roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ayrıca büyük oranda benzer bir konu, açılmıştı: http://forum.paticik.com/read.php?20,5657746,5657853#msg-5657853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ilgilenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kafa atip agiz burun allah ne verdiyse giriyorum... yok lan yok saka, "la havle allahindan bul" diyip arkami donup giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Tepkisiz kalıyorum ama bir kenara yazıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kafama sıkar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 "roket adam" said: Ayrıca büyük oranda benzer bir konu, açılmıştı: http://forum.paticik.com/read.php?20,5657746,5657853#msg-5657853 hahahaah Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Çok nadir çok sinirlendim hayatımda. Kavga falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bazen sinirden kendimi .kecek gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 çok sinirlenirsem küfür ediyorum. ama küfürün anlamının bi önemi yok ağzıma ne gelirse. daha da çok sinirlenirsem etraftaki eşyalara zarar veriyorum. bazende yatakta uzanıp tavana bakarak sinir krizi geçiyorum hareketsiz şekilde. 3-4 sene öncesinde de hiç sinirlenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sinirlenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 baska birseyle ilgilenmeye calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 3-4 sene öncede ilk eski lise müdürüne patlamıştım. mezuniyet belgesi almam lazım 2 gün sonra üniye kayıt yaptırcam. adam önce veremem dedi. sonra okul aile birliğine yardım yaparsan felan demeye başladı. parada yoktu. ana avrat söve söve çıktım okulda. basbas bağırıyorum koridorlarda. sonra sırasıyla 2 kere ünide hocaya 1 kere ev sahibine bi kaç kerede evdekilere patladım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bugün beni sinirlendiren bir veledi 50 metre kovalayıp yakaladım, koltuğumun altında 1-2 dakika gezdirdikten sonra biraz da sallayıp aldığım yere bıraktım. bağırıp tehdit de ettim, yanıma yaklaşmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 önce kilitleniyorum, üstüme engiiiin bir sessizlik, bir devinimsizlik çöküyor. yapma güzel kardeşim filan diyorum sükunetimi yaymak ve korumak için. sonra, seyrek olarak, uyarıma rağmen beni sinirlendiren etki devam ederse, ya da beni sinirlendiren şeyden 5-10 dakika kadar kaçamazsam, kendimi daha fazla tutamıyorum, bilincim kapanıyor, saldırıyorum, ondan da 5-10 dakika sonra kendime gelip ceset sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cok sinirlenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 İstem dışı bir gülüş başlıyor ama öle böle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 küfür ediyorum baya. eğer yakınım biri sinirlendirdiyse ona bile küfür edebiliyorum. fiziksel güce pek girmedim şu ana kadar, girdiğim zamanlarda da gerçekten gözüm dönmüştü. bir de bilgisayar başındayken sinirlenirsem çok y u no tipine bürünebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 biraz garip gelecek ama, küçüklüğümden beridir birisine sinirlendiğim zaman ya etrafa ya da kendime zarar veriyorum, yoksa tartışarak sinirim geçmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 1 den 20 ye kadar sayarak parmak uçlarımı birbirine değdiriyorum.Sonra ortamdan uzaklaşıyorum.Uzaklaşamassam herkes için kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 daha hic sinirlenmedim, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 askerde cok sinirlendiğim adam geceyi hastanede geçirdi. öyle tepki veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 önce içime atıyorum. sonra senelerce planlar yapıp onları ince ince nakşediyorum. finalde kendi kızınıza yazıp dilinizi kesiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bsod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar