Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harbiden kaçırıosunuz


Suark

Öne çıkan mesajlar

Adam efsane atar yaptı, beklediğim ilgiyi görmedi topik

http://forum.paticik.com/read.php?53,5770784,page=3

"fark ettinmi metemoron nokta nokta daha başlamadan bitirdim son yazımdır bu uğraşmak bile istemiyorum sizin gibi kopillerle heryerde renginizi belli ediyorsunuz forum papağanları başka icraatiniz olamaz ya zaten
ama cidden çok tırstım yazdıklarından dışarı çıkmaya korkuyorum linç edecekler diye neyse geçelim gırgırı ama sanada dicek lafım yok garibim bu lafları yine götünden anlıcak tek adamsın işine gelen yazıları copy paste etmişin iyi de etmişsin ama karşımızda bi muhatap yokki biz kendi aramızda konuşmuşuz sanane bizim muhabbetimizden dingo kara deliğine geddon mu kaçtı da lanse etme ihtiyacı duydun hııım epey prim yapmışsındır şimdi sen real şeyler koçum bunlar ancak senin gibiler bu mevzuları ters şekillendirebilir bi insan ibnoş olmasın işte benim vatanseverliğimle ilgilide bir sıkıntın varsa yavşak çanakkale girişine gel sana kim olduğumu göstereyim"

ya bunu bi yerlere kaydedelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mete adlı şahısa bir atarda ben buldum :D

"Bu isin oyun kismi, yanliz sahsima bir kez daha hakaret edersen seninle gercekten ugrasirim mete, savciliga dilekce vermek kadar kolay birsey yok benim icin. Oyun iciresindeki seyleri gercek hayata ve bireylerin mesleki ve sahsi kimliklerine hakarete goturursen o bireyin gercek hayattaki yaptirim gucunu gorursun, cocukluguna verdim bu gune kadarama canimi sikmaya basladin. Umarim bu uyarimi ciddiye alirsin yoksa esas fenomeni istanbula dondugum zaman sen goreceksin."

(Buda aynı forum bölümünden)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ulan eve elit adamlarin oyunu, adamlar oynarken yanlarinda sarap iciyorlar diye girdik, cingen communinden hallice cikti.


löl

Yaptıkları her haltı ve kendilerini olabildiğince " ciddiye alma" hastalığına muzdarip tipler her oyunda var zaten. Yap iki ciuv ciuv yeter işte uzay geminle, üstüne bu kadar neden çoşuluyor.

Vatanseverlik ve çanakkale girişine gel davetide güzel, gizliden çanakkale geçilmez girişinden öteye gidemeyeceksin metaforunu içeriyor.

Ciuv ciuv başka bir numarası yok aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...