Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Adam efsane atar yaptı, beklediğim ilgiyi görmedi topik http://forum.paticik.com/read.php?53,5770784,page=3 "fark ettinmi metemoron nokta nokta daha başlamadan bitirdim son yazımdır bu uğraşmak bile istemiyorum sizin gibi kopillerle heryerde renginizi belli ediyorsunuz forum papağanları başka icraatiniz olamaz ya zaten ama cidden çok tırstım yazdıklarından dışarı çıkmaya korkuyorum linç edecekler diye neyse geçelim gırgırı ama sanada dicek lafım yok garibim bu lafları yine götünden anlıcak tek adamsın işine gelen yazıları copy paste etmişin iyi de etmişsin ama karşımızda bi muhatap yokki biz kendi aramızda konuşmuşuz sanane bizim muhabbetimizden dingo kara deliğine geddon mu kaçtı da lanse etme ihtiyacı duydun hııım epey prim yapmışsındır şimdi sen real şeyler koçum bunlar ancak senin gibiler bu mevzuları ters şekillendirebilir bi insan ibnoş olmasın işte benim vatanseverliğimle ilgilide bir sıkıntın varsa yavşak çanakkale girişine gel sana kim olduğumu göstereyim" ya bunu bi yerlere kaydedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oha forumun bildiğin ümraniye köşesi gibi bi bölümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi knight online tayfası akmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bizce en kalleş pe ve pe oyle mışıl mışıl empirede daşş kazarken /мегетегем diycek ki gene madene cetirdin konuyu / gelip silâhsız gariban madenciye dalan /botçular hariç !/ o gariban madenciyi furup çalım satanın satanların pe ve pesidir ves-selâm burda ne yazıyo lan? türkçe mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ha o tayfanın kafalar çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 mete adlı şahısa bir atarda ben buldum :D "Bu isin oyun kismi, yanliz sahsima bir kez daha hakaret edersen seninle gercekten ugrasirim mete, savciliga dilekce vermek kadar kolay birsey yok benim icin. Oyun iciresindeki seyleri gercek hayata ve bireylerin mesleki ve sahsi kimliklerine hakarete goturursen o bireyin gercek hayattaki yaptirim gucunu gorursun, cocukluguna verdim bu gune kadarama canimi sikmaya basladin. Umarim bu uyarimi ciddiye alirsin yoksa esas fenomeni istanbula dondugum zaman sen goreceksin." (Buda aynı forum bölümünden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 HighSelf said: oha forumun bildiğin ümraniye köşesi gibi bi bölümü var KO arada sırada geçiyorum oralardan çok ilginç lan sen böyle deyince gerçekten paticik şehir gibi sdf konu dışı, garbage, eğlence falan mesela taksim, kadıköy, beşiktaş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 iyi güzel de sen de bu topiği açarak etenşın horluk yapmış olmadın mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 etanşın pezevengliği yapmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Dynun said: iyi güzel de sen de bu topiği açarak etenşın horluk yapmış olmadın mı şimdi e tabi canım, ama kendime deil yeminnen siz kaçırmayın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ahah hadi bakam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu arkadaş alaman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahmedinejad said: etanşın pezevengliği hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ulan eve elit adamlarin oyunu, adamlar oynarken yanlarinda sarap iciyorlar diye girdik, cingen communinden hallice cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gerge mahzeni patlatsa entelleşmez o oyun, asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bittabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 smack olmasa o oyunun tadı yok ki. Bütün stresimi orada atıyorum ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 senko said: ulan eve elit adamlarin oyunu, adamlar oynarken yanlarinda sarap iciyorlar diye girdik, cingen communinden hallice cikti. löl Yaptıkları her haltı ve kendilerini olabildiğince " ciddiye alma" hastalığına muzdarip tipler her oyunda var zaten. Yap iki ciuv ciuv yeter işte uzay geminle, üstüne bu kadar neden çoşuluyor. Vatanseverlik ve çanakkale girişine gel davetide güzel, gizliden çanakkale geçilmez girişinden öteye gidemeyeceksin metaforunu içeriyor. Ciuv ciuv başka bir numarası yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bir balon rage değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bu da çok güzel heyecanla bir çırpıda okuyuverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hic bisi anlamadim video dan, oyun bok gibiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar