre bütçe yapıcam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 devlet değilde ordu size yardım edecek az durun hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: özerk yönetimlerin devlete vergi vermeyeceğini ancak devletin geri kalmış özerk bölgelere yardım etmesi gerektiği söyledi lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: özerk yönetimlerin devlete vergi vermeyeceğini ancak devletin geri kalmış özerk bölgelere yardım etmesi gerektiği söyledi Böyle bişi varsa ben de özerklik ilan etmek istiyorum yalnız, nasıl başvuruyoruz? Öyle doğu ve güneydoğu gibi hayvani bi arazi de istemiyorum zaten, şöyle evin bi odası bile özerk olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 paypal hesabına yatırıyo mu devlet? bak o zaman olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ya bu salakların elektriğini suyunu internetini kes bak bakalım pkk diye kıvranan salaklar bir hafta bile yaşayabiliyor mu pkkya rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kuzey kıbrısta da böyle konuşanlar vardı "asker gitsin, türkiye elini çeksin, özerklik elde edelim, rumlarla anlaşalım, ama türkiye bize para vermeye devam etsin". radyoda sabahları böyle konuşan adamlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 neyin kafası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 paypal hesabada gerek yok steamdeki wishlistimi alsın devlet yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ne iş bu utanmadan bunları diyebiliyorlar, bizde utanmadan oturuyoruz dinleyebiliyoruz birşey yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ne yapalım gidelim keselim mi? akpye oy vermeden düşünülecekti o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 beyler napıcaz bunları ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Norveçteki gibi 3-5 kişi çıkcak yakında, sonra gaza gelcek millet vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 olan oldu artık... halkın yüzde 50 s hayatından memnun nasıl olsa.. ben bi fırsatını bulursam yurtdışına kaçıcam zaten azınlık bir atatürkçü, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 paşalar gibi istedikleri olacak. tam tersi olsa, yani bunların zihniyet başta biz azınlıkta olsak sınırı ayırır, nüfus cüzdanında olan doğum yerine göre de "ha sen sınırın öteki tarafına attaaaya git" derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 izmirle aydına da versinler o zaman (belki manisa bi de) devlet yardımı falan istemez kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ya bu arada akp ye oy verenler dionuz da, adamların son 3-4 aylık politikası direk doğudakileri bastırmaya yönelik. Yani oy verenler- bu konu hakkında - milliyetçi görüşe sahip olan insanlar genellikle :). Baya gazladılar ama o tarafı, ben ordayken uçaklar her gün alçak uçuş felan yapıodu nieyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 günün birinde oralardan çıkacaksak, heryeri yıkar öyle çıkarım valla. ne devlet dairesi ne okul ne hastane bırakırım, hatta GAP'ı bie yıkarım, çıkan molozları bile hırdavatçılara satarım. madem özerk olcaklar bize ihtiyaçları yoktur artık kendileri inşa etsin baştan herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 konuyu eğlence kısmına taşıyalım ya. Çok güldürüyor bu meseleler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18331863.asp?gid=381 said: BDP Milletvekili Bengi Yıldız, demokratik özerklikle ilgili Özerk yerlerin Ankara'ya vergi vermemesi ama devletten yardım almasının gerektiğini söyledi. ahahahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar