Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://www.imdb.com/news/ni8229790/ hoppa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 3d ne kadar boş bi teknolojidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Well... Eylülde Blu-ray çıkarıyorlar, deli gibi satacak. Sonra hepsi 3D olarak sinemalarda yer aldıktan sonra onlarında Blu-ray'leri çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Flassh said: 3d ne kadar boş bi teknolojidir ya tamamen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 adam yemin etmiş başka bi iş yapmamaya. 6 filmi de remakeler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 evet hepsini 3d yapacaklar 3dye ceviren şirketin chairmani ile konusmustuk bikaç ay önce o zaman bayaa gizli bilgiydi gerçi aynı adamlar avatarı, shreki, narniayı, clash of the titansı da 3d yapan adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 aynı filmi bidaha mı seyretcez 3d olarak.. remake fln olmucak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gerekless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ah lucas ben sana ne diyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gelsin seyrediriz 3d'sini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 serinin en tırtı filmi 4-5-6 ya yogunlaşsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 zaten niye fantom menısla başladı acaba. heralde 1-2-3 kötü filmler oldugundan. git 4-5-6 yı yap bari yenileştirme hesabı yadırgamayaq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bir seri çıkart sonra hunharca sömür, en güzel yatırım bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bunlardan gelen parayla Star Wars dizisini yapıcaz demiş Lucas. Birde Captain America'nın yönetmeni direk Bobba Fett filmi yapmak istiyormuş. Keşke o çıksa bu 3D re-releaseler yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 şimdi ben orta okulda filandım, ilk 3'leme yeni ses ve görüntü teknolojisine uyarlanıp vizyona sokulmuştu. Okulu kırıp filmlere giderdik. Şimdi aynı tarifeyi uyguluyor. Gene yeni görüntü teknolojine uyarlıyor. Baya gereksiz bir düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 3d ile uğraşacaklarına dizi projesine yönelseler daha akıllıca olurdu. lucas'a bana devret diyecem yakında haklarını, ben daha kaliteli işler çıkarırım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hepsini oturup lucas yapiyo tek basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sükrü sen daha yakınsın adama ve bunu bilmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sukru, gidip konusabilir misin dizi ne alemdeymis ? yol masraflarını ben karsılarım. bekle bekle kahrolduk. analar aglamasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 inip bakiim bodruma napiyo, yemegini suyunu da veririm hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 4 dışında geri kalan filmler hep kötü zaten. ilk 3'ün en güzel yanı darth maul ve qui-gon jinn idi, onlar da figuran niyetine konulmuştu. 4.yü bluray şeklinde tekrar izlemek istiyorum, ama han shot first edition olsun mümkünse, diğer versiyonları gene kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar