Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler fenalardayım...evi pire bastı!!!!!!

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

yok gayette ısırıyor kim demişse akademik bilgiyle konuşmuş, bi araziye inip pirelerle cenk etmemiş göğüs göğüse hayatında, pıt pıt patlatmamış dişi pireleri yakalayıp (erkekler iyi patlamaz, zaten küçük olur erkek pire dişiye göre).

ama ısırıp gider ayak civarı ve bileği falan o civarlar, kalıcı olmaz, üstünüze yumurta bırakmaz falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Pasta o şöyle oluyor: Kedi piresi insan ellemiyor ama insan piresi kedi elliyor.

Kedi piresi insandan beslenemez, ölür. İşte ama bazen kediler eve insan piresi ile geliyor. Kedi pireleri ısırabilirler çok aç kalınca ama ısırmaya başlamaları ölmeye başladıklarının belirtisidir.

Sizin pireler üzerinizde yaşamıyor ve sadece ısırıyorlarsa kedi piresiler demek, zamanla hepsi ölür. Çok tehlikeli bir yanları var ama, hemen ilaçlama gerek o nedenle: Tenya bulaştırma ihtimalleri var, az ama var yani. Başka hastalıklar da bulaştırabiliyor ama onlar pek dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
la gene haftalardır bişi yoktu bugün bi pira gördüm ve yakaladım. evet zor iştir pire yakalamak. bardak kapattım üstüne yerde bide zıpladı mal bardağın tabanına bakınca böyle büyüteç gibi oldu iyice inceledim şerefsizi artık daha donanımlıyım ırkları hakkında.

sanırım balkondan geliyorlar çünkü ilaçlamadan sonra evde haftalardır yoktu hiç ve kedi de eve hiç girmedi. balkonda takılıyor kediler camı açınca falan zıp zıp giriş yapıyorlar sanırım sineklikten geçebilirler çünkü küçükler.

bir test için bi leğen aldım içine mum koydum yaktım sabah bakıcam kaç pire tuzağıma düşmüş diye umarım 0 çıkar sayı. yoksa bi daha ilaçcı çağırcam bedavaya geliriz bi daha olursa demişti herif ama direk google'a yazıp ilk çıkan linke girmiştim hangisi emin değilim o yüzden aradığım ilaçcı olmazsa arıcam 5-6 tane abi bize gelmiştin bedavaya yapcam demiştin bi daha çıktı derim hangisi tutarsa.

niye bu kadar uzun bişi yazdım bilmiyorum beyler tuşlara basınca böle çat çat güzel bi his verdi önemli bişi yazıyormuş gibi ondan yazıyorum. neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
hamsilipilav said:

abi intiharın eşiğindeyim. sanırım 2 senedir zaman zaman beni pireler ısırıyordu bende yeni bi alerjim var falan zannediyordum yada stressten vs ama anladım ki pireymiş onlar yazın ayaklarmın sürekli kaşınması vs. kedi dışardaki kedilerden pire kaptı ve bunu farkedince eve almadım hayvanı (ztn sokak kedisinin doğurduğuydu evde takılıyordu part time) ve daha kötü oldu sanırım tekrar içeri alıcam kediyi çünkü bize saldırıyor pireler ve eskiden görmediğim sadece 1-2kere kedide gördüğüm iğrenç yaratıklar resmen evde cirit atıyor her yerde.

napmak lazım allahını seven bişi söylesin ekşiye baktım adamlar taşındık falan diyor moralim 0a düştü.

kafayı yicem abi pire nedir ya pire rezilliğe gel

benim başıma da benzer bir olay gelmişti, gezer ilaçlama diye bir firma çağırdık, evdeki pireler dahada azdı, sonrasında defalarca aradık geçmedi diye, bu seferde konunun kedileriyle alakalı olmadığını, gelen elemanın hatası oldugunu söyleyerek bir daha ilaçlama yaparlarsa tekrar ücret alacaklarını söylediler.. nasıl yani oldum, gelen eleman kim ki ve nitekim kazıklandık pirelerden de kurtulamadık.. dolayısıyla bu firmayı kesinlikle çağırmayın, kesinlikle yaptıkları işin arkasında durmayan üçkağıtçı bir firma..

daha sonrasında korkarakta olsa bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Haşere34 diye bir firmayı çağırdık, firmadan gelen arkadaş ne yaptıysa evi komple pirelerden temizledi ve evde limon suyundan yaptığı doğal bir karışımla kedilerimizide pirelerden arındırdı.. burdan da Haşere34 yetkililerine teşekkür ederim..
kedi severlerinde işine yarayacağını düşünerek sitenin adresini yazıyorum..
www.hasere34.com

Tüm hayvan severlere piresiz, kenesiz kaşıntısız günler dilerim..

Suna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...